Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropo dwoch kresek to ja pewnie jeszcze dlugo dwie bede wstawiac z ovulacyjnych. Haha mam zamiar je robic co dzien juz teraz
Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rób rób to i tak nie zaszkodzi jeszcze troche i będą na ciążowym u Ciebie, mocno w to wierzę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ooo chcialabym bardzo chciala. Ale 3go z tego co pamietam to w cztery testujemy wiec wszystkie cztery mamy miec szczesliwy final!
Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry dziewczyny :* jak mineła noc?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka dla mnie też za któtka i też słabo się wyspałam
Anka Ty mała czarownico, ale co Ty chcesz tam wyczarować jak wszystko jest w porządku z temperaturą?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Anka a testowałaś? będzie zielona jak zatestujesz spokojnie :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No to spokojnie poczekaj choć wiem że to nie łatwe i zakropkujesz na zielono póki co rozmawiaj z zafola a nie wykresem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry;) ladeczki trzeci dzień pomiaru A temp podobna jest to dobrze? Kochane a jeszcze z rana takie pytanko czy po serduszkowaniu zauważyliście u siebie jakaś większa ilość wydzieliny. Ja czasami nie zawsze ale to tylko rano a nie zaraz po ..... widzę jakies dziwnej treści ni śluz czy to kijanki heheJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Zauwazam jak korzystam z porannej tolalety jakies glutki konsystencja rozciagliwa i to bardzo prawie przezroczystą dziwnie bo nie zawsze tak mam zalezy to od dnia cyklu?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ja Ci powiem że miałam ten cykl szalony bo cały czas płodny śluz zaznaczaj go na wykresie jako rozciągliwy. Być może zaczyna Ci się okres płodny. Ja po wieczornym mam tak do 15 dnia następnego zawsze kilkantakich nitek rozciągliwych takich bliałych"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja temperaturę mierz codziennie od dziś zaczynając bo nie będzie dobrego obrazu Twojej owulacji"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziekuje w czasie plodnym nie zawsze tam mam tylko po serduszkowaniu. Mam wrazenie jskby za duzo bylo tego w srodku i sie wydziela.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok