Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Byłam na poraniu krwi. Wyniki do 14 dni roboczych. Bałam się, że trzeba będzie dłużej czekać.
Rosax Plamienie było tylko podczas jednej wizyty w toalecie. Później czysto. Nawet sprawdzałam w środku i śluz bieluśki. Dziś temp znowu lekko w górę, wiec of wyznaczyło mi znowu owu i oby już tak zostało.
Magduullina trzymam kciuki :*
-
Czesc Laski
my bylismy w podrozy wiec milczaco obserwowalam watek
Oby to byla implantacja Makowa!!!
U mnie rozpoczely sie mdlosci pelna para, spotkanie z wielkim bialym uchem zaliczone - masakra Plus zachcianki - od lasagne na sniadanie po calkowita wstrzemiezliwosc od jedzenia... EchWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 14:15
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Jaka tu cisza... Chyba przedświateczna bieganina wszystkich pochłonęła.
Wczoraj znowu pojawiło się plamienie różowe a w pewnym momencie nawet z nitkami krwi. Ale na wkładce czysto. Dziś jest nadal, ale w kolorze beżowo-pomarańczowym. Temp skoczyła...
Rosax, Magroz, zFolwarku jak się czujecie?
Ukija, Su migdały i wino przygotowane na hodowanie endo?
Magduullina :*
Miłego dnia :* -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej!
Jaka tu cisza... Chyba przedświateczna bieganina wszystkich pochłonęła.
Wczoraj znowu pojawiło się plamienie różowe a w pewnym momencie nawet z nitkami krwi. Ale na wkładce czysto. Dziś jest nadal, ale w kolorze beżowo-pomarańczowym. Temp skoczyła...
Rosax, Magroz, zFolwarku jak się czujecie?
Ukija, Su migdały i wino przygotowane na hodowanie endo?
Magduullina :*
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Chciałabym mieć takie problemy. U mnie oo raz kolejny negatyw. A moja dentystka zaliczyła wpadkę z drugim dzieckiem bo jesCze karmiła a @ nie miała. Zalamac sie można.
Ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze