Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka gratuluję !!! Pięknie ja widać !Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyMakowa na razie mnie tylko pobolewa podbrzusze i lekko pieką piersi. Objawy mi się nasilają zazwyczaj wieczorem więc jeszcze wszystko przede mną
No tak, dzisiaj Twój 6 dpo Może coś tam się zaczyna zagnieżdżać :*
Bardzo wam Kochane nie dziękuję, żeby nie zapeszać :* Zobaczymy betę. Wydaje mi się, że będzie 5-6 jeśli ta krecha jest blada. Nie wiem jak wytrzymam pięć dni bez powtórki bety.. Pociesza mnie jedynie fakt, że ta kreska jest o wiele ciemniejsza niż te do tej pory.
Smerfetka, bo może jednak maleństwo się dopiero pokaże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 10:56
-
Hej Anka gdzie sie podziewasz ? Co słychać?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Anka przerwa tez się przydaję także ze zdwojoną siłą będziesz w nowum cyklu.
Krwotok z nosa to osłabienie jakies musisz odpoczac i L4 sie przyda
Ja juz obiadek mamJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Czuję się zobowiąza żeby się wypowiedzieć bo "polubiłam post Ukiji" a wiec jestem z wami od niedawna także sam zadaje niekiedy bardzo szczegółowe wrecz intymne pytania a dlaczego? Bo jesteśmy po tu żeby się wspierać a nie krytykowac w tym miesiacu nie zdążyłam zatestowac bo czułam że @ nadchodzi ale mi nic nie przeszkadza, że inne testują kiedy chcą a tego zywym przykładem jest nasza Szarlotka , która do tego miała podstawy !
Każda ma inny przypadek, także inne dolegliwości, ze we wczesnej ciązy trzeba się wspomagać tabletkami zeby było ok. Ja też tak bede musiała, także chciałabym jak najszybciej wiedzieć o II kreseczkach
My się tu na siebie nie obrażamy przeciez tylko wspieramyMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Szarlotka123 wrote:Nie dziękuję na razie :* Kurcze Kochane, najpierw się ucieszyłam a później zaczęłam się cała trząść z nerwów. Po tych biochemicznych boje się nawet cieszyć..
Makowa, Pink Test Super Czuły, tak się nazywa.
Rosax, jak się czujesz?
W nocy mialam koszmary.. Taak mnie krew zalewala ale sie nie poddam. Bedziemy dzialac nadal niech tylko lekarz porobi badania.. Kolejny raz juz chyba nie wytdzymam i kaze sie wysterylizowac ;/ wolalabym wiedziec ze nie moge niz ze moge a nie chce wyjscUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Szarlotko gratuluję Dwie kreski widać!! Lubię takie wiadomości :*
Anka l4 czasem to jedyne wyjście. Trzeba się wygrzać i wyleżeć Zdrówka życzę :*
Śniło mi się, że byłam w ciąży i miałam piękny brzuszek *.*Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Rosax nie poddawaj się! Pomyśl inaczej. Lepiej wiedzieć że można bo już macie jednego Szkraba niż że nie można. Taka prawda. Wiem że to co napisałaś to nie jest prawda. Myślisz tak dlatego że była taka sytuacja. Wstaniesz na nogi otrząśniesz się i jeszcze będziesz się śmiałs z tego wpisu. W życiu niestety są też przykre zdarzenia. Ale mysimy po nich wstać na nogi i wyciągać wnioski. Ty już zaczęłaś. Trzeba iść zbadać hormony i całą resztę. Zobacz brałaś tabsy. Szarlotka i ja również i my też już mamy kilka cykli do tyłu. Ale walczymy nadal
Nadzieja właśnie zgadzam się z Tobą my tu jesteśmy aby się wspierać a nie krytykować serio zadsjesz takie pytania? Nie zauważyłam, serionadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka ja tak tego nie interpretuje Po prostu te mdłości to znak, że była owu i pozimom progesteronu wzrósł znacząco. Chociaż kiedyś tak nie mialam, ale odkąd się staramy to różne objawy zaczęły się pojawiac. Pożyjemy zobaczymy co będzie
Anka zdrówka życzę! -
smerfetka_k wrote:Rosax przytulam mocno :* Będzie dobrze! A planujesz jakieś dokładniejsze badania? może przyczyna jest prosta do wyleczenia? w końcu masz już zdrowe szkraba, więc na pewno da się znaleźć przyczynę i ją usunąć!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Rosax nie poddawaj się! Pomyśl inaczej. Lepiej wiedzieć że można bo już macie jednego Szkraba niż że nie można. Taka prawda. Wiem że to co napisałaś to nie jest prawda. Myślisz tak dlatego że była taka sytuacja. Wstaniesz na nogi otrząśniesz się i jeszcze będziesz się śmiałs z tego wpisu. W życiu niestety są też przykre zdarzenia. Ale mysimy po nich wstać na nogi i wyciągać wnioski. Ty już zaczęłaś. Trzeba iść zbadać hormony i całą resztę. Zobacz brałaś tabsy. Szarlotka i ja również i my też już mamy kilka cykli do tyłu. Ale walczymy nadal
Nadzieja właśnie zgadzam się z Tobą my tu jesteśmy aby się wspierać a nie krytykować serio zadsjesz takie pytania? Nie zauważyłam, serioMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp