Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze jest jakies ale, wiem to.
Tak dzis mierzylam o 6 a dokladnie 5:58, to moglo miec wplyw na temperature moja No i zmienilam koldre wczoraj z grubej z piorami na taka cieniutka bo mi juz za goraco..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija to ja przejmuję Twój optymizm i na pewno się uda! Zbliża się ten termin testowania, więc może dlatego w to tak wątpisz. Ale my tu wszystkie czekamy na Twój pozytyw!
Makowa tez mam od zawsze problem z drogami moczowymi. Ale bardzo mi zależy na ważnym pomiarze. Dlatego trzymam, choć nie wiem czy to ma sens, bo wtedy i tak się budzę co jakiś czas. Lepiej mierz temperaturę wcześniej.
Ja juz leżę, bo padam. Także do jutra dziewczęta. Trzymam kciuki za wszystkie nas, aby temperatury były wysokie. Dobranoc. -
Rosax no Ty na bank będziesz miała jutro wyższą temperaturę u Ciebie to usprawiedliwiony spadek. Będę jutro u Ciebie wyglądała
Bajka ja jestem optymistycznie do Waszych cykli nastawiona i to bardzo. Gorzej z moim dobrej nocki :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosax no Ty na bank będziesz miała jutro wyższą temperaturę u Ciebie to usprawiedliwiony spadek. Będę jutro u Ciebie wyglądała
Bajka ja jestem optymistycznie do Waszych cykli nastawiona i to bardzo. Gorzej z moim dobrej nocki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:59
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aaaaa ale dostalam wiadomosc znajomy smial sie jakie to ja auto kupilam i ze ponad 2,5 tys musze zaplacic za naprawe a mu wczoraj jego "nowa" uzywana bryka zgasla i juz nie odpalila mial ja nie caky miesiac wstepny koszt naprawy bez generalnej obserwacji tylko kilka czesci wynosi od 2 do 3 tysiecy nie warto sie jednak smiac! Zawsze bylam takiego zdania! A sama jeszcze ostatnio mowilam niech mu sie pozadnie rozwali to sie nie zasmieje wiecej hihi
Dobranoc raz jeszcze mamitki!
07.11.2012 Julian
Rosax trzymamy za siebie kciuki rano, dobrej nocki :* dobrze mu tak. Karma wraca"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry powedrowalam na wyzyny temp. dziś mi skoczyla na 36,4 ale jeszcze na wykresie nie wykryto owu a mnie wczoraj podbrzusze bolalo mysle ze wczoraj była owu zobaczymy jutro jak temp. bedzie a u was dziewuszki jak? wyzynyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej Dziewczyny jak minęła noc? Mi strasznie, miałam same koszmary tak się zestresowałam temp że mi się ciągle śniło że mam 36.4
Nadzieja tak jak mówiłam wyznaczy Ci pwu na wczoraj bardzo dobry znak system ją wyznacza dopiero po 3 wyższych temp zazwyczaj na kreskami przerywanymi i 5 jako pewną (chociaż dużo dziewczyn ma po 3 już pewną"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax jak już będziesz to wpisz w notatke pod wczorajszy dzień o tym że mierzyłaś wcześniej chociaż już po kropce widać ale notatki nie zapomnisz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziękuję i witaj kochana ukija a już się zmartwilam a to dopiero za kilka dni wyznaczy też obstawiam że wczoraj i do było A dziś lewy jamnik czy co mnie boli.
Nie dtersuj się teraz musicie się wysypiac i w ogole odpoczywać a jak temp. Dzis;)Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:Dziękuję i witaj kochana ukija a już się zmartwilam a to dopiero za kilka dni wyznaczy też obstawiam że wczoraj i do było A dziś lewy jamnik czy co mnie boli.
Nie dtersuj się teraz musicie się wysypiac i w ogole odpoczywać a jak temp. Dzis;)nadzieja_86 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
A ty też poranny ptaszek Ukija:)Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja spokojnie lewy jajnik boli bo z niego mogło być jajeczko więc to całkiem normalne co do owu to zdaje mi się że już jesteś po tak ładnie poszybowałaś dziś możecie też mieć , przezorny zawsze ubezpieczony no niby temp nieco w górę ale miałam ciężką noc i nie wiem jak się na to zapatrywać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax no tak myślałam że wróci Ci temp do normalnego wzrostowego no ja też przeżywam na tyle że już 2 dzień od 6 spać nie mogę już bym chciała wiedzieć czy przód czy tył. Zmęczona jestem tym cyklem..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"