Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane tym które oczekują na II kreseczki życzę aby przyszłe święta wraz z partnerami/mężami spędzili już w trójkę.
Tym które noszą już pod swoim sercem szczęście niech ciążę przebiegają spokojnie i bezproblemowo. A tym które już cieszą się swoimi iskierkami niech się zdrowi chowają.
Wesołych spokjnych Świąt Bożego Narodzenia :*SusannaDean, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie moje kochane mam nadzieje że wszystko u Was ok ze święta spokojne i radosne!!!! u nas na nic nie ma czasu godziny leca jak minuty mały rośnie starszy brat toleruje nie jest zazdrosny pomaga ladnie jest delikatny dla braciszka.
Rosax kochana ciuszki na babelka sa jeszcze za duze jak tylko nie będzie się w nich topil wysle ci cala sesje zdjec mam nadzieje że się nie gniewasz :*
Bede czytac i oddzywac w wolnych chwilachzFolwarku, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Witajcie moje kochane mam nadzieje że wszystko u Was ok ze święta spokojne i radosne!!!! u nas na nic nie ma czasu godziny leca jak minuty mały rośnie starszy brat toleruje nie jest zazdrosny pomaga ladnie jest delikatny dla braciszka.
Rosax kochana ciuszki na babelka sa jeszcze za duze jak tylko nie będzie się w nich topil wysle ci cala sesje zdjec mam nadzieje że się nie gniewasz :*
Bede czytac i oddzywac w wolnych chwilach -
marciaa wrote:zazdroszczę
U mnie taka nuda ale w pracy trzeba być -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Czesc Wam
Anusiak jak nie teraz to zaraz ale w koncu bedzie
Co tu tak cicho u Was? Gdzie ukija? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdbecb694e62.jpg
Dziewczyny chwale się moim skarbem dzis dwa tygodnie i jeden dzień za nami czas leci nieubłaganie. ....
Ja zerkam do was mocno kibicuje!!!!!
Rosax piekny juz brzusio a jak się czujesz kochana???? :*anusiak5, zFolwarku lubią tę wiadomość