Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie. Jak się nie uda to można się dalej starać
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Zasypiam na siedząco. Chyba ciśnienie leci
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Hej wariatki Ukija tez tak mam od paru dni. Mam na coś ochotę, zrobię sobie trochę zjem i wyrzucam, bo już na to patrzeć nie mogę. I też nie mam apetytu.
Ale ja zawsze dziwna byłam, wiec absolutnie z niczym tego nie łączyłam.
Dzień dobry wszystkim!!
A poza tym śniły mi się dwie kreski na teście. Tylko ze sny odwrotnie, ale cicho.
Apropo tego co teściowa, że kobieta wie kiedy jest w ciąży. Ja zawsze uważałam, że jak zajdę w ciążę to od razu będę o tym wiedziała! Będzie tak jakoś inaczej. Wcale nie czuję się inaczej i to jest chyba główny powód tego, że wątpię w to całkowicie, że teraz się udało.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 11:01
-
Hej dziewczynki,
czy seks dzień przed owulacją może zaowocować ciąże?
W dniu owulacji męża niestety nie było.
Dodam, że nie zauważyłam śluzu płodnego w dniu przed owulacją - w tym, w którym doszło do stosunku a zobaczyłam dopiero śluz płodny w dniu owulacji. Boje się, że skoro tego dnia nie było śluzu to plemniki nie miały szans na przeżycie i nie poczekały na komórkę...
Kochaliśmy się codziennie, jednak akurat w dniu, w którym owulacja wystąpiła meża nie było...KwitnacaLatem -
Hej Kwitnaca! U mnie ostatnio owu była prawdopodobnie 6.02 a w okoliach owu jedynie 4.02 i 9.02 przez abstynencje konieczna do badania nasienia. I zaskoczyło (niestety na krótko, bo się okazało, że biochemiczna).
-
Bajka kupiłam sobie hot doga, mówie sobie ach mam ochote. Ugryzłam 2 kęsy i wywaliłam ja też nic takiego nie czuje jeżeli mam być szczera także każda Teściowa ma prawo się pomylić
Bajka111 lubi tę wiadomość
Plemniki mogą przeżyć nawet do tygodnia jak mają super środowisko i super moce znaczy się jak są super żołnierzykami"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kwtinąca Latem, kobiety bez śluzu płodnego zachodzą w ciążę, a przecież nigdy nie wiadomo czy uda się trafić z w owulkę. Także, pewnie, że jest szansa.
Ukija no jak ja Cię doskonale rozumiem. Ja dziś tylko dwie kanapki (bo inaczej mąż by zabił) i parę raffaelo, ale też bez przekonania, zjadłam. Kompletnie mi się nie chce. Za to znowu jestem po drzemce w dzień. Wstyd mi za nie, bo czuję się takim leniuchem.
Wiosna się zbliża pewnie. -
Bajka no właśnie dziś wyszłam z pracy wcześniej bo już nie dawałam rady siedzieć i moja produktywność spadła do zera dziś chyba taki dzień, niskie ciśnienie, jeść się nie chce dobrze że ten Twój Cię przypilnował abyś zjadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 14:53
Ukija wrote:Rosax a myślałam że jakiś denny humor bo jakoś tak mało napisałaś wystraszyłam się
Dziewczyny ja mam dziś 12 dpo szyjka wysoka śluz lepki. Sama nie wiem co o tym myśleć
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa_Panna wrote:Wiesz ja mam przeczeczucie, że się nam uda w tym miesiącu, ale jeśli dostane @ to tez nie będę się załamywać. Powtarzam sobie, że każdy kolejny cykl przybliża mnie do tego w którym uda się zafasolkować
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Magduullina dlatego ja postanowiłam każdego objawu kojarzyć z ciążą. Szukam innego wytłumaczenia. Np. Niedobrze mi bo późno zjadłam śniadanie, nie mam ochoty na słodykości bo wczoraj zjadłam kilka cukierków
07.11.2012 Julian
Kobieta czuje gdy jest ale nie zawsze . Syna wiedzialam od poczatku czulam po prostu ale nie bylam pewna to taka intuicja chyba ze cos sie we mnie zmienia a i tak skonczylo sie ze mama mi powiedziala bym test zrobila drugiej nie czulam . Moze troche ale nie bardzo.. Test kilka dni po @ rozwial watpliwosci a trzecia wmuwilam sobie ze jest od poczatku i sie udalo bo byla
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp