Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Rosax to super pomysł! Ja żyje tutaj razem z Wami. Opowiadam Mojemu o Was nazywając Was moimi przyjaciółkami
czy słucha uważnie czy biernie nie wiem ale ważne że udaje
Loooo jak ja mojemu zaczynam opowiadac to taki "zafascynowany zasluchany" a jak zapytam go o cos co pytalam to yyyymmm aaaammm eeeemmm booo taaa tooo no i tak mnie sluchalja mu zawsze mowie " moje dziewuszki "
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Oczywiście my już jesteśmy zaciążone!
innej opcji nie ma. Ja już dbam o siebie i mam zachcianki i napady słodyczowe, ciężarów już nie nosimy, nie stresujemy się zbytnio. Idealne zaciążone
rosax3, Molyx lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hahahaha ja mojego nie testowałam ale chyba muszę to zrobić. W ilu procentach mnie słucha. No ale on ma swoją pasję i czasami jak mi opowiada to nie rozumiem ale staram się zapamiętywać aby zabłysnąć jak zapyta o coś"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Cześć
jestem nowa i się przedstawiam - Mam na imię Iza i razem z chłopakiem od ponad pół roku staramy się. W grudniu odkryto u mnie polipa, który prawdopodobnie był przyczyną (albo miał spory udział) w niepowodzeniu. Jeszcze w grudniu miałam zabieg i znów się staramy. Nie jest to proste... o czym wiecie, ale po dzisiejszym negatywnym teście postanowiłam wziąć się w garść i pozytywnie podejść do kolejnej nieudanej próby. Obecnie szukam informacji co wspomaga płodność, a co ją utrudnia. Już postanowiłam że kończę z kawą i inwestuje w olej z wiesiołka. Olej lniany od dwóch tygodni sobie już pije.. i mam dobry humor, bo jak nie wpłynie to na płodność, to chociaż na cerę i zdrowie
Życzę pozytywnego myślenia i do usłyszenia
IzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 23:53
-
wedrowna wrote:Cześć
jestem nowa i się przedstawiam - Mam na imię Iza i razem z chłopakiem od ponad pół roku staramy się. W grudniu odkryto u mnie polipa, który prawdopodobnie był przyczyną (albo miał spory udział) w niepowodzeniu. Jeszcze w grudniu miałam zabieg i znów się staramy. Nie jest to proste... o czym wiecie, ale po dzisiejszym negatywnym teście postanowiłam wziąć się w garść i pozytywnie podejść do kolejnej nieudanej próby. Obecnie szukam informacji co wspomaga płodność, a co ją utrudnia. Już postanowiłam że kończę z kawą i inwestuje w olej z wiesiołka. Olej lniany od dwóch tygodni sobie już pije.. i mam dobry humor, bo jak nie wpłynie to na płodność, to chociaż na cerę i zdrowie
Życzę pozytywnego myślenia i do usłyszenia
Kasia
Czy olej lniany jak i wiesiolka nie nalezy brac tylko do ovu? Wiosiolka to wiem ze tak a olej?
Witaj;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 23:40
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Haha 69 strona
baaaaardzo fajna strona
grzeszna24, Bajka111 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kurcze jakiś wysyp nowych wieczornych dziewczyn
Witajcie wszystkiegrzeszna24 lubi tę wiadomość
Ej dobra kobiety moje. Prisze nie gryzmolic tu za duzo bym od rana nie musiala gonic. Ja juz zmykam spac. Wczoraj po 1 mi syn zasnal ja po 2 to dzis musze nadrobic
No i synka uspac bo on wiecznie wyspany!
Dobranoc ciezaroweczki ;*
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Kurcze jakiś wysyp nowych wieczornych dziewczyn
Witajcie wszystkie
No witaj witajhihi
Ale mnie znow dzis cos jajnik boli... I znow lewy... No nic ide spac z termoforem dzis
07.11.2012 Julian
Dobra Rosax. Ja spadam spać do Mojego bo już się wierci beze mnie. Do napisania jutro. Dobrej nocki kochana, kolorowych snów :*
Dobrej nocy wszystkim"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
rosax3 wrote:Czy olej lniany jak i wiesiolka nie nalezy brac tylko do ovu? Wiosiolka to wiem ze tak a olej?
Witaj;)
Poszperałam trochę, bo nie chciałam odpowiadać na pytanie jako ekspertka, bo nią nie jestemNie widziała jak na razie informacji że nie powinno się pic oleju lnianego po owulacji i jeszcze znalazłam np.takie coś:
"Olej z wiesiołka należy przyjmować jedynie w fazie folikularnej (pierwszej fazie cyklu), aż do wystąpienia owulacji. W fazie lutealnej (druga faza cyklu) istnieje możliwość zapłodnienia, a ponieważ olej z wiesiołka może wywoływać skurcze macicy u kobiet w ciąży, najlepiej jest wstrzymać przyjmowanie, aż do wystąpienia miesiączki, kiedy to wznawiamy przyjmowanie preparatu. W fazie lutealnej olej z wiesiołka można zastąpić olejem z siemienia lnianego lub tranem, aby dostarczyć sobie niezbędnych kwasów tłuszczowych." z http://nprtech.ehost.pl/Sluz_jakosc.html
wedrowna -
nie idę na bete, temp spadła znów - szkoda zachodu
Of na dzis wyznaczylo mi @, ale cykl 26 ze względu na ostatni cykl taki krotki. wg mnie dostanę za 3-4 dni..
Chodzę wsciekla, mam pms. znów cykl w plecyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:24
-
Elina wrote:Napewno.kochana bedziesz w.ciąży wszytkie bedziecie utworzymy tam swoj watek tak.jak piszecie i.beda.mogli nam.nadmuchac nie moge zrozumiec te fora są żeby sie wspierac a.niektore osoby zachowuja sie.strasznie to.naprawde czasami boli
Elina , też jestem na fioletowej. Na początku ciężko się odnaleźć...ale w sumie można wymienić się opiniami i radościami np. z usg
Mam nadzieję, że będziemy mogły spotkać się i tu i tam
-
Hej dziewczyny. Jak minela noc :*
Molyx ale co to za negatywy? Nie podoba mi się to! Póki @ nie ma to nie ma co negatywnie się nastawiać. Dużo wykresów przeglądałam i dużo dziewczyn miało podobną sytuację jak Ty"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
jest ewidentnie tendencja spadkowa, nie ma szans. nie lubie się oszukiwac i dawac sobie złudnych nadziei - bo potem zejście na ziemię boli jeszcze bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:34
-
Molyx to możemy się umówić że Ty nie dajesz sobir zbędnej nadziei a ja tak. Będę z całej siły zaciskała kciuki i liczył że się zazieleni
wiem że to samo byś zrobiła ze mnie jak ja bym traciła nadzieję
Molyx lubi tę wiadomość
Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień! Ale naskrobałyście.
Witam nowe dziewczyny.
Rosax nie do pojęcia jest to co piszesz o tej oszustce!
Zdecydowaliśmy się na suplementacje. Mam nadzieję, że to dobry środek i szybko pomożeOczywiscie jeszcze do tego lekka zmiana diety i sport.
Testu jeszcze nie robilam, bo boje się rozczarowania. Chociaż z drugiej strony to mnie kusiMoże jutro?
Molyx proszę mi się tu nie podłamtwać. Zołzy nie ma to nadzieja jest zawsze!
Czy jeśli owu u mnie była wcześniej to rozumiem, że i @ powinna pojawić się wcześniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:42
rosax3 lubi tę wiadomość