Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka123 wrote:Nadzieja, jutro beta
WOW !!!!!!!!!!!!! o której godz ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija wrote:Aurellka ja dziś mam cień cienia cienia na teście owu nie wrzucałam bo stwierdziłam że bez sensu
Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
trzymam kciuki i to bardzo mocno !
a duph jeszcze bierzesz?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax kochana jutro już wrzucę bo powinna być nieco ciemniejsza czekam na owu i coś czuję że będzie o czasie
Szarlotka o której? Będę wypatrywała cyferek u Ciebie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No właśnie ja chyba robie ok 17.30 ale jutro pokazujemy ciemniejsze kreski. W końcu dostałam moje 30 testów pwu z allegro chociaż moja owu za dobre kilka dni ale z chęcią się poobserwuje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Od jutra wrzucamy. Musicie mi pomóc z interpretacją a no i oczywiście pogodziliśmy się z moim
Aurellka, Elaria, rosax3, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Elaria powiem Ci że na ogół jestem w miare łagodną osobą ale jak ten mnie wkurzy to normalnie tsunami i już mnie zakupkami przekupował w ramach przeprosin"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Haj Dziewczyny moja temp! Zamarzam! Jeszcze nigdy nie miałam tak niskiej
Rosax ja też się cieszę że już zgoda a zakupy z miłą chęcią, ubrań nigdy za dużo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wydaje mi sie ze moja ciaza byla biochemiczna... Bylam w toalecie.. Zywa krew.. Juz nawet nie jakies uplawy a krew jak w okres no moze mniej.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosax jedź i spwadź i nie wróżkuj nam tutaj. Trzymaj się cieplutko i nie zamartwiaj :* a nie mierzyłaś dziś temp?
Szarlotka wrzucaj zdjęcia i daj nam ocenić myślę że najlepiej zrobisz jak pójdziesz w poniedziałek na bete"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wchodze czytam a tu takie wiesci...
Rosax nie wiem co powiedzieć. Nie pojmuje czemu los tak nas doświadcza.
Beta niekoniecznie musi być ujemna. Ja 3 tyg po poronieniu miałam ponad 80.
Szarlotka czekam z niecierpliwością na zdjęcia i wynik!
-
Rosax trzymaj się i koniecznie napisz. Jak tak szybko pojechałaś to może jeszcze podtrzymaja
Smerfetka faktycznie dużo spadła temp. Ja niedawno tez cykl rozpoczęłam będzie wyjątkowy dla nas
Szarlotka to wrzucaj co masz czekam na beteSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok