X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czuje sie dziewczyny niezbyt....nie mam wogle apetytu,wmuszam w siebie jedzenie zeby zabic tylko glod. Dzis na sniadanie tylko dwa kesy bulki. tak strasznie sie mecze....

A jeli chodzi szarlotka o ta druga strone to ja tez jeszcze tam nie poszlam, bez was sie nie ruszam;p

Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa zbadaj tarczyce. Moja koleżanka też ma taki problem. Nie chce jej się jeść wmusza w siebie. Jest w 4.5 miesiącu ciąży i kompletnie nic po niej nie widać :)

Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ad5faa7298.jpg

Dziewczyny nie piłam godzinkę, 3 razy sikałam od czasu pobudki a tutaj taka niespodzianka :D o stałej godzinie powtórzę ale jak już z rana taka mocna to masakra :D skaczę z radości. Myślicie źe pozytyw? Jak tak to 2 dni i owu :D

nadzieja_86, Magduullina, Księżniczk@, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-fasolki-2016,9883,2.html?sd=1
    Przeczytajcie sobie.. co za laski. Dodałam im zdjęcia testów i screen z beta hcg, ciekawe czy teraz chociaż jedna przeprosi..
    Ale się zdenerwowałam z samego rana. I to przez jedną co czytać z wykresu nie potrafi.. ;/;/
    Bardzo fajny sposób, sama tak chciałam zrobić tylko nie wiem czy powiedzieć mu już teraz czy dopiero w 6 tyg. jak zobaczę serduszko i wgl.. No bo wiecie jak to było..
    Rosax, nie dziwie się. Zostanę tu oczywiście tylko chciałam założyć wątek, zeby wiedzieć coś też więcej o ciąży.. A tu widzisz..

Dziewczyny cały czas Was czytam.
    Co do sytuacji na wątku grudniowym - przykro mi.....
    Zastanawiam się, czy naprawdę trzeba ludziom udowadniać że jest się w ciąży ?
    Porażka. nie ma co komentować ludzkiej głupoty.....
    Przykre

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija myślę ze pozytyw
    A u mnie @ sie zdecydowała ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM jak się czujesz? :) no bardzo przykra sytuacja w fioletowej. Szarlotka została niesłusznie oskarżona o oszustwo. Dużo osób tam ma w sobie dużo jadu i złośliwości :/

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka zołza przylazła? :/

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka na fioletowej to naprawde jakies pomylone te dziołchy..,. brak normalnie słów.

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompletnie nie wiem skąd takie podejście!
    Czy ja się zastanawiam nad każdą osobą na forum czy to czasem nie trol?
    Wychodzę z założenia, że nawet jeśli średnio 1 na 30 osób na forum to trol - to pozostałe 29 jest "normalnych" :)

Czuje się bardzo dobrze. Jutro usg genetyczne i trzęsę portkami...ale muszę myśleć, że wszystko jest ok :) Dam znać jutro późnym wieczorem lub w czwartek rano..

Rosax - przykro mi z powodu ciąży..chyba biochemicznej..... Ten kto to przechodził - wie........
    Trzymam kciuki. Musi się udać:)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - nie znam się na testach owu ale czasem nie czekaj dwóch dni!
    Rzucaj się na misia od dzisiaj! :)
    Co do ewentualnych kłótni - proszę je przełożyć co najmniej o tydzień:)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki trochę zrobie zamieszanie ale macie może pomysł na urodzinowy prezent dla teściowej? Co możnaby było sprezentować ?

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakąś biżuterię np. Broszke wisior. Kosmetyki do kąpieli. Cos do domu

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM na pewno na tym usg wyjdzie wszystko dobrze ale wiadomo że Mamuśki najbardziej w świecie martwią się o swoje pociechy :P musisz nam dać koniecznie znać jak wyszły :) cieszę się że dobrze się czujesz. Często o Tobie myślę. Jesteś pierwszą osobą z forum z którą pisałam i zaszła w ciążę :) postaram się nie kłócić i dać z siebie zedrzeć bieliznę :D zobaczymy bo Mój to taki dzikus że ciężko przwidzieć co on sobie w głowie uroi. Już mi wysłałam zdjęcie testu bo ostatnio bardzo się nakręcił :D

Magduullina ja teściowej pod choinkę dałam taki zestaw kosmetyków vichy a na urodziny drogi puderek. Ona tak jak ja lubi drogie kosemtyki :D

MMM2016, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotko - normalnie nie mam słów na te baby z fioletowej, chyba hormony za bardzo im szaleją... wręcz bezczelne i niezrównoważone :( Kolejny dowód na to, że nie ma co przechodzić na fioletową stronę :( Jestem oburzona zachowaniem tych dziewczyn, powinny się wstydzić tego co w ogóle napisały...

Szarlotko, mam nadzieję, że mimo wszystko też zostanę grudniową mamusią ;) Okaże się za tydzień :)

Co do prezentu dla teściowej... zależy co ona w ogóle lubi, ale jakiś fajny kosmetyk, czy fajny kwiat w doniczce to dobry pomysł. Jeśli lubi czytać książki to można by też o tym pomyśleć ;)

Smerfetka - pamiętaj, nowy cykl - nowe nadzieje :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Na fioletowej stronie jest okropnie, założyłam nowy wątek "Grudniowe Fasolki" i wszystkie mi zarzucają, że jestem fejkiem.. Czekam na was i mam to w dupie. Co za tępe laski..

Hehehe... tam trzeba potwierdzać ciążę zdjęciem z usg podpisanym nickiem. Ja najpierw trafiłam na fioletową, a potem "spadłam" do różowej i też w pierwszym poście tutaj zapytałam, czy muszę skanować wypis ze szpitala z info o poronieniu. Oczywiście nie zrobiłabym tego!
    Mam w d... takie miejsca. Kurczę, to jest tylko net, wszystko można ukartować, zmyślić, jak ktoś nie ma swojego życia i jara się tworzeniem fikcyjnych życiorysów w necie, to żadne uwierzytelnianie nie pomoże.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Ukija moja teściowa raczej nie używa kosmetyków nie maluje się nie nosi biżuteri... Jest takim szaRACZkiem jak i ja tez nie przepadam za drogimi kosmetykami choc używam odpowiednich do swojej cery czy włosów... :) jestem fryzjerka uwielbiam kosmetykę ale nie koniecznie drogo.
    Ale do rzeczy zwykla kobieta pracujaca nie maluje sie a do domu to np co?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina może jakiś wazon? Albo obraz a moźe tak dużo ramek sklejonych i zdjęcia całej rodziny. Wiesz wnuki dzieci itp. Moja Mama by się cieszyła :D jesteś fryzjerką? Masz jakieś dobre gamy na suche i zniszczone włosy? Bo pomimo źe mam długie to strasznie zniszczone :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZampon odrzywka z natury z keratyna + Olejek arganowy na włosy mnie pomogło :)

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie skarbnica wiedzy o włosach jest blog anwen :) co do innych pomysłów urodzinowych prezentów to może jakieś wyjście do kina/teatru/opery albo prenumerata ulubionego pisma albo cos związanego z hobby jak ma jakieś

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jakiś duperelek do domu coś w stylu stojaka na wino takiego ładnego ozdobnego albo młynek do kawy taki klasyczny mały. Ja to mojej bym kupiła najchętniej miotle żeby sobie daleko poleciała ;-)
    Co do tych dziewczyn na forum są ludzie i parapety A to sa przykłady klepek w podłodze.

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ