Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka nie przejmuj się czekaj bo ja zdążę w grudniu Hehe.
A to jest to pytanie to może tak żeby to było prezentem zapakuj test z II kreskami i wręcz hehe banalne ale ja tak zrobię
Księżniczka i mnie jakoś dobrze. Wyspana i chyba witaminki nastrój poprawiają więcej siłMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-fasolki-2016,9883,2.html?sd=1
Przeczytajcie sobie.. co za laski. Dodałam im zdjęcia testów i screen z beta hcg, ciekawe czy teraz chociaż jedna przeprosi..
Ale się zdenerwowałam z samego rana. I to przez jedną co czytać z wykresu nie potrafi.. ;/;/
Bardzo fajny sposób, sama tak chciałam zrobić tylko nie wiem czy powiedzieć mu już teraz czy dopiero w 6 tyg. jak zobaczę serduszko i wgl.. No bo wiecie jak to było..
Rosax, nie dziwie się. Zostanę tu oczywiście tylko chciałam założyć wątek, zeby wiedzieć coś też więcej o ciąży.. A tu widzisz.. -
nick nieaktualny
-
Aurellka wrote:Rosax czekamy na Twoja wizytę.
Czekamy i kculiuki zaciakamy !
Aurellka od wczoraj mam Castangus ja biorę 1 tabletkę bo jest w ulotce ze do 60 kg masy ciała to jedna i ze w ciąży nie można brać to kiedy odstawić do II kresek
Szarlotka ja też przyzwyczaiłam się tu do was z innymi już to nie to samo niebawem wszystkie w ciąży to tu będziemy pisaćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-fasolki-2016,9883,2.html?sd=1
Przeczytajcie sobie.. co za laski. Dodałam im zdjęcia testów i screen z beta hcg, ciekawe czy teraz chociaż jedna przeprosi..
Ale się zdenerwowałam z samego rana. I to przez jedną co czytać z wykresu nie potrafi.. ;/;/
Bardzo fajny sposób, sama tak chciałam zrobić tylko nie wiem czy powiedzieć mu już teraz czy dopiero w 6 tyg. jak zobaczę serduszko i wgl.. No bo wiecie jak to było..
Rosax, nie dziwie się. Zostanę tu oczywiście tylko chciałam założyć wątek, zeby wiedzieć coś też więcej o ciąży.. A tu widzisz..Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Heeej Dziewczyny
Szarlotka! Gratulacje kochana! piękna beta. Cieszę się przeogromnie!Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Juz prawie kliknelam "kup teraz" przy testach ovu. Ale ten cykl bedzie bez nich chyba sie powstrzymam, mam nadzieje
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija a jak twoje sikance?
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax nie poddawaj się. Spróbujcie bez niczego na wyczucie a uda się"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wczoraj lipa była znowu negat nie miałam jak zdjęcia zrobić bo się spieszyłam a mój aparat jak na złość nie chciał wyostrzyć jednak jestem zalana ciągnącym śluzem no masakra, może to już dziś test pokarzr dwie mocne krechy? Tak się łudzę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija sluz to podstawa !!! SuperJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Tylko że u mnie skok był zawsze jak się kończył śluz a tutaj normalnie powódź wybaczcie za zobrazowanie ale muszę to napisać poszłam sobie do kibelka, siusiu, podtarłam się i wróciłam do normalnych czynności a tutaj nagle czuje jaknmi leci. Lece do kibelka a tam na wkładce pełno śluzu ciągnącego no zadowolona byłam
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Smerfetka działamy tak jak zadecydowaliśmy z Moim co dwa dni chyba że zobacze pozytywny test owulacyjny to pewnie nie wytrzymam i przyspieszymy mam zamiar odgapić od Szarlotki pozytyw
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"