Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhmmm.... Dziewczyny chyba się pośpieszyłyśmy z tymi testami BEDZIE CO BEDZIE NIE MA CO SIE ZAMARTWIAC JAK NIE TERAZ TO NASTEPNYM RAZEM KOCHANE !!!!!!!! BĄDZMY DOBREJ MYŚLI> WSZYSTKO MA SWÓJ PIĘKNY SZCZĘŚLIWY CZAS!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:17
rosax3, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Odpędzam wszystkie @!Magduullina, borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aurellka oczywiście. Nie można od razu wychodzić z myśleniem że zołza się przypałęta będzie dobrze i w niedziele kolejny test potwierdzajàcy oczywistość
Magduullina my czekamy na jakieś info. A na którą masz do gina?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Test testu juz zrobiony teraz mówcie jakie plany na dziś???
Ja od 50 min wydzwaniam do przychodni i nie mogę się do lekarza zapisać a kaszel mnie teraz dusi...
A dziś jade z Mężem na mecz, gra w taką amatorska ligę, a później pójdziemy zjeść coś dobrego
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyUkija wrote:Aurellka oczywiście. Nie można od razu wychodzić z myśleniem że zołza się przypałęta będzie dobrze i w niedziele kolejny test potwierdzajàcy oczywistość
Magduullina my czekamy na jakieś info. A na którą masz do gina?
po 15 mam wizyte. napewno dam znac -
Ukija wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Odpędzam wszystkie @!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Poprzeglądałam wykresy i rzeczywiście 11 dni to często bywa za mało na 2 kreski, ale w niedziele sikami znowu? Rosax, Magduullina? Nadzieja dołączysz do nas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:37
❤20-06-2015❤
nick nieaktualny
-
Tulipanowa wrote:Ja robilam test 2 dni przed okresem spodziewanym i nie bylo nic, potem robilam jeden dzien po planowanym okresie i druga slabiutka kreseczka, a trzeci test dwa dni pozniej i juz dwie grube krechy:-) Wiec laseczki za pare dni testujecie ponownie;-)
PocieszaszMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aurellka wrote:Poprzeglądałam wykresy i rzeczywiście 11 dni to często bywa za mało na 2 kreski, ale w niedziele sokami znowu? Rosax, Magduullina? Nadzieja dołączysz do nas?
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp