Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No a teraz do rzeczy.
Nadzieja z D3 to dużo by pisać, jeśli Cię nie zamęczę to tak z grubsza. Mówi się, że to hormon ... tak na dobrą sprawę jest odpowiedzialna za 200 hormonów, ale nie pamiętam jakich. Ogólnie norma to 30-80j., ale tu znowu mam dylemat, bo normy sprzed 5 lat to 30-120j. (Węszę tu spisek , po co komu obniżać normy. No ale podobnie jest z badaniem nasienia. Normy znacznie obniżono). Tak czy inaczej u nas przyjęło się, że trzeba podawać, żeby dziecko nie miało krzywicy. Ale z badań wynika, że osoby, które zachorowały na raka miały normy poniżej 50j. Ale moja lekarka mówi, że najlepiej mieć na poziomie 70, a ja mam 16 Mój mąż, który przebywa non stop na dworze ma o 15j, więc jak widać, przyswajalność jest różna.
A ja studiuję jeszcze pedagogikę specjalną Lubię się dokształcać. W domu też coś tam czytam, ale oczywiście w zakresie zainteresowań
Smerfrtka sprytnie z tym browarkiem. Jak smakować Ci z kufla nie będą, to sok jabłkowy też sobie możesz wlać i powiesz, że to cedr Trzymam kciuki za sukces.
Rosax, wiem, że pisałaś, że nie chcesz już robić testu, bo się stresujesz, ale nie korci Cię?
Aurellka, też zaczynam mieć taki jakiś śluz. Powiedz, od którego dnia takiego śluzu zaczynasz testować?
Ukija czyli na spokojnie? W końcu komuś trzeba zaufać A mąż często łapie takie fochy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 10:07
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Beatum czekam na rozciągliwy i zaczynam testować od pierwszego dnia rozciągliwego pije siemie lniane codziennie, wiec na sluz nie narzekam, ale przyszła mi ostatnio myśl, że mój sluz może nie jest przyjazny i jak jest go dużo to przeszkadza a nie pomaga?!?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Makowa no to Wam bardzo zazdroszczę tego dzisiejszego wyjazdu Pogoda jest cudownie wiosenna Kraków jest piękny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:17
-
Szarlotka odpuszczenie sobie na jakiś czas jest dobre. Twój przykład to potwierdza. Ja już nie wiem co mam myśleć o mierzeniu temperatury. Myślę, że tak do końca nie można jej wierzyć. Zbyt wiele czynników wpływa na zmianę temperatury. Więc proszę Cię abyś się nie nastawiała na przyjście @!!!!! :*
Ja mam zamiar testować 31 marca. Plamienie pewnie będzie 28dc (24 marca) po odstawieniu dupka. Jakoś tak czuję, że powinnam się zapisać na listę kwietniową. Zbyt dużo nie było. U Nas szalony czas remontu, i wyjazdów mojego na delegacje... to wszystko jakoś nie sprzyjało. Co ma być to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Hej Kochane. Witam was w Piątkowy piękny poranek, cudowna pogoda, którą celebruje w pracy ;/ Ale się rozpisałyście od wczoraj .
Ukija, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać w każdej kwestii naszego życia, nie tylko w ciąży Widziałam kiedyś fajny mem na facebooku "faceta trzeba tulić, chwalić i dbać o niego a raz na jakiś czas złapać za pysk i rąbnąć o podłogę, żeby docenił Twoją troskę" Ja stosuje tą praktykę (oczywiście nie dosłownie ) zamiast fochów bo brak komunikacji jest o wiele gorszy niż kłótnia, nawet z walącymi się po podłodze talerzami
Rosax, ale 18 wtedy? A jak wyglądają testy?
Aurelka, borsuk, czekamy w takim razie. Na kiedy macie termin @ i kiedy chcecie testować?
Makowa, ja jade do Krakowa na 5 dni od Poniedziałku. Szkolenie mnie czeka. Odpoczniesz, zrelaksujesz się, to najważniejsze :*
Magdulina, co u Ciebie? Co to za nieładne przywitanie?
Smerfetka, rób test!
beatum, dziękuję za miłe słowa. Po tabletkach miałam strasznie pokićkane cykle ale mam nadzieje, ze to już za mną.. Teraz jak odpuściłam i się nie nastawiam to widzę, ze fizycznie jest o wiele lepiej i psychicznie tym bardziej.. Pedagogika Specjalna, świetny kierunek, przyszłościowy
Mnie dzisiaj spadła tempka więc chyba nawet jutro zaoszczędzę na becie Wczoraj byłam w szoku bo pierwszy raz miałam taką wysoką a dzisiaj już spada dość drastycznie więc już raczej na @. -
nick nieaktualny