Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax a czemu musimy aż tyle czekać? nie no na poważnie jak dla mnie to będzie tylko potwierdzenie tego że jesteś w ciąży. A Ty umówiłaś się na kolejną betę? Bo coś takiego wspominałaś i nie wiem czy dobrze zrozumiałam
Makowa i już po owu i można się cieszyć i bardziej zrelaksować a teraz poczekamy razem z Wami kilka dni i zaznaczasz ziloną kropkę innej opcji nie ma!
Szarlotka co do wątroby to jednynie lekarz wysłał mnie na Alt ale skoro jest podwyższone to wyśle mnie na kolejne zapewne już mam dosyć igieł a o tsh to się do endo umówie czyzby objawy ciążowe?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax tak 31.03. @ planowo powinna być 30. Jeśli się nie zjawi to na drugi dzień siknę
Jakie to cudowne uczucie zobaczyć te czerwone oznaczenie na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:14
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka, ja już 3 cykl robię testy owulacyjne i nigdy ani jeden nie wyszedł mi pozytywnie. Więc albo na mnie nie działają albo są felerne. Z 2 dni temu wyszedł mi cień cienia, ale szału nie było. Ale obserwując śluz coś tam musi się dziać Bez spiny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Testy owu niektóre są o dup.. roztrząść. Najlepszym wyznacznikiem jest śluz. Nawet pisze dzisiaj na owu
Tak Szarlotka a jak się otym rozpisali
w poszukiwaniu witamin natknęłam sie na: http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
hehehe długa listaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka to ja dziś mam chu**wy śluz jeżeli chodzi o przygotowanie do owu. Niby rozciągliwy ale zmieszany z kremowym. Zaczyna mnie boleć prawy jajnik testów owu nie mam nadal i jestem wściekła jeżeli chodzi o wyniki to lekarz się skupił na tej wątrobie ale za miesiąc na wyniki mam iść znowu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No i ciul dupa! Przypomialam sie i dostalam odpowiedz. dzis nie bede miala czasu. Przypomnij sie jutro jak dr rybakowska bedzie. wrrrr! Tak chcialam sie umuwic ale to nierealne.. musialabym przyjac sie na oddzial wiec musze czekac do wtorku az u gina bede i on zrobi hcg a pozniej o wyniku dowiem sie na kolejnej wizycie ehhh... Jak bym chciala byc teraz w polsce!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax popieram Aurellke. Sikaj
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka wrote:Rosax siknij może dla poprawy nastroju
Aurelka nie do przebicia jesteś !!!!
Rosax to faktycznie cholercia może trafić tylko się nie denerwuj teraz nie wolno
Zrobiłam zamówienie na ten cykl witaminy prenatalne . magnez i witamine D zaszalałam
Szarlotka123, Aurellka lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nie kupilam testu nie chce juz sikac bo sie tylko stresam!
Nadzieja witaminki dobra sprawa dla ciebie i dla przyszlej fasoooli!
Ukija az miesiac? Ale to tylko watroba za zen msc czy tez wszystko?
Szarlotka chyba tez sama bym poszla na taka msze.. wybieram sie ciagle by byc w polsce na 15 pazdziernika na mszy za nienarodzone dzieci ale cos dojechac nigdy nie mozemy...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A wiesz ukija ze ten moj lewy jajnik jak bolal przed ovu to boli do dzis? Ale nie jakos meega mocno ale boli.. I to ten bol przeraza mnie najbardziej.. Ale on nie znikl po ovu.. Tak jak bolal tak boli..
07.11.2012 Julian
Tak akurat się trafiło w tym artykule ale chodziło o witaminki a propo wiary to jestem wierząca praktykująca:D
Rosax nawet nic nie doradze w tej sytuacji bo nie wiem jak to w ciąży jest.. ale niebawem się przekonam a z ta opieką zdrowotną to porażka.... a poza tym jajnikiem wszystko dobrze
Uwielbiam kiełki kupiłam kiełkownicę od dziś zaczełam hodować ! mniamSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Tak się narzeka na naszą służbę zdrowia, ale jednak kobiety w ciąży mają łatwiej. Możemy zrobić bete kiedy chcemy i nie musimy się stresować. Pierwsze usg też jest szybciej nizw np. w Anglii.
Mi się chyba też daje we znaki przemęczenie zimowo-wiosenne. Pół dnia chodze senne a jak już leże w łóżku to nie moge zasnąć.
Jutro jedziemy do przyjaciół do Krakowa. Jakieś 500 km drogi przed nami. Wracamy w pon. Troche się zrelaksujemy i może nie będę tak myśleć o czase jaki został do testowaniaSzarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka bez jaj ale dziś miałam strasznie dużo kremowego z tym że zero serduszka i nawet się nie szykuje bo z moim kosa straszna
Rosax no tylko wątroba. Jakiś dziwny ten lekarz. Mam nadzieję że zdalnie mi wystawi skierowanie i nie będę musiała się tułać do przychodni... boli Cię ten jajnik bo z niego było owu i pewnie orzez całą ciążę będzie delikatniutko przypominał że jest tym wygranym"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wolalabym by nic nie bolalo ale jak boli to rosnie ;p
Jak Ci sie nadal nie bedzie podobal ten lekarz to go zmien w razie co
Makowa polska ma z tym dobrze z poruwnaniem do de jesli chodzi o bete. Bo tu np beta tylko tak ale ciaza liczona od dwoch kresek tak jak w polsce no i nie musisz extra prywatnie chodzic do gina by miec usg bo masz co wizyte. No i co najwazniejsze wszystko w jednym gabinecie. Glukoza ktg usg krew no i wszystko inne wiec z tym jest dobrze bo nie trzeba od okienka do okienka latac.. No i plus ze nie jest jak w angli liczona od 12 tygodnia bo wtedy bym zwariowala...Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp