Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja czuje sie dziewczyny niezbyt....nie mam wogle apetytu,wmuszam w siebie jedzenie zeby zabic tylko glod. Dzis na sniadanie tylko dwa kesy bulki. tak strasznie sie mecze....
A jeli chodzi szarlotka o ta druga strone to ja tez jeszcze tam nie poszlam, bez was sie nie ruszam;pMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Tulipanowa zbadaj tarczyce. Moja koleżanka też ma taki problem. Nie chce jej się jeść wmusza w siebie. Jest w 4.5 miesiącu ciąży i kompletnie nic po niej nie widać
Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ad5faa7298.jpg
Dziewczyny nie piłam godzinkę, 3 razy sikałam od czasu pobudki a tutaj taka niespodzianka o stałej godzinie powtórzę ale jak już z rana taka mocna to masakra skaczę z radości. Myślicie źe pozytyw? Jak tak to 2 dni i owunadzieja_86, Magduullina, Księżniczk@, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka123 wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-fasolki-2016,9883,2.html?sd=1
Przeczytajcie sobie.. co za laski. Dodałam im zdjęcia testów i screen z beta hcg, ciekawe czy teraz chociaż jedna przeprosi..
Ale się zdenerwowałam z samego rana. I to przez jedną co czytać z wykresu nie potrafi.. ;/;/
Bardzo fajny sposób, sama tak chciałam zrobić tylko nie wiem czy powiedzieć mu już teraz czy dopiero w 6 tyg. jak zobaczę serduszko i wgl.. No bo wiecie jak to było..
Rosax, nie dziwie się. Zostanę tu oczywiście tylko chciałam założyć wątek, zeby wiedzieć coś też więcej o ciąży.. A tu widzisz..
Dziewczyny cały czas Was czytam.
Co do sytuacji na wątku grudniowym - przykro mi.....
Zastanawiam się, czy naprawdę trzeba ludziom udowadniać że jest się w ciąży ?
Porażka. nie ma co komentować ludzkiej głupoty.....
PrzykreMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
MMM jak się czujesz? no bardzo przykra sytuacja w fioletowej. Szarlotka została niesłusznie oskarżona o oszustwo. Dużo osób tam ma w sobie dużo jadu i złośliwości
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Smerfetka zołza przylazła?
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kompletnie nie wiem skąd takie podejście!
Czy ja się zastanawiam nad każdą osobą na forum czy to czasem nie trol?
Wychodzę z założenia, że nawet jeśli średnio 1 na 30 osób na forum to trol - to pozostałe 29 jest "normalnych"
Czuje się bardzo dobrze. Jutro usg genetyczne i trzęsę portkami...ale muszę myśleć, że wszystko jest ok Dam znać jutro późnym wieczorem lub w czwartek rano..
Rosax - przykro mi z powodu ciąży..chyba biochemicznej..... Ten kto to przechodził - wie........
Trzymam kciuki. Musi się udaćMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MMM na pewno na tym usg wyjdzie wszystko dobrze ale wiadomo że Mamuśki najbardziej w świecie martwią się o swoje pociechy musisz nam dać koniecznie znać jak wyszły cieszę się że dobrze się czujesz. Często o Tobie myślę. Jesteś pierwszą osobą z forum z którą pisałam i zaszła w ciążę postaram się nie kłócić i dać z siebie zedrzeć bieliznę zobaczymy bo Mój to taki dzikus że ciężko przwidzieć co on sobie w głowie uroi. Już mi wysłałam zdjęcie testu bo ostatnio bardzo się nakręcił
Magduullina ja teściowej pod choinkę dałam taki zestaw kosmetyków vichy a na urodziny drogi puderek. Ona tak jak ja lubi drogie kosemtykiMMM2016, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Szarlotko - normalnie nie mam słów na te baby z fioletowej, chyba hormony za bardzo im szaleją... wręcz bezczelne i niezrównoważone Kolejny dowód na to, że nie ma co przechodzić na fioletową stronę Jestem oburzona zachowaniem tych dziewczyn, powinny się wstydzić tego co w ogóle napisały...
Szarlotko, mam nadzieję, że mimo wszystko też zostanę grudniową mamusią Okaże się za tydzień
Co do prezentu dla teściowej... zależy co ona w ogóle lubi, ale jakiś fajny kosmetyk, czy fajny kwiat w doniczce to dobry pomysł. Jeśli lubi czytać książki to można by też o tym pomyśleć
Smerfetka - pamiętaj, nowy cykl - nowe nadzieje
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Na fioletowej stronie jest okropnie, założyłam nowy wątek "Grudniowe Fasolki" i wszystkie mi zarzucają, że jestem fejkiem.. Czekam na was i mam to w dupie. Co za tępe laski..
Hehehe... tam trzeba potwierdzać ciążę zdjęciem z usg podpisanym nickiem. Ja najpierw trafiłam na fioletową, a potem "spadłam" do różowej i też w pierwszym poście tutaj zapytałam, czy muszę skanować wypis ze szpitala z info o poronieniu. Oczywiście nie zrobiłabym tego!
Mam w d... takie miejsca. Kurczę, to jest tylko net, wszystko można ukartować, zmyślić, jak ktoś nie ma swojego życia i jara się tworzeniem fikcyjnych życiorysów w necie, to żadne uwierzytelnianie nie pomoże.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe Ukija moja teściowa raczej nie używa kosmetyków nie maluje się nie nosi biżuteri... Jest takim szaRACZkiem jak i ja tez nie przepadam za drogimi kosmetykami choc używam odpowiednich do swojej cery czy włosów... jestem fryzjerka uwielbiam kosmetykę ale nie koniecznie drogo.
Ale do rzeczy zwykla kobieta pracujaca nie maluje sie a do domu to np co? -
Magduullina może jakiś wazon? Albo obraz a moźe tak dużo ramek sklejonych i zdjęcia całej rodziny. Wiesz wnuki dzieci itp. Moja Mama by się cieszyła jesteś fryzjerką? Masz jakieś dobre gamy na suche i zniszczone włosy? Bo pomimo źe mam długie to strasznie zniszczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:45
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
A może jakiś duperelek do domu coś w stylu stojaka na wino takiego ładnego ozdobnego albo młynek do kawy taki klasyczny mały. Ja to mojej bym kupiła najchętniej miotle żeby sobie daleko poleciała
Co do tych dziewczyn na forum są ludzie i parapety A to sa przykłady klepek w podłodze.Magduullina lubi tę wiadomość