Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka111 wrote:Rosax - ale Ty przecież zaraz na zwolnienie idziesz znowu, to nie przemęczysz się? :*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax wykorzystałaś limit pozytywnych testów owu
my razem latamy w dół i w górę. Zastanawiam się czy my same nie jesteśmy syjamskimi bliźniakami
Ty się tak nie denerwuj pracą bo 4raczki ucierpią
Borsuk dzięki za wsparcie. Wiem że nie ma reguły. Dziś z samego rana leżałam w łóżku i przeglądałam. Jednak strach jest
Szarlotka bardzo się cieszę że masz takie podejście do starańwszystko na spokojnie a samo się uda zobaczysz
tylko przykro mi bo jesteś jakby mniej na forum
Makowa szukaj w aptekach. Według mnie pewniejsze i do tego na bank nie kupisz zepsutego
Bajka dziękuję za wsparcie. Ja też jestem z Tobą. Idziemy ramie w ramie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A ja sie pytam gdzie ukija?! Ta zawsze pozytywnie nastawiona...! Ta temperatura dzis ja zasmucila? i w ogole szarlotka dala malobpostow i reszty nie slychac... Ja prtyszlam a kazda sie obrazila
haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka koniecznie musi częsciej się odzywać.
A Ty Ukija wracaj z tym optymizmem! No kto tu był od optymizmu jak nie Ty i Rosax?
Ech ja już znowu przysypiam. Więc pewnie znowu z Wami nie posiedzę za długo i rano jak zdążę przed wyjściem ponadrabiam. -
Chce mierzyć temperature o 7.30. Tylko, zr mój mąż wstaje o 5.30 i ja też zawsze muszę iść do toalety, bo inaczej nie zasne z pełnym pęcherzem. Czy taka wycieczka do toalety może wpłynąć na temperaturę?
Czy może lepiej ja mierzyć o tej 5.30? -
Jestem jestem
jakby mnie mogło nie być
zaraz sprawdzę tenperaturkę wieczorną
Rosax steskniłam się za Tobą jakoś tak
Bajka no boje się i troszkę mnie to przygasiło"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa mierz lepiej o 5:30
Ukija nie boj sie u mnie tez spadek. Ale kto jak nie my sobie z tym poradzi! Bedzue dobrze musi! Nasze blizniaki zaczynaja sie juz powiekszac! Rosna juz w nas!
07.11.2012 Julian
Makowa taka wtcieczka może wpłynąć na temp i to bardzo, 4 godzinny spoczynek musi być"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
O jeju po jutrze robimy testy! Sie doczekac nie moge dwoch kresek ukii! Na mnie pewnie za wczesnie a noz widelec cos
borsuk, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax 30 min dopuszczalne. A Ty już dziś wcześniej mierzyłaś?
ja wiem ale jakoś emocje opadają. Staram się myśleć pozytywnie ale sama wiesz jak to jest...
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"