Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj borsuk
Powodzenia w staraniach!
No i stalo sie.. Nic dodac nic ujac.. Sumujac wszystkie ovu testy stwierdzam iz mialam ovulke. (wysokosc i slus tez sie przyczynily)
Dzis Szyjka nisko dosc twarda i jakby zamknieta. Test ovu juz negatywny.. jesli faktycznie to byla ovu to blagam by te zolnierzyki przetrwaly do niej..!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8350833303c6.jpg
Test robilam chwile przed 16.
Kurde jak ja zaluje ze nie zrobilam 14 i 15...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 16:12
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Molyx bardzo współczuję ale może za wcześniej jeszcze było na bete. Póki @ nie ma zawsze jest nadzieja :*
Rosax przetrwały na 100%. Inaczej myśleć nie możesz :* ja zaraz zrobie teścik"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3aac3c7ea997.jpg
Dzieczyny to już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:49
Aurellka, Molyx lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tja... przyznałam się mojemu, że kupiłam i robiłam razem z nim i pewnie nie będzie chciał skopie mu tyłek"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Chociaż nie mam wyjścia. Nawet jak miała bym go zgwałcić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja na pocieszenie robie wlasnie strucle makowa jakos mnie ochota naszla
Mam nadzieje ze zolnierzyki wtrwaly jak nie to ja sobie z nimi pozniej powaznie porozmawiam. Puki co jestem dobrej mysli no i nadal w ciazy blizniaczej pewnie stad ta ochota na makowca hahaAurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tak patrzalam jak to bylo z synem tak mniej wiecej kiedy mialam ovu i wedlug mnie ovu przypadla na srode. Cykle mialam 28 dni jak w zegarku poobliczalam popatrzalam na ten kalendarz i wyszla sroda ovulacja (nie moge miec jednak pewnosci.) ale wtedy maz tez byl tylko na weekendy w domu wiec szanse sa i nadzieje jeszcze wieksze
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax będzie dobrze. Owu pewnie już było a Żołnierzyki poczekały i zawojowały"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarotka mi się wydaje, że beta <1 u nie zaciążonej. Ja miałam ostatnio 0.78 no ale js tam się nie znam uważam że Molyx powinna jeszcze sprawdzić się za kilka dni i wtedy zyska pewność"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax będzie dobrze. Owu pewnie już było a Żołnierzyki poczekały i zawojowały
Patrzac na temp to dzis albo jakos od wczoraj do dzis pekl pecherzyk wiec nigdy nic nie wiadomo. 3go sie okaze
Zalezy jakie laboratorium. U mnie np to <0,5
07.11.2012 Julian
Właśnie. Zobaczymy temperature jutro jak będzie nadal wyższa to dobry znak"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
U mnie w laboratorium <1 więc sama nie wiem. A chyba w ciąży nie jestem, póki co"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"