Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyNo ale niby 13 dpo.. nic, mąż kazał postępować jak kazał lekarz.brać dupka i jak nie będzie @ to test. Bo lekarz powiedział, że jak ma być okres to będzie z lekiemMagduullina wrote:su ty się jeszcze nie zalamuj!!! kochana przecież jest popoludnie do tego jeszcze moze byc wcześnie ♥ Magduullina lubi tę wiadomość Magduullina lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Su a kiedy planowana @ u Ciebie?
 Magduullina dużo cierpliwości Ci życzę :*
 Wczoraj robiłam trzeci zastrzyk z clexane bolał najmniej, ale za to siniak jest straszny prawie czarny.
 Dzwoniła do mnie gin. Jest zszokowana terminami do poradni genetycznej. Wypisze nam skierowanie na badania i chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy na pobranie krwi. Magduullina lubi tę wiadomość Magduullina lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnydzis, a wg kalendarza 11.12Makowa_Panna wrote:Su a kiedy planowana @ u Ciebie?
 Wczoraj robiłam trzeci zastrzyk z clexane bolał najmniej, ale za to siniak jest straszny prawie czarny.
 Dzwoniła do mnie gin. Jest zszokowana terminami do poradni genetycznej. Wypisze nam skierowanie na badania i chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy na pobranie krwi.
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Su a kiedy planowana @ u Ciebie?
 Dzwoniła do mnie gin. Jest zszokowana terminami do poradni genetycznej. Wypisze nam skierowanie na badania i chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy na pobranie krwi.
 dziękuję kochana... tobie również zycze duzo cierpliwosci i ogrom sily ;* ♥
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Hej 
 Dożyłam weeknedu jeee 
 Susanna kciuki cały czas zaciśnięte 
 U mnie wczoraj idealny śluz. Zobaczymy jak jutro temperatura. Mam nadzieję, że pójdzie znowu w górę.
 Milego wieczoru Wam życzę :* rosax3 lubi tę wiadomość rosax3 lubi tę wiadomość

Wiem, ze sie stresujesz...
 Wiem, ze sie stresujesz...