Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara cudownie z tym dziwactwem nie jestem sama a moze z podniecenia bo nie po wszystkich tak mamJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Oj poszłam spać po 1...serduszkowalismy z nadwyrezonym kręgosłupem Męża...nie powiem Wam jak się musiałam nagimnastykowac haha i jeszcze chyba wszystko się znalazlo na prześcieradle ehh trudne to życie starających się hahahha tez mam jakas wydzieline...podobno dobrze się pozbyć wszystkiego pół godziny po...żeby nie zaklejac dojścia zolnierzykom następnym
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Apropo sluzu po stosunku a plodnego :
Pytania i odpiwiedzi na of.
"Śluz wynikający z podniecenia może wystąpić w każdym dniu cyklu. Pojawia się on na skutek podniecenia seksualnego i może utrzymywać się nawet do kilku godzin po współżyciu bądź zaistniałym podnieceniu. Podobnie jak śluz płodny powoduje on uczucie nawilżenia i śliskości, ale zazwyczaj jest trochę bardziej wodnisty i mniej rozciągliwy od śluzu płodnego. Ciężko jest dostrzec różnice pomiędzy tymi dwoma śluzami, dlatego też postaraj się nie dokonywać obserwacji śluzu podczas podniecenia seksualnego lub po nim."
Dodam od siebie ze moj byl mega rozciagliwy po
Ale po bez konczenia z taka przerwa. Bo po zawsze resztki spermy wylatuja. Woda jakby. Pytalam sie kiedys poloznej o to w odpowiedzi uslyszalam. "to co ma wleciec z plemiczkami to wleci a reszta jest zbedna i wylatuje" ale nie zawsze tak mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:30
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nadzieja_86 wrote:Dzień dobry;) ladeczki trzeci dzień pomiaru A temp podobna jest to dobrze? Kochane a jeszcze z rana takie pytanko czy po serduszkowaniu zauważyliście u siebie jakaś większa ilość wydzieliny. Ja czasami nie zawsze ale to tylko rano a nie zaraz po ..... widzę jakies dziwnej treści ni śluz czy to kijanki hehe
Zacznij mierzyc temp regularnie kazdego ranka zaraz po przebudzeniu, wtedy bedziemy mogly odpowiedziec. Niestety z dwoch kropek sie nic nie wyczyta :*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej!
Pół nocy spać nie mogłam, bo tak mnie gardło bolało. Ledwo żyje, bo odkąd jestem chora nie przespałam doborze żadnej nocy.
Test zrobiłam. Kreska dużo jaśniejsza niż ostatnio, wiec to niestety chyba biochemiczna... Pójdę dla pewności na bete. Chyba, że natura wcześniej zrobi swoje... -
Wy to macie przygody
Rosax normalna temperatura nie denewrwuj się kochana :*
Makowa ale idż na bete dla wlasnego spkoju. Ściskam mocno :*
Btw. Podejrzewam że jestem 4dpo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
rosax3 - dziękuję bardzo Teraz już umiem wstawiać fotki
Aurellka - piękne róże *.*
Makowa_Panna - dla mnie kreska to kreska! No ale masz rację, lepiej zrobić betę dla świętego spokoju! Musi być dobrze!!
U mnie ciężka noc. Zasnąć nie umiałam. Dopiero przed 2 chyba odpłynęłam.
Pierwsze mierzenie temperatury za mną.
Miłego dnia dziewczyny :* -
Rosax dziekuje za gleboka odp. właśnie słyszałam żeby za raz po nie wolno analizować sluzu tylko mnie zdziwiło skąd to się bierze:) i będę mierzyć dalej temp.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Makowa teraz tylko czekac do bety.! Ja z calych sil trzymam nadal kciuki! ;*
Ukija ja sie nie denerwuje ale wolalabym miec ladny prosty wykresik a tu po raz kolejny mam taki gora dol. Wiem ze to nic strasznego ale moglaby sie zastanowic na jakim poziomie chce byc a ty wedlug mnie jestes 6dpo.
Borsuk no wlasnie widzialam wczoraj ten krajobraz piekny
Nadzieja takie sluzy nie tylko ty masz a pewnie wiekszosc z nas. A na wszystko musi byc jakas odpowiec wiec czasem warto zapytac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:04
07.11.2012 Julian
Rosax KOCHANA więc jak nie jestem sama to żadne ze mnie dziwadlo.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyWitam jestem tu nowa. Jestem Magda mam 2 letniego bąbelka i staramy się o rodzeństwo dla niego już od 6 miesięcy. Zawsze odczuwam okres okołoowulacyjny ale ten cykl jest wogóle jakiś dziwny... rozpoczął się 9.02 krwawienie 1dzien obfite a 11 dni plamienia zdziwiło mnie to ponieważ mam krwawienie zawsze 6-7 dni i bezwzgledu na obfitość dziś 16dc a ja nic niewiem zero odczuć. Wogóle jakoś nie mam weny w tym miesiącu ... Kochane doradźcie mi jakieś sposoby albo cosik bo mnie juz szlak trafia ciagle te rozczarowania i pretensje do siebie Chyba sie nie doczekam drugiego bąbelka jestem zrezygnowana poprostu 8marca mam wizyte poprosze o badania itd a od nowego cyklu zacznę mierzyć temp obserwowac się bardziej i częściej wykorzystywać M :* . Proszę o porade jakie badania najlepiej porobic czy zaopatrzyc sie w testy owulacyjne itd doradzcie prosze.
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Witam jestem tu nowa. Jestem Magda mam 2 letniego bąbelka i staramy się o rodzeństwo dla niego już od 6 miesięcy. Zawsze odczuwam okres okołoowulacyjny ale ten cykl jest wogóle jakiś dziwny... rozpoczął się 9.02 krwawienie 1dzien obfite a 11 dni plamienia zdziwiło mnie to ponieważ mam krwawienie zawsze 6-7 dni i bezwzgledu na obfitość dziś 16dc a ja nic niewiem zero odczuć. Wogóle jakoś nie mam weny w tym miesiącu ... Kochane doradźcie mi jakieś sposoby albo cosik bo mnie juz szlak trafia ciagle te rozczarowania i pretensje do siebie Chyba sie nie doczekam drugiego bąbelka jestem zrezygnowana poprostu 8marca mam wizyte poprosze o badania itd a od nowego cyklu zacznę mierzyć temp obserwowac się bardziej i częściej wykorzystywać M :* . Proszę o porade jakie badania najlepiej porobic czy zaopatrzyc sie w testy owulacyjne itd doradzcie prosze.
Witaj
Najwazniejsze jak juz molyx wspomiala to nastawienie. Trzeba wiezyc i sie nie poddawac!
Jesli masz wizyte lekarz najlepiej doradzi ci jakie badania dobrze wykonac.
6 msc to jeszcze nie duzo, uwierz! Niektore osoby staraja sie duzo dluzej (np ja)
Najwazniejsze to dobre nastawienie! Nie poddawaj sie i nie wmawiaj sobie ze juz brak ci sil.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyDziękuję kochana za dobre słowo. Czasem człowieka wszystko zaczyna przerastać tylko naprawde się sama sobie dziwie dlaczego tym razem tak wszystko po mnie dziwnie spływa... Kochana życie napewno odwdzieczy Ci się za te wszystkie smutki zdarzenia i złe chwile! Szczęście przyjdzie z WIELKĄ MOCĄ do Ciebie! NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ POWODU.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:37
-
nadzieja_86 wrote:Rosax KOCHANA więc jak nie jestem sama to żadne ze mnie dziwadlo.
Sperma albo sluz z orgazmu w nadmiernej ilosci nie ma sie gdzie wchlonac dlatego wylatuje jego nadmiar. Rzecz normalna nie jestesmy dziwadlami hihinadzieja_86 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Magduullina wrote:Dziękuję kochana za dobre słowo. Czasem człowieka wszystko zaczyna przerastać tylko naprawde się sama sobie dziwie dlaczego tym razem tak wszystko po mnie dziwnie spływa... Kochana życie napewno odwdzieczy Ci się za te wszystkie smutki zdarzenia i złe chwile! Szczęście przyjdzie z WIELKĄ MOCĄ do Ciebie!
Do kazdej z nas przyjdzie, bo kazda za swoja cierpliwosc i starania na to zasluguje. Pamietaj ze masz jedno dziecko wiec uda sie w koncu drugie bo czlowiek z dnia na dzien nie traci plodnosci czasem szczescie potrzebuje tylko wiecej czasu.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny