Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa nie ma co sie łamać niczym :P trzeba iść z dumnie podniesioną głową :D co ma być to będzie :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. Załamywanie się i trwanie w rozpaczy nic nie pomoże, a może nawet zaszkodzić. A co nas nie zabije to nas wzmocni :)
    Mam gorsze chwilę, ale staram się szybko zbierać z kolan. Wczorajsza wizyta u gin dała mi nową nadzieję i siłę do walki. Mam nadzieję, że mój upór i clexane dadzą radę i bedziemy mieć zdrową dzidzię ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 18:48

SusannaDean lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Ukija i takie nastwienie lubię.
    Susanna mnie w ciąży jajnik bolał jakby ktoś mi szpilki wbijał i głównie dlatego zdecydowałam się na test.
    ale mnie spanie zmogło :)
    no kłucia sa zobaczymy, własnie takie szpilkowe i troszke na @ jakby podbrzusze twarde

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    No tak. Załamywanie się i trwanie w rozpaczy nic nie pomoże, a może nawet zaszkodzić. A co nas nie zabije to nas wzmocni :)
    Mam gorsze chwilę, ale staram się szybko zbierać z kolan. Wczorajsza wizyta u gin dała mi nową nadzieję i siłę do walki. Mam nadzieję, że mój upór i clexane dadzą radę i bedziemy mieć zdrową dzidzię ;)

Bardzo bardzo Ci tego zycze! Z calego serca! <3

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej srody wam zycze :)
    Jestem tak niewyspana ze nie da sie tego opisac mimo ze mialam wczoraj ponad 1.5 godzinna drzemke popoludniu:/
    Rowniez wieczorem zaczal sie u mnie bol glowy i uderzenia goraca i w nocy spiac tez to poczulam, w nogi chlodno a twarz goraca... Mialam juz takie cos teraz moze zwale wine na emocjonujacy dzien chociaz potem sie wyciszylam. Dzis 12 dpo plamien brak, bole piersi umiarkowane,kluvia jajnikow i twarde podbrzusze takie jak na @ tylko troszke dziwniejsze. Zobaczymy czy dzis wroca goroca i bole glowy, wtedy tez mialam poznym wieczorem i oklady przynosily pomoc. Temperatura nie ma znaczenia nie mierze codziennie wiec nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane ja jeszcze w dwupaku , 39tydzien rozpoczety...
    bardzo się ciesze dziewczyny ze tak pięknie tutaj przybywa fasolek! ♥ na wiosnę znowu wyskoczy mnustwo brzuszkow !!!
    ja juz jestem u kresu czekam z niecierpliwością na synka no i nie tylko ja moj Danio puka co chwila do brzuszka "puk puk dzidzi wychodz" :)
    wyslalismy dzis tate do pracy bo widze ze go meczy tez to wszystko niech jeszcze korzysta ;) my przed obiadem pójdziemy zapewne na jakis spacerek dotlenic się i pochodzic....

zFolwarku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    bardzo się ciesze dziewczyny ze tak pięknie tutaj przybywa fasolek! ♥ na wiosnę znowu wyskoczy mnustwo brzuszkow !!!
    ja juz jestem u kresu czekam z niecierpliwością na synka no i nie tylko ja moj Danio puka co chwila do brzuszka "puk puk dzidzi wychodz" :)
    wyslalismy dzis tate do pracy bo widze ze go meczy tez to wszystko niech jeszcze korzysta ;) my przed obiadem pójdziemy zapewne na jakis spacerek dotlenic się i pochodzic....
    No prosze jeszcze tak ladnie czeka z cierpliwoscia do terminu ;*

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj su oby urodzil się lada dzień :* :) juz mam dość jednak to prawdziwa prawda ze kazda ciąża jest inna z 1 do samego końca czulam się bardzo dobrze a teeaz to ciagle jest coś ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    oj su oby urodzil się lada dzień :* :) juz mam dość jednak to prawdziwa prawda ze kazda ciąża jest inna z 1 do samego końca czulam się bardzo dobrze a teeaz to ciagle jest coś ...
    Nie martw sie jestescie na dobrej drodze ;) ciekawe co mnie dzien przyniesie

• Ukija Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina no już jest bardzo blisko :P nie obejdzysz się a już będziecie w 4 :) cudownie taki prezent dostać pod choinkę :P no może nieco wcześniej ale już w wigilię będziecie razem ❤ to racja każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać :)

Susanna mi ciągle zimno, zwlaszcza jak wrócę z dworu i tak odczekam z 1.5 h wtedy jest najgorzej :/ czekam na Twój test, ale musisz podejść do tego bezstresowo :)

A ja sama nie wiem jak u mnie raz cycki bola a raz już takie twarde nie są. U mnie jeszcze 3 dni. Musi się udać! Uda się! Nie chcę nic pod choinkę oprócz maleństwa :) Nie chcę histerioskopii...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 07:24

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jest kochane moje :) zycze wam tych pięknych prezetow od zycia :*
    ja dzisiaj wywlucze Danielka przed obiadem na polku może się cos ruszy do porodu będziemy chodzic na spacerki

• Ukija Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina słyszałam że to może pomóc :) gdzieś też czytałam że ❤ pomaga ale ile wbtym prawdy nie wiem. Nie rodziłam jeszcze więc nie mogę nic poradzić :P czekamy aż się zacznie z niecierpliwością :D

Rosa co Ty tak zamilkłaś? Na bbf przwniosłaś się? Jakoś brakuje mi Ciebie tutaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana nic nie pomaga jak narazie ani ♥ , ani kapiele dlatego się wybieram na spacerek :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Mamusi w brzuszku tak cudownie, że nie chce wyjść :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no napewno :) a ja się nie mogę doczekać az go wkoncu przytule . zniose kazdy bol dzielnie żeby tylko bylo wszystko wporzadku

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś czytałam ze jak dziecko nie chce to nic porodu nie przyspieszy jak jest gotowe to pomoc mogą schody, spacery, seks i napar z liści malin

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetko no dokładnie tak jest pozostaje mi czekac a spacerki sex itd to raczej dla przyjemności i jeszcze sluszalam ze współżycie to naturalny masaz szyjki .
    jak narazie nie mam co ze sobą zrobić powolutku wszystko sobie sprzatam tez nie przesadzam bo Sobie tylko moge zaszkodzić na spokojnie wszystko a i tak czuję ze to nie długo...

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magduullina słyszałam że to może pomóc :) gdzieś też czytałam że ❤ pomaga ale ile wbtym prawdy nie wiem. Nie rodziłam jeszcze więc nie mogę nic poradzić :P czekamy aż się zacznie z niecierpliwością :D

Rosa co Ty tak zamilkłaś? Na bbf przwniosłaś się? Jakoś brakuje mi Ciebie tutaj :)
    Ja tajniakiem Was tu sledze :D czytam i czytam. Tak w sumie ani ma bbf ani na of nie jestem ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Milej srody wam zycze :)
    Jestem tak niewyspana ze nie da sie tego opisac mimo ze mialam wczoraj ponad 1.5 godzinna drzemke popoludniu:/
    Rowniez wieczorem zaczal sie u mnie bol glowy i uderzenia goraca i w nocy spiac tez to poczulam, w nogi chlodno a twarz goraca... Mialam juz takie cos teraz moze zwale wine na emocjonujacy dzien chociaz potem sie wyciszylam. Dzis 12 dpo plamien brak, bole piersi umiarkowane,kluvia jajnikow i twarde podbrzusze takie jak na @ tylko troszke dziwniejsze. Zobaczymy czy dzis wroca goroca i bole glowy, wtedy tez mialam poznym wieczorem i oklady przynosily pomoc. Temperatura nie ma znaczenia nie mierze codziennie wiec nie wiem.
    Witaj w klubie.Moje dziecię dzis wdtalo o 3 i juz pozniejnie spala.Ja w nocy takie miala mdłości ogólnie caly dzień mam tak.Kochana bada dwie kreseczki.To samo miałam jak Ty i do tej pory zostalo.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Ja juz myślałam ze Natan juz postanowił wyjść a tu cisza.Jak juz jest nisko i uciska Ci w pachwiny to dzialajcie w łóżku wtedy przysoieszy.U mnie tak bylo ze mala byla juz nisko i iciskala w pachwine zrobiliśmy Male co nie co i za 6godzin zaczely sie skurcze.Moze zacznij wiesiolek lykac tez pomaga .

‹‹ 1030 1031 1032 1033 1034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: