Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Susanna ja odkąd zaczęliśmy starania nie mam stałej pracy. Przez styczeń, luty i marzec byłam bezrobotna. Teraz pracuję od kwietnia. Umowę mam do końca marca i nie wiem czy mi przedłuża. Ale też nie rezygnujemy ze starań. Ludzie w dużo gorszej sytuacji finansowej decydują się na dzieci i jakoś dają radę. Mu też damy zobaczysz :*
ZFolwakru, Rosax jak tam się czujecie?
Mi of wyznaczyło owu. W tym cyklu totalnie nie odczuwałam objawów. Mam jednak nadzieję, że byla i wszystko wróciło do normy. Jedynie co zaobserwowała to idealny śluz w czwartek.
Planowana @ według of 22.12. Powiem Wam, że na nic nie licze, bo widomo co mój organizm przeszedł w ostatnim czasie jaką burzę.
Milego dnia Wam życzę :*zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku maleństwo się po prostu domaga, żeby mama odpoczęła
Działamy oczywiście, ale jak nic z tego nie wyjdzie to nie będę rozpocząć.
Na początku ciąży sądziła cebulki tulipanów w ogrodzie i mam takie marzenie, że jak zakwitną to będę już znowu w ciąży
Susanna i tego się trzymajmySusannaDean, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Poczytuje Was caly czas ale nie ma kiedy napisać.Moje dzieci ciągle wymaga uwagi itd.Jesli chodzi o pytanie czy betę robiłam to nie bo miałam w piatek efekt czyszczenia góry i dolu.Podbrzusze pobolewa i jajnik lewy daje znac o sobie.W piatek przez godzinę miałam rwanie w podbrzuszu i kłucia efekt wysiłku polozylam sie uspokoiło.Moj już z nie wiedział co robić czy plakac czy wzywać pogotowie czy co robic.Ogolnie nie jest zle,caly czas bym spala,staniki robią sie Male i trzeba wybrac sie po cyckonosze.Moj chodź dumny jak paw i wiecie co najśmieszniejsze przechodzi syndrom Kuwaty;)
-
SusannaDean wrote:Makowa doskonale cie rozumiem istna burza dla organizmu ale moze dzieki temu sie uda
No wlasnie dlatego postanowione,ze nie stopujemy dzialan i jakos sie ulozy powinno byc dobrze
Ale @ brak u mnie ciagle -
zFolwarku wrote:MAGROZ co u Ciebie?
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Hej!
Susanna ja odkąd zaczęliśmy starania nie mam stałej pracy. Przez styczeń, luty i marzec byłam bezrobotna. Teraz pracuję od kwietnia. Umowę mam do końca marca i nie wiem czy mi przedłuża. Ale też nie rezygnujemy ze starań. Ludzie w dużo gorszej sytuacji finansowej decydują się na dzieci i jakoś dają radę. Mu też damy zobaczysz :*
ZFolwakru, Rosax jak tam się czujecie?
Mi of wyznaczyło owu. W tym cyklu totalnie nie odczuwałam objawów. Mam jednak nadzieję, że byla i wszystko wróciło do normy. Jedynie co zaobserwowała to idealny śluz w czwartek.
Planowana @ według of 22.12. Powiem Wam, że na nic nie licze, bo widomo co mój organizm przeszedł w ostatnim czasie jaką burzę.
Milego dnia Wam życzę :* -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No na spokojnie juz nie mam tej presji gonienia, powoli mi przechodzi
Kiedys sie uda! -
Ja jutro mam wizytę i mam totalnego pietra czy cos bedzie widac czy nie.Lekarz mowil ze juz cos powinno być widać.Pierwszy raz idę do faceta ha ha bedzie ubaw.Zawsze chodziłam do babki,no ale trzeba się przełamać szczególnie ze facet ma dobre opinie.Zreszta tyle chodzi do niego kobiet ze kolejki sa długie.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Rosa miala byc przerwa nie z mojej checi ale z powodu braki pracy moze ktos tego nie rozumie wcale mi nie bylo do smiechu przezywalam naprawde ciezkie chwile wiedzac ze musze przymusowo wrecz zrobic przerwe na szukanie pracy.
Ale szczerze porozmawialam z mezem i on chce zebysmy sie starali mimo przeszkod i jakos damy rade finansowo.
Nie wiem skad taki ton twojej wypowiedzi ale nie kilka miesiecy tylko zaraz rok bedzie,ciezka koncowka strata i do tego smierc babci nadwatlily moja psychike,kazdy jest inny. I akurat oceniac to czy chce czy nie chce dziecka to moge tylko ja....
Takze ten, zostaje z wami i na spokojnie bez wspomagaczy sobie bedziemy probowac bedzie co bedzie jak znajde prace to wtedy uderzymy znowu w monitoringi itp itd
Moj ton byl dlatego ze caly cykl przezywasz wiezysz a jak @ ma przyjsc to sie poddajesz.
Dazac na szczyt nie ma sie co dziwic ze idziemy pod gorke!
Plodna jestes wiec w koncu sie uda. A takim podejsciem ze odpuszczacie to na pewno ze sie nie uda. Jesli czegos chcemy powinnosmy w to wiezyc a nie byc bez wiary bo znow sie nie udalo... Kazdej sie w koncu uda. Na tym forum sa miliony kobiet. Jednej sie udaje szybko inne mecza sie kilka lat. Ale nadal wieza ze sie uda.
Wkurwia mnie troche wasza nie wiara.
W tym roku na tym watku mialam 3 zabiegi i co? I kurwa mialam odpoczac poczekac! A jak moje odpoczywania wygladaly?! Testy sex i temperatura by sie udalo. Lekarz piwiedzial mi tak "moze pani poczekac ale nie gwarantuje ze za rok bedzie dobrze. Dobrze moze byc w tym cyklu lub nastepnym tak samo jak zle. Czekanie x lat nic nie zmieni" mialam wszystkie juz z mozliwych patologi ciazy i sie nie poddalam. Nie napisalam ze odpuszczam ze nie daje rady. Bylo mi cholernie zle, plakalam po nocach. Znam kazda date narodzin dzieci, daty w ktoryxh powinnam je tulic! Myslisz ze mnie nadal to nie boli? Boli kurewsko ale ide do przodu wierzac ze w koncu bedzie dobrze. Wy w polsce macie latwiej. Eobia wam badania daja wspomagacze. Mnie prucz wiary nic nie dali.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
magroz26 wrote:Cieszę sie.Wiesz dobrze ze trzymam kciuki za Ciebie i Ukije i inne dziewczyny z tego forum.A wlasnie gdzie wcielo Ukije?czekam na wieści co u niej słychać.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyNie bede sie tlumaczyc dlaczego mialam zrobic przerwe. Tak czy inaczej mam nadzieje ze sie powiedzie kiedys i takie myslenie musi mi towarzyszyc nie tdn miesiac to kolejny
Rosa mialas straty rozumiem ale nie mozna porownywac nas do siebie
Tobie sie udalo masz juz dziecko bedzie wszystko dobrze ;* trzeba myslec pozytywnie majac za przyklad takie dziewczyny jak ty
Mialan zly dzien,przyznaje, ale juz glowa do gory cycki do przodu i mysle dalej poki co naturalnie z ziolami ;* bardzo woerze w te ziola bo na nich mi sie udalo!