Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka111 wrote:Rosax - ale Ty przecież zaraz na zwolnienie idziesz znowu, to nie przemęczysz się? :*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax wykorzystałaś limit pozytywnych testów owu my razem latamy w dół i w górę. Zastanawiam się czy my same nie jesteśmy syjamskimi bliźniakami Ty się tak nie denerwuj pracą bo 4raczki ucierpią
Borsuk dzięki za wsparcie. Wiem że nie ma reguły. Dziś z samego rana leżałam w łóżku i przeglądałam. Jednak strach jest
Szarlotka bardzo się cieszę że masz takie podejście do starań wszystko na spokojnie a samo się uda zobaczysz tylko przykro mi bo jesteś jakby mniej na forum
Makowa szukaj w aptekach. Według mnie pewniejsze i do tego na bank nie kupisz zepsutego
Bajka dziękuję za wsparcie. Ja też jestem z Tobą. Idziemy ramie w ramie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A ja sie pytam gdzie ukija?! Ta zawsze pozytywnie nastawiona...! Ta temperatura dzis ja zasmucila? i w ogole szarlotka dala malobpostow i reszty nie slychac... Ja prtyszlam a kazda sie obrazila haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka koniecznie musi częsciej się odzywać.
A Ty Ukija wracaj z tym optymizmem! No kto tu był od optymizmu jak nie Ty i Rosax?
Ech ja już znowu przysypiam. Więc pewnie znowu z Wami nie posiedzę za długo i rano jak zdążę przed wyjściem ponadrabiam. -
Chce mierzyć temperature o 7.30. Tylko, zr mój mąż wstaje o 5.30 i ja też zawsze muszę iść do toalety, bo inaczej nie zasne z pełnym pęcherzem. Czy taka wycieczka do toalety może wpłynąć na temperaturę?
Czy może lepiej ja mierzyć o tej 5.30? -
Jestem jestem jakby mnie mogło nie być zaraz sprawdzę tenperaturkę wieczorną Rosax steskniłam się za Tobą jakoś tak
Bajka no boje się i troszkę mnie to przygasiło"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa mierz lepiej o 5:30
Ukija nie boj sie u mnie tez spadek. Ale kto jak nie my sobie z tym poradzi! Bedzue dobrze musi! Nasze blizniaki zaczynaja sie juz powiekszac! Rosna juz w nas!
07.11.2012 Julian
Makowa taka wtcieczka może wpłynąć na temp i to bardzo, 4 godzinny spoczynek musi być"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
O jeju po jutrze robimy testy! Sie doczekac nie moge dwoch kresek ukii! Na mnie pewnie za wczesnie a noz widelec cos
borsuk, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax 30 min dopuszczalne. A Ty już dziś wcześniej mierzyłaś? ja wiem ale jakoś emocje opadają. Staram się myśleć pozytywnie ale sama wiesz jak to jest..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"