Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz po wizycie ❤❤❤
Nasze dziecie mierzy 19,9 mm, odpowiada na 8+3 czyli 2 dni mlodsza
Dziecie spalo i chyba zesmy go wystraszyli bo nagle tak szybko podskoczyl i zaczal machac NASZA DZIDZIA SIE JUZ RUSZA
Serduszko 188 na minute bilo
Lekarz zmierzyl od razu wszystko, glowka miala chyba 7,2mm o ile dobrze pamietam
Wszystko jest dobrze. Mamy odstawic progesteron. Do konca tygodnia po jednej z rana i koniec. nastepna wizyta w nowym roku 11.01
W ogole zawsze zdjecia byly za darmo a dzis juz kosztuje 1 euro jedno zdjecie haha, dostalam tez dowod plastikowy do portfela z grupa krwi. Mam zawsze ze soba nosic. wyglada jak zwykly dowod
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3b180cd45cc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 14:16
SusannaDean, Ukija, ojejku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna widzę, że on teraz to jeszcze bardziej przeżywa jak widzi to jak muszę się codziennie kłuć.
Wiecie co jak byłam jeszcze w ciąży to sadziłam cebuli tulipanów i mam teraz takie marzenie, że jak one zakwitną to będę znowu w ciąży
Smerfetka 12-13 dpo powinno już coś wyjść, więc na Twoi miejscu zatestowałabym za tydzień w poniedziałek. -
Witajcie.Ja po wizycie.Wiec tak ciaza potwierdzona.Prawidlowo umiejscowiona ciąża.Widoczny pęcherzyk ciążowy.Nastepna wizytę mam 21.12.Mam zdj usg niewyraźne ale jest.Facet śmieszny.Pytal kiedy ostatnia @ mowie 02.11 a on do mnie a co zaszło sie ja mu na to ze to Pan oceni.Na razie zbytnio się nie cieszę bo chce najpierw usłyszeć serduszko bo na tym etapie wszystko moze sie zdarzyć.
Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Hej
Z Folwarku dzięki że pomyślałaś o mnie u mnie wredna @ przylazła w sobote. No trudno, żyje się dalej z tym że nieco muszę zawiesić starania. Czeka mnie ten zabieg więc lipa. Czemu nieco? Bo w tym będzie tylko konsultacja i podglądanie na usg czy nie ma polipa lub mięśniaka. Co tam idzie nie tak że endometrium niejednorodne za miesiąc najorawdopodobniej zabieg. Cholernie się boję
Ale w tym miesiącu owu 26 grudnia więc spłodzić jeszcze możemy w 2016
Makowa Ty tam się streszczaj i zachodź bo Ty chyba jeszcze testujesz w tym roku, co? Zaciskam kciuki z całych sił liczę na Ciebie że pięknie zamkniesz ten rok
Ja tez myślałam nad Tobą ale Rosa napisala ze w weekendy Ciebie nie ma.
Rosa taka kochana ❤ zawsze wiesz kiedy mnie nie ma na of
Przyznam Wam się szczerze, że chciałam odejść z forum, odpocząć ale znowu nie mogę normalnie uzależnienie
ANKA! Napisz co u Ciebie! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 16:02
-
Magroz no jest okruszek :* Niech rozwija sie i rośnie zdrowo.
Rosax serce jak dzwon hehe :* Cudnie patrzeć, że wreszcie Wam.się udało :*
A my jedziemy dziś po skierowania na badania a później na zakupy.magroz26 lubi tę wiadomość
-
Makowa kochana nie ma opcji że @ przylezie! Uda się jeszcze raz ale teraz na calusieńkie 9 miesięcy! no Twój też przeżywa. Faceci są słabsi jeżeli chodzi o takie sprawy. Kobieta zaraz się podbiesie i stara się dalej. Nosek do góry! :*
Magroz dzięki że myślicie o mnie. To miłe Rosa to skarbnica wiedzy nie wiem czemu jak spojrzałam na Twojego cudownego kropka pomyślałam że to jest on! Wizyta przed sama wigilia cudownie ❤ ja wiedzialam że @ przylezie. Sucz jedna przyczepiła sie do mnie. Musze ją postraszyć
Rosa Twoja maleńka dziewczynka jaka cudowna! Zobaczysz będzie dziewczynka. Już taka delikatna i wyczulona na podglądanie
Same piękne zdjęcia nam tu wrzucacie chyba się popłaczę a ja mam wizyte w piątek o 14.30 i znowu będę musiała się urwać z pracy...magroz26 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Makowa kochana nie ma opcji że @ przylezie! Uda się jeszcze raz ale teraz na calusieńkie 9 miesięcy! no Twój też przeżywa. Faceci są słabsi jeżeli chodzi o takie sprawy. Kobieta zaraz się podbiesie i stara się dalej. Nosek do góry! :*
Magroz dzięki że myślicie o mnie. To miłe Rosa to skarbnica wiedzy nie wiem czemu jak spojrzałam na Twojego cudownego kropka pomyślałam że to jest on! Wizyta przed sama wigilia cudownie ❤ ja wiedzialam że @ przylezie. Sucz jedna przyczepiła sie do mnie. Musze ją postraszyć
Rosa Twoja maleńka dziewczynka jaka cudowna! Zobaczysz będzie dziewczynka. Już taka delikatna i wyczulona na podglądanie
Same piękne zdjęcia nam tu wrzucacie chyba się popłaczę a ja mam wizyte w piątek o 14.30 i znowu będę musiała się urwać z pracy... -
nick nieaktualnyDo mnie jutro kurier z ziolami ojca sroki nr 3 bede sobie pic moze ze 3 miesiace to potrwa a moze uda sie wczesniej:)
Teraz zaczynam sie martwic finansami jakby sie udalo normalnie tak zle i tak niedobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 18:39
-
SusannaDean wrote:Do mnie jutro kurier z ziolami ojca sroki nr 3 bede sobie pic moze ze 3 miesiace to potrwa a moze uda sie wczesniej:)
Teraz zaczynam sie martwic finansami jakby sie udalo normalnie tak zle i tak niedobrze...
Jesus Susa! Moglam Ci swoje wyslac bo nie wykorzystalam!!!! Moge jeszcze przyslac jak chcesz? Albo moze inna z Was chcialaby te ziola - mam jeszcze dwie paczki i to starczy ze hej na ponad 3 miesiace.
U mnie ok. Wizyta standard na tym etapie - poczatek 6 tyg. Badanie standard, bez usg bo czekamy na serduszko. Dostalam multum skierowan na badania i czekam co dalej. Lek powiedziala po badaniu ze raczej ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ile je pilas kochana?
Ja jeszcze oprocz zestawu ojca sroki wzielam jego zestaw na progesteron z krwawnikiem,pokrzywa i bodajze dziurawcem pije sie po owu 3 x dziennie. Tzn ze te mieszanke nr 3 tylko do owu?
3 cykle pilam. Nie do owu, ja pilam nr 3 cale cykle. Tylko nie przesadz z ta stymulacja, daj naturze zadzialacWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:40
-
nick nieaktualny