Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dbają o Nasze zdrowie. Chcą aby Nam się ciśnienie podniosło bez pomocy kawy!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 07:13
Magduullina, Ukija, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina na pewno jeszcw za wcześnie. Spkojnie. Jest pełno dziewczyn które nie miały jeszcze 2 kresek na 2-3 dni po spodziewanej @. Zobaczysz będzie zielona kropka!
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdulina moze tak być ze za wcześnie. Także spokojnie dużo dziewczyn tak ma a później za kilka dni jest druga:) ale teraz wizyta to dobrze dowiedz sie wiecej ... szkoda że temp.
Nie mierzysz ja robię to pierwszy miesiac i co raz lepiej poznaje się na sobie. Hehe mam nadzieję ze już nie będę musiała niedługo mierzyć temp. mi dzis skoczyla chyba dobry znak i u mnie dalej na wykresie góry i dolnyMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
U mnie tez nic piec dni przed spodziewana @ :p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59558552bf76.jpgMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Spokojnie dziewczyny jeszcze jest za wcześnie na testy wszystko się rozwiąże w najbliźszych dniach
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja mialam zawsze 28 po anty to nie wiem jaki bedzie ale w listopadzie ten test 28 dc wyszedl negatywnie a 29 dc juz byla 2 kreska wiec mam czas
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aurellka śniłaś mi się. Właściwie to że miałaś 2 krechy na teście. Dziwaczne
borsuk, Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Rosax będą dwie kropki zobaczysz musisz poczekać jeszcze kilka dni
Rosax spokojnie trzeba poczekać. Bliźniaki stwierdziły że jeszcze nie mogą się ujawnić wstydzą się
borsuk, Magduullina, madziara0080, Aurellka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny