X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czuje sie dziewczyny niezbyt....nie mam wogle apetytu,wmuszam w siebie jedzenie zeby zabic tylko glod. Dzis na sniadanie tylko dwa kesy bulki. tak strasznie sie mecze....

A jeli chodzi szarlotka o ta druga strone to ja tez jeszcze tam nie poszlam, bez was sie nie ruszam;p

Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa zbadaj tarczyce. Moja koleżanka też ma taki problem. Nie chce jej się jeść wmusza w siebie. Jest w 4.5 miesiącu ciąży i kompletnie nic po niej nie widać :)

Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ad5faa7298.jpg

Dziewczyny nie piłam godzinkę, 3 razy sikałam od czasu pobudki a tutaj taka niespodzianka :D o stałej godzinie powtórzę ale jak już z rana taka mocna to masakra :D skaczę z radości. Myślicie źe pozytyw? Jak tak to 2 dni i owu :D

nadzieja_86, Magduullina, Księżniczk@, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-fasolki-2016,9883,2.html?sd=1
    Przeczytajcie sobie.. co za laski. Dodałam im zdjęcia testów i screen z beta hcg, ciekawe czy teraz chociaż jedna przeprosi..
    Ale się zdenerwowałam z samego rana. I to przez jedną co czytać z wykresu nie potrafi.. ;/;/
    Bardzo fajny sposób, sama tak chciałam zrobić tylko nie wiem czy powiedzieć mu już teraz czy dopiero w 6 tyg. jak zobaczę serduszko i wgl.. No bo wiecie jak to było..
    Rosax, nie dziwie się. Zostanę tu oczywiście tylko chciałam założyć wątek, zeby wiedzieć coś też więcej o ciąży.. A tu widzisz..

Dziewczyny cały czas Was czytam.
    Co do sytuacji na wątku grudniowym - przykro mi.....
    Zastanawiam się, czy naprawdę trzeba ludziom udowadniać że jest się w ciąży ?
    Porażka. nie ma co komentować ludzkiej głupoty.....
    Przykre

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija myślę ze pozytyw
    A u mnie @ sie zdecydowała ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM jak się czujesz? :) no bardzo przykra sytuacja w fioletowej. Szarlotka została niesłusznie oskarżona o oszustwo. Dużo osób tam ma w sobie dużo jadu i złośliwości :/

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka zołza przylazła? :/

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka na fioletowej to naprawde jakies pomylone te dziołchy..,. brak normalnie słów.

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompletnie nie wiem skąd takie podejście!
    Czy ja się zastanawiam nad każdą osobą na forum czy to czasem nie trol?
    Wychodzę z założenia, że nawet jeśli średnio 1 na 30 osób na forum to trol - to pozostałe 29 jest "normalnych" :)

Czuje się bardzo dobrze. Jutro usg genetyczne i trzęsę portkami...ale muszę myśleć, że wszystko jest ok :) Dam znać jutro późnym wieczorem lub w czwartek rano..

Rosax - przykro mi z powodu ciąży..chyba biochemicznej..... Ten kto to przechodził - wie........
    Trzymam kciuki. Musi się udać:)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - nie znam się na testach owu ale czasem nie czekaj dwóch dni!
    Rzucaj się na misia od dzisiaj! :)
    Co do ewentualnych kłótni - proszę je przełożyć co najmniej o tydzień:)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki trochę zrobie zamieszanie ale macie może pomysł na urodzinowy prezent dla teściowej? Co możnaby było sprezentować ?

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakąś biżuterię np. Broszke wisior. Kosmetyki do kąpieli. Cos do domu

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM na pewno na tym usg wyjdzie wszystko dobrze ale wiadomo że Mamuśki najbardziej w świecie martwią się o swoje pociechy :P musisz nam dać koniecznie znać jak wyszły :) cieszę się że dobrze się czujesz. Często o Tobie myślę. Jesteś pierwszą osobą z forum z którą pisałam i zaszła w ciążę :) postaram się nie kłócić i dać z siebie zedrzeć bieliznę :D zobaczymy bo Mój to taki dzikus że ciężko przwidzieć co on sobie w głowie uroi. Już mi wysłałam zdjęcie testu bo ostatnio bardzo się nakręcił :D

Magduullina ja teściowej pod choinkę dałam taki zestaw kosmetyków vichy a na urodziny drogi puderek. Ona tak jak ja lubi drogie kosemtyki :D

MMM2016, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotko - normalnie nie mam słów na te baby z fioletowej, chyba hormony za bardzo im szaleją... wręcz bezczelne i niezrównoważone :( Kolejny dowód na to, że nie ma co przechodzić na fioletową stronę :( Jestem oburzona zachowaniem tych dziewczyn, powinny się wstydzić tego co w ogóle napisały...

Szarlotko, mam nadzieję, że mimo wszystko też zostanę grudniową mamusią ;) Okaże się za tydzień :)

Co do prezentu dla teściowej... zależy co ona w ogóle lubi, ale jakiś fajny kosmetyk, czy fajny kwiat w doniczce to dobry pomysł. Jeśli lubi czytać książki to można by też o tym pomyśleć ;)

Smerfetka - pamiętaj, nowy cykl - nowe nadzieje :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Na fioletowej stronie jest okropnie, założyłam nowy wątek "Grudniowe Fasolki" i wszystkie mi zarzucają, że jestem fejkiem.. Czekam na was i mam to w dupie. Co za tępe laski..

Hehehe... tam trzeba potwierdzać ciążę zdjęciem z usg podpisanym nickiem. Ja najpierw trafiłam na fioletową, a potem "spadłam" do różowej i też w pierwszym poście tutaj zapytałam, czy muszę skanować wypis ze szpitala z info o poronieniu. Oczywiście nie zrobiłabym tego!
    Mam w d... takie miejsca. Kurczę, to jest tylko net, wszystko można ukartować, zmyślić, jak ktoś nie ma swojego życia i jara się tworzeniem fikcyjnych życiorysów w necie, to żadne uwierzytelnianie nie pomoże.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Ukija moja teściowa raczej nie używa kosmetyków nie maluje się nie nosi biżuteri... Jest takim szaRACZkiem jak i ja tez nie przepadam za drogimi kosmetykami choc używam odpowiednich do swojej cery czy włosów... :) jestem fryzjerka uwielbiam kosmetykę ale nie koniecznie drogo.
    Ale do rzeczy zwykla kobieta pracujaca nie maluje sie a do domu to np co?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina może jakiś wazon? Albo obraz a moźe tak dużo ramek sklejonych i zdjęcia całej rodziny. Wiesz wnuki dzieci itp. Moja Mama by się cieszyła :D jesteś fryzjerką? Masz jakieś dobre gamy na suche i zniszczone włosy? Bo pomimo źe mam długie to strasznie zniszczone :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZampon odrzywka z natury z keratyna + Olejek arganowy na włosy mnie pomogło :)

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie skarbnica wiedzy o włosach jest blog anwen :) co do innych pomysłów urodzinowych prezentów to może jakieś wyjście do kina/teatru/opery albo prenumerata ulubionego pisma albo cos związanego z hobby jak ma jakieś

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jakiś duperelek do domu coś w stylu stojaka na wino takiego ładnego ozdobnego albo młynek do kawy taki klasyczny mały. Ja to mojej bym kupiła najchętniej miotle żeby sobie daleko poleciała ;-)
    Co do tych dziewczyn na forum są ludzie i parapety A to sa przykłady klepek w podłodze.

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ