Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdulina to chyba bym sie wstrzymała z testem biorac pod uwage dwa ostatnie cykle aczkolwiek co Ci zaszkodzi nabierzemy większej wprawy w siusianiu a poza tym pozna zawsze mozna powtórzyć a wizytę masz przpomnij?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:11
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Magdulina marzec to miesiac testów i siusiania:) Wszystkie siusiamy to i TY a coJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dobranoc dziewuszki do jutra zmęczenie mnie trzyma kapiel i do łóżeczka Całusy ! Od samego rana był to ekscytujący dzień a co dopiero jak ma byc taki cały marzec z radości oszalejemy !
borsuk lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Magdulina ja przed wizytą we wtorek robię (chociaż to endo, no ale w sumie w związku z planowaną ciążą do niej idę). Nie wykaże to nie, ale jak wykaże to będę wiedzieć co powiedzieć lekarzowi.
Ja to Wam powiem, że już bym chciała testować. Nie lubię nie wiedzieć na czym stoję. Zawsze mnie to irytuje. Albo wóz, albo przewóz. Jak się zaczynałam spotykać z (już teraz) mężem też tak było, tak więc po 2 tygodniach znajomości już byliśmy parą. -
nick nieaktualny
-
Madziuullina ikaj! A co Ci szkodzi. Nie nastawiaj się i tyle
Bajka spokojnie. Wszystko w swoim czasie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Madziuullina ikaj! A co Ci szkodzi. Nie nastawiaj się i tyle
Bajka spokojnie. Wszystko w swoim czasie
Hahahah wiem wiem, nie zatestuję, spokojna głowa. Tak tylko zaobserwowałam, że zawsze tak mam. Że wszystko chciałabym juz wiedzieć. Nienawidzę niepewności. Cierpliwości więcej miej! -
To na wtorek kupie inny test najlepiej o czulosci nie 10 mlU a 0,000001 mlU haha
Ja bede miala wtedy 24 dc moze cosik sie pokaze jak na razie pokazuje testom hcg jak maja wygladac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:To na wtorek kupie inny test najlepiej o czulosci nie 10 mlU a 0,000001 mlU haha
Ja bede miala wtedy 24 dc moze cosik sie pokaze jak na razie pokazuje testom hcg jak maja wygladac
Dokładnie, niech biorą przykład!rosax3 lubi tę wiadomość
-
Rosax wogóle to testowałam dzis testem o czułości 25 może gdyby był bardziej czuły to bym Wam testem pomachała z 2 krechami"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax pokazuj i niech grzecznie się uczą jak mają we wtorek wyglądać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Cholerka kupiłam pink test a teraz czytam na necie że to takie gówno i że są 10mlU ale to musi być na opakowaniu napisane no jaja jak berety"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Moj maly rozrabiaka bawi sie trabka ale oznajmilam mu ze ide spac i ma isc zaraz ze mna. A ze nocujemy u moich rodzicow dzis tez to stwierdzil ze bedzie bawic sie z dziadkiem.. Ale dziadzia tez juz spac idzie i babcia wiec nie ma wyboru
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp