X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ależ ja Wam zazdroszczę tych objawów :*
    U mnie temperatura skacze jak szalona. Ciekawa jestem jaki będzie ten cykl. Mam nadzieję, że dzięki zwiększeniu dawki dupka, wszystko się wyreguluje :)

Mój dziś kolo 20 wraca z delegacji, ale w niedzielę znów wybywa na 3-4 dni :( Na klatce remont czyli w domu syf niemiłosierny! Nienawidzę gładzi!!!!!!! i szlifowania!!!!!!! Niech już kończą i spadają.

PIĄTECZEK, PIĄTUNIO... :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3847dd4baf2a.jpg

Magduullina lubi tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Udostępniłam wykres. Zobaczcie czy coś widać, bo nie mam wykupionego abonamentu jeszcze.

borsuk lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa widać normalnie wszystko i jest kolorowy :)

borsuk lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax a myślałam że jakiś denny humor bo jakoś tak mało napisałaś :P wystraszyłam się :D

Dziewczyny ja mam dziś 12 dpo szyjka wysoka śluz lepki. Sama nie wiem co o tym myśleć :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wszystko się okaze we wtorek, ale myśleć możesz jedno : ciaza :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśl pozytywnie ;)

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywne myślenie jest najważniejsze chociaż bardzo wkurzające :D mnie szczerze już wszystko to drażni bo nie chce się niepotrzebnie nakręcać ... :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny staram się myśleć pozytywnie :D nie mam innego wyjścia :P wszystkie musimy myśleć pozytywnie. Tak swoją drogą co nie zjem co mi niedobrze. Trace apetyt :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina ja mam do samo. Jedna wielka niewiadoma tak mnie wkurza że masakra. Już bym chciała wiedzieć w tą albo w tamtą :P

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja mam przeczeczucie, że się nam uda w tym miesiącu, ale jeśli dostane @ to tez nie będę się załamywać. Powtarzam sobie, że każdy kolejny cykl przybliża mnie do tego w którym uda się zafasolkować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:43

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje Ukija i Makowa_Panna tak jest ale taka niewiedza potrafi wkurzyć. Jeszcze jak dzieją sie rzeczy które wyglądały dotychczas całkiem inaczej ... Albo to moja wyobraźnia... choć nie no nie wmawiam sobie nic wrecz przeciwnie a dzieja sie cuda

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko jest nie szukać choćby najmniejszych znaków, że może się udało jak się tego tak bardzo chce...:/

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalulina niestety czasu nie przyspieszysz. Trzeba cierpliwosci. I nie denerwuj się, bo fasolki tego nie lubią ;)

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem wszystko wiem ale no WIECIE JAK JEST :)

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiemy :)

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie nasze życie choć powiem wam że naprawde sobie odpuściłam i postawiłam na to co ma być tak będzie a co będzie tego nikt nie wie. Wcześniej świrowałam ooo jej to mi jest a tam zakłuje a to to itd... Teraz jakoś tak no głowy aż tak tym nie wypełniam bo pozniej są tylko łzy smutek i żal do całego świata...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa ja też czuje że uda nam wszystkim się zafasolkować w tym miesiącu. Nastawienie robi bardzo dużo :) cieszę się że masz takie nastawienie. Zupełnie inne niż dotychczas :)

Magduullina powiem Ci że strasznie ciężko ignorować symptomy o których słyszałyśmy albo czytałyśmy. Jednak nie można przesadzić bo można się bardzo rozczarować. Niektóre z nich to tylko nasza głowa. Powiem Ci że jestem na forum ponad 2 miesiące i widziałam tyle wpisów dziewczyn przed lub po terminie @ które miały wszystkie książkowe objawy. A jednak zołza @ do nih przychodziła i wielkie rozczarowanie i płacz. Nie ma co za bardzo się wsłuchiwać. Chociaż moja Teściowa mówi że kobieta już od początku wie że jest w ciąży :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija coś w tym jest bo jest nieraz tak ze poprostu objawy są a jakoś podswiadomość nam mówi że to nie to a my i tak wmawiamy sobie ze moze jednak... Wiesz tylko dotychczas tak mialam wlasnie a teraz jakos poprostu to obserwuje ale nic sobie nie wmawiam... I to ten cylk dziwny odpuszczony brak wyznaczonych dat itd... Ja sie tylko boje jednej rzeczy zeby nie bylo jakichs zaburzen hormonalnych bo leczenie itd trwa a co sie okaze czas pokaze chociaz metlik w glowie spory

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina dlatego ja postanowiłam każdego objawu kojarzyć z ciążą. Szukam innego wytłumaczenia. Np. Niedobrze mi bo późno zjadłam śniadanie, nie mam ochoty na słodykości bo wczoraj zjadłam kilka cukierków :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) no ale trzeba BYĆ DOBREJ MYŚLI A JAK SIE NIE UDA NO TO TEZ GIT BO MOŻNA <3 SIE DALEJ STARAC :)

‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ