Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:su ty się jeszcze nie zalamuj!!! kochana przecież jest popoludnie do tego jeszcze moze byc wcześnie ♥
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Su a kiedy planowana @ u Ciebie?
Magduullina dużo cierpliwości Ci życzę :*
Wczoraj robiłam trzeci zastrzyk z clexane bolał najmniej, ale za to siniak jest straszny prawie czarny.
Dzwoniła do mnie gin. Jest zszokowana terminami do poradni genetycznej. Wypisze nam skierowanie na badania i chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy na pobranie krwi.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Su a kiedy planowana @ u Ciebie?
Wczoraj robiłam trzeci zastrzyk z clexane bolał najmniej, ale za to siniak jest straszny prawie czarny.
Dzwoniła do mnie gin. Jest zszokowana terminami do poradni genetycznej. Wypisze nam skierowanie na badania i chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy na pobranie krwi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Su a kiedy planowana @ u Ciebie?
Dzwoniła do mnie gin. Jest zszokowana terminami do poradni genetycznej. Wypisze nam skierowanie na badania i chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy na pobranie krwi.
dziękuję kochana... tobie również zycze duzo cierpliwosci i ogrom sily ;* ♥ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dożyłam weeknedu jeee
Susanna kciuki cały czas zaciśnięte
U mnie wczoraj idealny śluz. Zobaczymy jak jutro temperatura. Mam nadzieję, że pójdzie znowu w górę.
Milego wieczoru Wam życzę :*rosax3 lubi tę wiadomość