Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Co tam słychać u Was kochane?
U mnie temperatura wystrzeliła w górę i mam nadzieje, że to wreszcie TO (czytaj owu)i teraz dziedzic wędruje do macicy, żeby wgryźć się w pięknie zregenerowane endo, hodowane na migdałach Dobra koniec koncernu życzeń...
Od ostatniej antybiotykoterapii męża mija 3,5 miesiąca, wiec chłopaki powinny być już zdrowe i silne.
Jutro jadę się pokłóć. Dzwoniłam wczoraj do labo i głupia zapomniałam się spytać jak długo czeka się na wyniki.
Magduullina cały czas jestem myślami z Tobą :* Trzymaj się!
Miłego dnia! -
nick nieaktualnySu, Ukija to co styczeń 2017 jest Wasz !
A jak się czują przyszłe Mamusie? Ależ będziecie miały piękne święta z cudem pod sercem
A u mnie pojawiły się jakieś anomalie Od 1 dc brałam lek visanne na endometrioze przez 28 dni. W 21 dc na USG pojawił się pęcherzyk 28mm na prawym jajniku. Czekałam na @. Mijał 30, 40 dc i dalej cisza ( byl zakaz starań) w 42-44 miałam silny ból lewego jajnika. Poszłam na USG, okazało się ze jestem wlasnie po owulacji z tego lewego jajnika !! Jeden cykl dwie owulacje. 45 dc ciałko żółte plus endometrium 13 mm Chyba za późno były starania wiec nie trafiłam w ten moment ale oszaleć można z tym moim cyklem
Magdullina myślami jestem z Tobą ! Życzę Ci bardzo lekkiego porodu, obyś juz za chwilę ujrzała swojego synka :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySua ale dziwny ten twoj cykl z taka owulacja trzeba to sprawdzac a moze cos wyjdzie z tego ha ha
U mnie 4 dc i mam nadal @ cieszy mnie to bo znak ze endo bylo piekne na acardzie i migdalach i winie. W tym cyklu, orzechy migdaly acard dong quai i ziola sroki 3 -
nick nieaktualnyWow Su ile Ty masz tych wspomagaczy W sumie jak mają pomóc to dlaczego by ich nie przyjmować ?! Ja odstawiłam wszystkie leki nawet kwas foliowy poszedł na bok. Od wczoraj zaczęłam go brać na nowo.
A powiedz jak Tobie idą poszukiwania nowej pracy? -
U mnie cykl chyba stracony. Pojawiło się plamienie i jakoś brzuch tak lekko jak na @ boli. Wygląda na to, że chyba owu jednak nie było trudno. Jak @ ma przyjść to lepiej przed świętami, bo tak to tylko humor miałaby kiepski w wigilię. No nic nie załamuje się i mam nadzieję, że styczeń będzie nasz Ukija, Su
-
Zastanawiam się jak to możliwe... Szwagra kuzyn po miesiacu znajomości z teraz już żoną dowiedział się, że będzie tatą. Mała urodziła się w marcu. W listopadzie postanowili, że będą starać się o kolejne dziecko i co i A. juz jest w ciąży... Chciałabym chociaż okruszek tego szczęścia w staraniach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 17:49
-
nick nieaktualnysua wrote:Wow Su ile Ty masz tych wspomagaczy W sumie jak mają pomóc to dlaczego by ich nie przyjmować ?! Ja odstawiłam wszystkie leki nawet kwas foliowy poszedł na bok. Od wczoraj zaczęłam go brać na nowo.
A powiedz jak Tobie idą poszukiwania nowej pracy?
Nie szukam jeszcze mamy dopiero grudzień, a dyspozycyjna będę w marcu , żaden pracodawca na mnie nie zaczekaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 20:38
smerfetka_k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukiji nie ma na fb wiec napisze tu ze szarlotka urodzila piekna coreczke
Magdulina trzymam kciuki! Pisz co i jak
Makowa a to na pewno okres? Moze plamienia tylko? Takie implantacyjne bylyby bardzo mile widziane
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp