Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Księżniczk@ wrote:A powiedzcie jak z kwasem foliowym już jak zaczyn starania "oficjalnie" lykac powinnam? Jaka dawkę?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsiężniczka, ten napad... koszmar! Strasznie ci współczuję! O tyle dobrze, że się obroniłaś, ale od tej pory pewnie inaczej patrzy się na świat, facetów i pewne potencjalnie groźne sytuacje. Nikt nie powinien tego przechodzić.
Księżniczk@ lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane za wsparcie :-* tak ciężko było odbudować zaufanie nawet do mojego M. Nie dawalam się przytulić, dotknąć... dlatego wizyty i lekarza są tak ciężkie... Ale już jest coraz lepiej jeszcze rok temu palcem nie mógł mnie zbadać dzisiaj to jest do wykonania. Etapy małych kroczkow w radzeniu sobie z tym wszystkim. Teraz jeszcze czekam na wyrok dla niego. Najważniejsze w takich sytuacjach bronić się za wszelką cenę. Oby nikogo takie cos nie spotkało.
-
nick nieaktualny
-
On ma w sobie juz kwas foliowy wiec zbedne by bylo brac dodatkowo. A wiecej witamin zawsze lepiej. Ide do mojej internetowej apteczki i kupuje. Nie zastanawiam sie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Księżniczka przykro mi... dobrzez e masz wsparcie ! I nas
Rosax a nie słyszałam o femibion oj muszę poczytac Super skomplementuj sobie witaminki zregeneruj organizm to bardzo potrzebne !
Szarlotka i jak zdecydowałaś jak powiesz swojemu ?
Aurllka Ty nawet sie nie zastanawiaj tylko działaj kochana nie ważne w którym miesiącu się dziecko się urodzi wazne żeby było zdrowe ! Kobiety takie są ze chciałaby wszystko zaplanować ale na niektóre sprawy nie mamy wpływu.
Ja w tym cyklu działam czuje się dobrze także szkoda miesiąca a czy będzie mi dane urodzić w grudniu to już kto inny zdecyduje (poza tym ja jestem grudniowa, super jakby dzidziuś tez był....... przeznaczenie )
Jestem umówiona u gin na 15 dc bo owu ok 17 to sprawdzi czy pęcherzyk gotowy jest i koniecznie kazała zabrac wykres bedziemy analizować zobaczymy jaka bedzie rozmowa czy coś zleci czy jakieś tabletki bo po badaniu HSG mówiłyśmy ze 3 miesiace odpuszczamy od innych dodatków także sama jestem ciekawa
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellka wrote:Księżniczka wspolczuje to musiało być straszne
Idę dzisiaj do apteki po kwas foliowy A jak będę u lekarza zapytam się o coś dodatkowego dla staraczek i wtedy coś innego kupię. chociaż ten femibion mnie kusi żeby to kupić. -
Makowa cudnie niech się pnie !
Księżniczka daj znać po wizycieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Makowa masz piękny wykres chyba coś z tego będzie
Ja tam się zamartwiam o moją owu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija jak jutro będzie skok to owu może być wyznaczona na dziś. Co zgadzałoby się z testem
Pożyjemy zobaczymy co ten cykl przyniesie. Dziś of wyliczyło, że mam 18% na pozytywny testnadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość