Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak z niczego wstałam, poszłam do łazienki i zrobiłam test...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfafdfcdcf6c.jpg
Wydawało mi się, że coś zobaczyła i pstryknęłam fotkę. Teraz na tym teście już nic nie widzę.
Chyba zaczynam się za bardzo nakręcaćSzarlotka123, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko. Zróbcie sobie z Twoim może wieczorek tylko sami dla siebie :*
Borsuk ja też coś tam widzę
Madziu kremowy po rozciągliwym wcale nie oznacza że już po owulacji ja w tamtym cyklu też tak miałam i w tym też tak mam. Ciągle wszystkie typy śluzu przewijają się przez fazę niższych temperaturmadziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Elaria a co Ty tak hejtujesz nas? Każdy robi testy kiedy chce i kiedy wybiera. Ja też robiłam test po 11dpo bo nie jestem wróżką i nie wiedziałam że fl mi się wydłuży. Testujemy dlatego bo mamy tak wielką nadzieję że to już. Jak ktoś ma do tego zdrowy rozsądek to dobrze zinterpretuje wyniki
Szarlotka123, borsuk, borsuk, madziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlota narazie brak. Nie cisne bo jeszcze owu nie mam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny tak bardzo bym chciała żeby ta druga kreska była naprawdę
Ale dziś jest 23 dzień cyklu dopiero, owulację nie wiem kiedy miałam bo jeszcze tego nie umiem wyczuć. Wszędzie gdzie czytałam to jest to za wcześnie aby test coś wykrył! No i jeszcze to, że po chwili ta druga kreska zniknęła z testu.
Ale jutro pewnie test zrobię bo się nie powstrzymamSzarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
-
Ukija popieram Cię w 100 % a poza tym lubimy sikańce i foto z nich heheh to już żarcik
Ukija to oszczedzaj go teraz bo jak owu bedzie to wszystkie soki z niego wyciśniesz hehehe
Borsuk powtórz jutro test koniecznie cieżko z wykresu zinterpretować
Aurelka to działacie już śluz sie zapowiada dobrze a w którym dniu przeważnie masz owu?Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b3fffe61e54.jpg
Tak to wygląda dziś i jest ciemniej niż wczoraj. Obstawiam że za 4 dni będą dwie ciemne kreski a no i śluz rozciągliwy wróciłnadzieja_86, borsuk, Szarlotka123, Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
Ukija owu co raz bliżej !
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
I dobrze czekamy czekamy. Mój dziś i wczoraj przyglądał się mu razem ze mną bo też czeka
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
Szarlotka strasznie słabe zdjęcia
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
No ale widzę na obu krechy
Szarlotka123, Szyszka1 lubią tę wiadomość
Oj ten Twoj Szarlotka zasłużył to odpoczywaj i
a ten test o jakiej czułości jest?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
A ten 10 mlU to jakiej firmyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok