Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale się wstrzeliłam, od dziś zaczęłam sprawdzać szyjkę
Naczytałam się trochę, ale i tak pewności nie mam czy dobrze badała
Okaże się gdy zaobserwuje zmiany. Ukija masz rację od czegoś trzeba zacząć.
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Super borsuk a jak temp ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Borsuk nikt nie powie Ci jaka wysokość jest Twoją wysoką a jaka niską. Tylko Ty możes nauczyć się czytać z własnego ciała"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Borsuk uczymy się całe życie
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Doznalam SZOKU!!! Az sie trzese cala... Jutro powtarzam test! Maz dzwoni i mowi robilas test a ja ze tak! Ale pusty bo za szybko a on to co masz taki dobry humor a ja no mam dobry bo jestem w ciazy ale na test za wczesnie zaraz wysle ci zdjecie testu ze bialy. Szukam miedzy testami tego testu znalazlam ale cien byl drugi a wiec to ten z listopada co wam wysylalam biore drugi tam tez cien cienia ale jednak to szukam nadal szukam szukam nie ma juz wiecej! Same ovu. Gdzie jest test z 3 marca?!?! Sama jestem pewna ze byl tam jeden hcg a nie dwa z listopada..
nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax poczekaj. Czyli zrobiłaś owu? Bo pamiętaj ja blondynka"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A czyli pojawiła się kreska!
tak jak u mnie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Poka poka
ja jednak czekam nadal do poniedziałku
chociaż leży w szafce i mnie kusi
Rosax co za sytuacja mąż miał intuicję żeby zadzwonić to zrób koniecznie jutro
!
To aż nie możliwe co to się dzieję dziewczyny cien cieniato koniecznie do powtórki sie nadaje. Jak widać nie nalezy wyrzucać testów !
Rosax 3 mam kciuki o której jutro siusiasz :0 przepraszam za bezpośrednie pytanieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Szczaj na niego Rosax! Już dobrze poćwiczyłaś na testach owu. Ale się podekscytowałam
serio aż mam ochotę skakać
Na pierwszym listopad na drugim trzeci marca. Kazalam siostrte spojrzec mowi ze widzi jakby cien jakis.. A wy???? Przepraszam za balagan i kurz ale trafilo mi sie akurat najgorsze miejsce na szybko
czas sprzatnac rog lazienki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a59eafc5d558.pngnadzieja_86, Bajka111 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax a masz w domu na dziś i na jutro?
ja widzę!!!!!!! Tak jak u mnie!!!!!
aaaaaaa!
Jesli ma cos pokazac to pokaze chyba i teraz no nie?! Pujde zaraz siku by wysikac picie. Nastepne siku pujdzie na patyk.
borsuk, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Jupi jupi! Będę czekała na zdjęcie
nie mogę się doczekać. Nawet jak jest cień cienia to jest pozytyw
borsuk lubi tę wiadomość
Sikaj sikaj sikaj
borsuk lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"