Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja takie biorę sprawdzony sprzedawca szybką wysyłka i listem wysyłka nsjtaniej zawsze dochodza
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-30-szt-1-test-ciazowy-i5483022477.html
Różne ma zestawy i ilości testow;)
Ukija ja w to nie wątpię że już się teraz nie przydadzą ale na kolejnego dzidziusia My wszystkie teraz mam zielone swiatelkoAurellka, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dobranoc do jutra!
Ukija lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Tez zaraz smigam hasiu dobranoc. ;* za 15 km bede w lozku hihi nie pilam duzo wiec temperatura noe powinna sie roznic tez trzymam za kazda temp kciuki!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax to strasznie drogo. Masakra chociaż jakby euro nie przeliczac na złotowki to i tak taniej
Przed chwilą przeprowadziłam z Moim poważną rozmowę na temat tego że sex nie ma wpływu na fasolke jaja jak berety, myślał że coś się stanie. Ja mu wytłumaczyłam że jak mam dostać okres np jutro to dostane nawet o bez a to nie będzie miało wpływu i sfinalizowaliśmu tą rozmowę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja już spadam spać. Dobrej nocy Dziewuszki :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przykro mi ale cykl raczej w plecy tamten test to był raczej fałszywy alarm"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Na szczęście przez to że nie nakręcałam się zbytnio nie jest mi aż tak smutno i źle. Jeszcze troszkę i zaczniemy nowy cykl
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Plamienie, póki co @ nie ma znaczy się jak sprawdzałam szyjkę bo sprawdzam zawsze rano było troszkę krwii teraz nic więc czekam na tą zołzę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny a mam.taki dylemat. Obudziłam się o 5.20 i zmierzyłam temp. Było 38 i poszłam spać dalej o obudziłam się o 6 i temp. 39. Wpisywać niższą czy wyższą?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry
Ukija a to @ zołza 3mala w niepewności. To teraz dłuższą miałaś fl ? Ale miesiąc dopiero się zaczal Twój nabierze ochoty i tylko do roboty;) Całuje mocno.
Aurelia już wstala:) zuch dziewczyna.
A ja dzis jakoś budziła się w nocy i rano już spać nie mogę coś a mnie temp. spadła na 36,3 nie wiem czemu. A nie powinna się trzymać mojego wyższego poziomu?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija wrote:Dziewczyny a mam.taki dylemat. Obudziłam się o 5.20 i zmierzyłam temp. Było 38 i poszłam spać dalej o obudziłam się o 6 i temp. 39. Wpisywać niższą czy wyższą?
Ukija a o której mierzysz tak ogólnie? Jaka wysoka temp. i plamienia do tego sa?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
No mierze codziennie o 6. Z tym że ta szyjka jest jakaś dzwina. W dotyku przypomina mi klueczkę. Czy jest otwarta czy pół otwarta nie wiem. Nie poznałam jej jeszcze tak. Póki co jak sprawdzam to nie ma nic... dziwna sprawa. Pewnie się rozkręci. Nie będę się tym załamywała. Wczorajszym chyba ją udrożniliśmy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jak nie wstawalas ani gwałtownych ruchów nie było to wpisalabym tak jak zwykle o 6 Wczoraj było to już Twój miał tęsknotę za toba:)
Ukija lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
E tam wpisuje niższą bo kurcze na bank przylezie @ i się rozgości na kilka dni no ale ta szyjka to może odjaw nowego szczęśliwego cyklu no stęsknił się i niech po 15dc się przygotuje na wzmorzoną aktywność
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija mam nadzieję, że się mylisz i @ nie nadejdzie!
Nadzieja ja stempelki mam ale jeszcze ich nie testowałam
A jako, że jedyna kobieta w mojej pracy odeszła, i nie mam się komu teraz pochwalić to Wam pokażę moje wczoraj zrobione pazury
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d33c5b0e34cf.jpgnadzieja_86, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Borsuk świetne masz talentJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok