Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa nie ma co sie łamać niczym trzeba iść z dumnie podniesioną głową co ma być to będzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No tak. Załamywanie się i trwanie w rozpaczy nic nie pomoże, a może nawet zaszkodzić. A co nas nie zabije to nas wzmocni
Mam gorsze chwilę, ale staram się szybko zbierać z kolan. Wczorajsza wizyta u gin dała mi nową nadzieję i siłę do walki. Mam nadzieję, że mój upór i clexane dadzą radę i bedziemy mieć zdrową dzidzięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 18:48
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Ukija i takie nastwienie lubię.
Susanna mnie w ciąży jajnik bolał jakby ktoś mi szpilki wbijał i głównie dlatego zdecydowałam się na test.
no kłucia sa zobaczymy, własnie takie szpilkowe i troszke na @ jakby podbrzusze twarde -
Makowa_Panna wrote:No tak. Załamywanie się i trwanie w rozpaczy nic nie pomoże, a może nawet zaszkodzić. A co nas nie zabije to nas wzmocni
Mam gorsze chwilę, ale staram się szybko zbierać z kolan. Wczorajsza wizyta u gin dała mi nową nadzieję i siłę do walki. Mam nadzieję, że mój upór i clexane dadzą radę i bedziemy mieć zdrową dzidzię
Bardzo bardzo Ci tego zycze! Z calego serca!
-
nick nieaktualnyMilej srody wam zycze
Jestem tak niewyspana ze nie da sie tego opisac mimo ze mialam wczoraj ponad 1.5 godzinna drzemke popoludniu:/
Rowniez wieczorem zaczal sie u mnie bol glowy i uderzenia goraca i w nocy spiac tez to poczulam, w nogi chlodno a twarz goraca... Mialam juz takie cos teraz moze zwale wine na emocjonujacy dzien chociaz potem sie wyciszylam. Dzis 12 dpo plamien brak, bole piersi umiarkowane,kluvia jajnikow i twarde podbrzusze takie jak na @ tylko troszke dziwniejsze. Zobaczymy czy dzis wroca goroca i bole glowy, wtedy tez mialam poznym wieczorem i oklady przynosily pomoc. Temperatura nie ma znaczenia nie mierze codziennie wiec nie wiem. -
nick nieaktualnywitajcie kochane ja jeszcze w dwupaku , 39tydzien rozpoczety...
bardzo się ciesze dziewczyny ze tak pięknie tutaj przybywa fasolek! ♥ na wiosnę znowu wyskoczy mnustwo brzuszkow !!!
ja juz jestem u kresu czekam z niecierpliwością na synka no i nie tylko ja moj Danio puka co chwila do brzuszka "puk puk dzidzi wychodz"
wyslalismy dzis tate do pracy bo widze ze go meczy tez to wszystko niech jeszcze korzysta my przed obiadem pójdziemy zapewne na jakis spacerek dotlenic się i pochodzic....zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:witajcie kochane ja jeszcze w dwupaku , 39tydzien rozpoczety...
bardzo się ciesze dziewczyny ze tak pięknie tutaj przybywa fasolek! ♥ na wiosnę znowu wyskoczy mnustwo brzuszkow !!!
ja juz jestem u kresu czekam z niecierpliwością na synka no i nie tylko ja moj Danio puka co chwila do brzuszka "puk puk dzidzi wychodz"
wyslalismy dzis tate do pracy bo widze ze go meczy tez to wszystko niech jeszcze korzysta my przed obiadem pójdziemy zapewne na jakis spacerek dotlenic się i pochodzic....Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:oj su oby urodzil się lada dzień :* juz mam dość jednak to prawdziwa prawda ze kazda ciąża jest inna z 1 do samego końca czulam się bardzo dobrze a teeaz to ciagle jest coś ...
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina no już jest bardzo blisko nie obejdzysz się a już będziecie w 4 cudownie taki prezent dostać pod choinkę no może nieco wcześniej ale już w wigilię będziecie razem ❤ to racja każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać
Susanna mi ciągle zimno, zwlaszcza jak wrócę z dworu i tak odczekam z 1.5 h wtedy jest najgorzej czekam na Twój test, ale musisz podejść do tego bezstresowo
A ja sama nie wiem jak u mnie raz cycki bola a raz już takie twarde nie są. U mnie jeszcze 3 dni. Musi się udać! Uda się! Nie chcę nic pod choinkę oprócz maleństwa Nie chcę histerioskopii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 07:24
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina słyszałam że to może pomóc gdzieś też czytałam że ❤ pomaga ale ile wbtym prawdy nie wiem. Nie rodziłam jeszcze więc nie mogę nic poradzić czekamy aż się zacznie z niecierpliwością
Rosa co Ty tak zamilkłaś? Na bbf przwniosłaś się? Jakoś brakuje mi Ciebie tutajMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
U Mamusi w brzuszku tak cudownie, że nie chce wyjść
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetko no dokładnie tak jest pozostaje mi czekac a spacerki sex itd to raczej dla przyjemności i jeszcze sluszalam ze współżycie to naturalny masaz szyjki .
jak narazie nie mam co ze sobą zrobić powolutku wszystko sobie sprzatam tez nie przesadzam bo Sobie tylko moge zaszkodzić na spokojnie wszystko a i tak czuję ze to nie długo... -
Ukija wrote:Magduullina słyszałam że to może pomóc gdzieś też czytałam że ❤ pomaga ale ile wbtym prawdy nie wiem. Nie rodziłam jeszcze więc nie mogę nic poradzić czekamy aż się zacznie z niecierpliwością
Rosa co Ty tak zamilkłaś? Na bbf przwniosłaś się? Jakoś brakuje mi Ciebie tutajMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
SusannaDean wrote:Milej srody wam zycze
Jestem tak niewyspana ze nie da sie tego opisac mimo ze mialam wczoraj ponad 1.5 godzinna drzemke popoludniu:/
Rowniez wieczorem zaczal sie u mnie bol glowy i uderzenia goraca i w nocy spiac tez to poczulam, w nogi chlodno a twarz goraca... Mialam juz takie cos teraz moze zwale wine na emocjonujacy dzien chociaz potem sie wyciszylam. Dzis 12 dpo plamien brak, bole piersi umiarkowane,kluvia jajnikow i twarde podbrzusze takie jak na @ tylko troszke dziwniejsze. Zobaczymy czy dzis wroca goroca i bole glowy, wtedy tez mialam poznym wieczorem i oklady przynosily pomoc. Temperatura nie ma znaczenia nie mierze codziennie wiec nie wiem. -
Magduullina wrote:witajcie kochane ja jeszcze w dwupaku , 39tydzien rozpoczety...
wyslalismy dzis tate do pracy bo widze ze go meczy tez to wszystko niech jeszcze korzysta my przed obiadem pójdziemy zapewne na jakis spacerek dotlenic się i pochodzic....Magduullina lubi tę wiadomość