Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
smerfetka_k wrote:Hej, dziewczyny mam pytanie - skok temperatury oznacza że owulacja będzie dziś czy po jakimś czasie?
Smerfektka zobacz na mój wykres tez miałam skok temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 08:56
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija wrote:Rosax spokojnie trzeba poczekać. Bliźniaki stwierdziły że jeszcze nie mogą się ujawnić wstydzą się
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zimno dziś mi jakoś teraz ja zamarzam boje się dziewczyny pobierania krwii
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny nie umiem znaleźć innego linka, ale na facebooku da się zobaczyć. Bardzo przydatny filmik jak szybko i łatwo upinać włosy!!
https://www.facebook.com/kiss1045fm/videos/865856163487042/
Tak na dzień KobietWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 08:51
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Borsuk zmiana profilowego. Ładne
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny! Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet! Spełnienia marzen, szczególnie tego jednego o byciu Mama.
Dopiero wstałam i zbieram siusiu
Rosax, Magduullina pewnie za wczesnie na wielkie ujawnienie...
Następny test w niedzielę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 09:32
nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Spokojnie Szarlotka będzie owu, w swoim czasie Kiedy planujesz jakieś badania? Bo najczęściej po tabletkach ma się prolaktyne złą"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny jakie odmienione Borsuk ładnie.
Szarlotka nie przejmuj się mnie też moja temp. Zaskakuje skacze jak szalona Góra i dół
A dziś już mnie mniej podbrzusze boli ale czuję dalej takie ściąganie rozpieranie nie wiem jak to nazwaćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellka kiedy testujesz? Mi się dziś śniło że miałaś 2 krechy
Nadzieja ciążowe! Powiększa Ci się macica. To całkiem normalne w ciążynadzieja_86 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Aurellka wiesz jakie to było dziwne. Widziałam na teście 2 kreski i one były Twoje. Jak się obudziłam byłam w szoku
Magduullina, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa robilam test 2 dni przed okresem spodziewanym i nie bylo nic, potem robilam jeden dzien po planowanym okresie i druga slabiutka kreseczka, a trzeci test dwa dni pozniej i juz dwie grube krechy:-) Wiec laseczki za pare dni testujecie ponownie;-)
Magduullina, borsuk, nadzieja_86, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a74a52bcdb6.jpg
Niestety biel vizira jak to mówi Rosax
Do tego biały, mleczny sluz...czuje @ w powietrzu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:14
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka nie mów tak! Póki jej nie ma to nadzieja zawsze jest. To był dopiero test testu. Mówie Ci
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"