Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka to sie źle wbiła jakaś niedoświadczona !!!!!!!!!!!! Siniak i krew leciała to nic innego
hehehe a miałaś spaćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja ja też w tamtym cyklu użyłam pink testu
Szarlotka no idiotka była i popsuła Ci rękę dlatego też było tyle krwii"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dobrze wiedzieć przyda się w tym cyklu
A wiecie, że coś mnie dziwi ta moja niska temp. czy wpływa na to jakis hormon ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
To chyba normalne że podczas @ temp się obniża do normalnej bo progesteron przestaje działać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Czekamy tylko na wynik bety aby jedynie potwierdzić coś co już jest oczywiste a jutro robisz Szarlotko ten test?
Rosax jesteś tu? Bo się zamartwiłam o Ciebie i o to że tak mało piszesznadzieja_86, Szyszka1 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wiem zgadza się poziom ma być niższy i u mnie tak jest tylko, że 36 i poniżej chodzi mi o sam wynik bo tendencje zachowałam spadkową
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija wrote:Rosax bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko. Zróbcie sobie z Twoim może wieczorek tylko sami dla siebie :*
Borsuk ja też coś tam widzę
Madziu kremowy po rozciągliwym wcale nie oznacza że już po owulacji ja w tamtym cyklu też tak miałam i w tym też tak mam. Ciągle wszystkie typy śluzu przewijają się przez fazę niższych temperatur
Pierw porobilam kilka zdjec synka wielkanocnych mialam zamiar kartki swiateczne zrobic ale musze czakac na laptopa bo w naprawie jest mam nadzueje sie wyrobic. Jakos czas dzis zabijalam i shopping tez byl na humor nobi jak zwykle zamiast dla siebie obkupilam moje skarby :p a teraz wieczor z mezem. Wyplakalam sie juz i czekam na kolejne zielone swiatlo! Nadal jestem pozytywnie nastawiona!Szarlotka123, Szyszka1, Ukija, madziara0080, smerfetka_k lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Czekamy tylko na wynik bety aby jedynie potwierdzić coś co już jest oczywiste a jutro robisz Szarlotko ten test?
Rosax jesteś tu? Bo się zamartwiłam o Ciebie i o to że tak mało piszeszUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
"marzenia sa ucieczka od rzeczywistosci" ja nadal marze. Uciekam od tego co jest i marze o tym co za nie dlugo bedzie. Chce myslec pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze!
07.11.2012 Julian
Rosax ja się strasznie o Ciebie zartwiłam. Chodzisz mi po głowie cały dzień. Nie ma co płakać i się zamartwiać. Uda się w końcu! Jesteś silną kobietą, już wiele przeszłaś i dasz rade. W końcu los się odwróci :* Twój jest z Tobą i Cię wesprze. Ciesz się tym że masz już Małego i on jest Twoim światełkiem!
Szarlotka jak zapomnisz to Ci ukatrupie
Nadzieja uważam że to całkiem normalne. Nie ma jakiegoś schematu odnośnie temp. Raz ma się wyższe a raz niższe. Ja pierwszy raz mam aż taki spadek i pewnie wróce do normy niedługorosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
rosax3 wrote:"marzenia sa ucieczka od rzeczywistosci" ja nadal marze. Uciekam od tego co jest i marze o tym co za nie dlugo bedzie. Chce myslec pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze!
beatum, Aurellka, rosax3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija wrote:Elaria a co Ty tak hejtujesz nas?
hejt - «obraźliwy lub agresywny komentarz zamieszczony w Internecie»
źródło http://sjp.pwn.pl/slowniki/hejt.html
W którym miejscu umieściłam obraźliwy lub agresywny komentarz na tym forum? Pod czyim adresem? Nie rozumiem. Moje pytanie, tj. "dlaczego tak szybko testujecie, czy to zniecierpliwienie, czy inne powody" nie było nacechowane negatywnie, nie miałam nic złego na myśli, nie planowałam nikogo obrazić itp.
Ukija i parę dziewczyn, co polubiły odpowiedź Ukiji, jest mi przykro, że zarzuca mi się hejt. Jakie to modne słowo ostatnio. -
Rosax to bardzo dobrze ze zajelas się czymś w ciągu dnia i ten Twój Kochany ! a poza tym Twój synus pewnie daje dużo siły slodziak.
Jutro niedziela to spędzicie miło dzien. Łez czasami nie da się powstrzymać a poza tym ulgę poczujemy ale już nie płacz więcej!
Jesteśmy razem i będziemy się wspierać każda ma swoją historię i jeden cel który zdobędziemy !!!
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Witajcie dziewczynki. Ale się u Was dzieje. Wszędzie dwie kreski ciążowe i owulacyje, oby tak dalej.
Rosax bardzo mi przykro. Tule mocno i wierze, że marzenia się spełnią.
U mnie badanie potwierdziły wzrost estradiolu. Niby norma, ale mój lekarz twierdzi, że ta górna norma nie jest wskazana. No i nie wiem, co to będzie z moim cyklem Może tak jak Ukiji pisałam, mój organizm też robi wiosenne porządki Tego się trzymam. A póki co padam, jestem urobiona po łokcie.
Elaria mnie Twój wpis nie dotyczył, więc lepiej jak dziewczyny testujące się wypowiedzą. Moim zdaniem zadałaś pytanie, zaznaczyłaś, że nie chcesz nikogo urazić, ale to są uroki internetu. Każdy interpretuje po swojemu. Może Ukija też zazartowala, bo to tak jak napisałaś, hejt jest modny ostatnioszczęśliwa łac. beatum -
Elaria, nie czuj się urażona bo nie chodziło mi o to. Poczułam się w pewien sposób zaatakowana. Dlaczego? Już Ci wytłumaczę. Robie testy, nakręcam się i zapytanie "dlaczego" jest według mnie nie na miejscu (swoją drogą jestem tu od ok 270 stron i nikt nikogo o to nie zapytał). Ja nie muszę się tłumaczyć po co je robie. Mam ochotę to robię to. Być może w moim przypadku parcie w tym tenacie wiąże się z tym, że to moje pierwsze dziecko, lata uciekają a tutaj nici w tej kwestii. Skąd poparcie dla mojego posta? Być może kilka dziewczyn tak jak ja poczuło się w pewien sposób urażone. Tak już kończąc mój wywód określenie "hejtować" nie jest ostatnio modne bo znam je już od dawna nie obrażaj się każda z nas ma prawo do własnego zdania i pisania o swoich odczuciach. Ja Twoje szanuje ale swoje też i dlatego napisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:23
madziara0080, borsuk lubią tę wiadomość
No co mam napisać Dziewczyny, ja tylko na ogół jestem spokojna
rosax3 lubi tę wiadomość
A no i dodam że osobiście w tym miesiącu nie zatestuje przed terminem złośnicy bo wiem że mogę mieć dłuższą fl ze względu na to że suplementuje się magnezem kurcze aż 3 moje posty z rzędu chyba zaczynam toczyć sama ze sobą monolog. Jedno jest pewne. Łączy nas jeden cel i będziemy do niego uparcie dążyć starając się nie robić nadinterpretacji objawów!
Aurellka lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"