Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ależ ja Wam zazdroszczę tych objawów :*
U mnie temperatura skacze jak szalona. Ciekawa jestem jaki będzie ten cykl. Mam nadzieję, że dzięki zwiększeniu dawki dupka, wszystko się wyreguluje
Mój dziś kolo 20 wraca z delegacji, ale w niedzielę znów wybywa na 3-4 dni Na klatce remont czyli w domu syf niemiłosierny! Nienawidzę gładzi!!!!!!! i szlifowania!!!!!!! Niech już kończą i spadają.
PIĄTECZEK, PIĄTUNIO...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3847dd4baf2a.jpg
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa widać normalnie wszystko i jest kolorowy
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax a myślałam że jakiś denny humor bo jakoś tak mało napisałaś wystraszyłam się
Dziewczyny ja mam dziś 12 dpo szyjka wysoka śluz lepki. Sama nie wiem co o tym myślećMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Dziewczyny staram się myśleć pozytywnie nie mam innego wyjścia wszystkie musimy myśleć pozytywnie. Tak swoją drogą co nie zjem co mi niedobrze. Trace apetyt"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina ja mam do samo. Jedna wielka niewiadoma tak mnie wkurza że masakra. Już bym chciała wiedzieć w tą albo w tamtą
Wiesz ja mam przeczeczucie, że się nam uda w tym miesiącu, ale jeśli dostane @ to tez nie będę się załamywać. Powtarzam sobie, że każdy kolejny cykl przybliża mnie do tego w którym uda się zafasolkować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:43
-
nick nieaktualnyMacie racje Ukija i Makowa_Panna tak jest ale taka niewiedza potrafi wkurzyć. Jeszcze jak dzieją sie rzeczy które wyglądały dotychczas całkiem inaczej ... Albo to moja wyobraźnia... choć nie no nie wmawiam sobie nic wrecz przeciwnie a dzieja sie cuda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo takie nasze życie choć powiem wam że naprawde sobie odpuściłam i postawiłam na to co ma być tak będzie a co będzie tego nikt nie wie. Wcześniej świrowałam ooo jej to mi jest a tam zakłuje a to to itd... Teraz jakoś tak no głowy aż tak tym nie wypełniam bo pozniej są tylko łzy smutek i żal do całego świata...
-
Makowa ja też czuje że uda nam wszystkim się zafasolkować w tym miesiącu. Nastawienie robi bardzo dużo cieszę się że masz takie nastawienie. Zupełnie inne niż dotychczas
Magduullina powiem Ci że strasznie ciężko ignorować symptomy o których słyszałyśmy albo czytałyśmy. Jednak nie można przesadzić bo można się bardzo rozczarować. Niektóre z nich to tylko nasza głowa. Powiem Ci że jestem na forum ponad 2 miesiące i widziałam tyle wpisów dziewczyn przed lub po terminie @ które miały wszystkie książkowe objawy. A jednak zołza @ do nih przychodziła i wielkie rozczarowanie i płacz. Nie ma co za bardzo się wsłuchiwać. Chociaż moja Teściowa mówi że kobieta już od początku wie że jest w ciążyMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija coś w tym jest bo jest nieraz tak ze poprostu objawy są a jakoś podswiadomość nam mówi że to nie to a my i tak wmawiamy sobie ze moze jednak... Wiesz tylko dotychczas tak mialam wlasnie a teraz jakos poprostu to obserwuje ale nic sobie nie wmawiam... I to ten cylk dziwny odpuszczony brak wyznaczonych dat itd... Ja sie tylko boje jednej rzeczy zeby nie bylo jakichs zaburzen hormonalnych bo leczenie itd trwa a co sie okaze czas pokaze chociaz metlik w glowie spory
-
Magduullina dlatego ja postanowiłam każdego objawu kojarzyć z ciążą. Szukam innego wytłumaczenia. Np. Niedobrze mi bo późno zjadłam śniadanie, nie mam ochoty na słodykości bo wczoraj zjadłam kilka cukierków
nick nieaktualny