Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosax kochana nic nie dzieje się bez powodu jakiś problem jest skoro tak się dzieje ale w ciążę zachodzisz czyli jak ty tak mąż jesteście plodni a może strach i nerwy o fasolkę tak działają odstresuj się odpocznij a przede wszystkim zorganizuj dzień dla samej siebie
-
Rosax będzie dobrze nie ma innej opcji może tylko hormon jakiś cos komlikuje i wystarczy to wyleczyć już macie synusia także dzieci możecie mieć podejzewam ze poronienia są ciężkie do przejścia ale dzieci możecie mieć więc główka do góry ! Wiesz nie wiem czy to pocieszenie będzie ale sa kobiety które zajsc w ogole mają ciężko z pierwszym dzidziusiem. Każda ma coś pod górkę ale efekt będzie dzięki naszej wytrwałości i pozytywnym myśleniu
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Zgadzam sie nadzieja z Toba. Wiem ze sa takie kobiety. Ale jesli chcemy dojsc na szczyt to nie ma co sie dziwic ze mamy pod gorke.
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyTak rosax tylko czasem trzeba dotrzeć na szczyt, upaść na sam dół żeby móc lepiej dotrzeć wybrać inną drogę czasem kręta a mniej niebezpieczna zajmuje więcej czasu ale sprawnie pozwala dotrzeć do celu. Grunt się nie poddać
Ukija, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak sie ostatnio zastanawiałam. Owulacje mam ok 16 dc (tak wykazują testy owulacyjne robię je od 13-16 dc i na początku II kreska jest słaba i pojawia sie po jakimś czasie natomiast 16 dc II kreska wyraźna i od razu) a IUI miałam w 12 dc i 14 dc i tak sie zastanawiam czy przypadkiem lekarz IUI nie zrobił mi za wcześnie czy nie lepiej by było np 13 dc i 15 dc. Jak myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Mądre słowa Dziewczyny. Ich się trzymamy i za nic w świecie nie poddajemy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a33921460ad.jpg
Dziewczyny dziś minimalnie ciemniej. Ciekawe ile będę musiała czekać na owu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja dziś w pracy i nie wzięłam paska ze sobą, ale chyba musze zamówić nowe, bo tamte mam jakieś zalane...ale za to sluzu dziś sporo kremowo wodnisty...coraz bliżej owu działać trzeba ale chyba lepiej con2 dni?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
No lepiej lepiej dziś Mój mi powiedział że działamy co 2 dni
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka to popraktykujemy tą taktykę razem
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija myślę że owu tak ok 19 lub 20 dc ciemniej kreska to już coś
Aurellka ja tak myślę że co 2 dni chyba najlepiej będzie bo plemniczki przetrwają i będą za każdy razem silne
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja trochę jestem zła bo of wyznaczył mi dni płodne na 18-22 a @ na 33dc... sama nie wiem co o tym myśleć no plemini silne będą. Dlatego tak zadecydowaliśmy i mam nadzieję że się uda"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A mi ostatnio wyznzaczył dni płodne 15-19 testy pozytywne były w 15 i 16 dc a sama owu była w 17 dc także u Ciebie jak wychodza teraz słabsze to akurat pociemnieją do owu
a w tamtym miesiacu też miałaś podobnie wyznaczone dni płodne?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziwnie się czuje. . to krwawienie trochę mnie zaskakuje 2 dni w sumie tylko miałam krwawienie ale dziwne bo nie bolalo mnie nic a zawsze 2 dni boli mnie podbrzusze i krzyże dziś jest niby 5 dzień cyklu a ja mam boleści lewego jajnika??? Czuje się jak na Miesiaczke normalnie wzdyma mnie i piersi tez takie napuchniete
-
Powiem Ci że miałam koniec dni płodnych wyznaczonych w 18dc i owu miałam 19 dc. Być może to dlatego że wydłużyła mi się fl? Sama nie wiem mam nadzieję że owu przyjdzie wcześniej bo czym starsze jajeczko tym ciężej zajść. W ogóle dziwne bo nicy wyznacza ze statystyki. Ja mam 2 wykresy i w jednym miałam w 20dc a w drugim w 19dc. Zaczynam się stresować.
A w ogóle mam takie pytanie bo wiem że wiele z Was robi testy owu od jakiegoś czasu. Czy miałyście jednego dnia bladą drugą krechę a drugiego juź ciemną? Bo jak rak dalej pójdzie to faktycznie lipa z tą moją owu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina robiłaś testy owu? Może być wczesna owulacja
Magduullina lubi tę wiadomość
Ukija ja tak mialam za raz wkleje zdjecie
Ukija lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok