SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta za miesiac ;-) na razie badania dzisiaj a później za 20 dni mam zrobić kolejne.
    Makowa - wykres ślicznie rośnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:16

• Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa Mój mi powiedział że mam biały śluz czyli dziś będzie owu a jutro skok. Tak by było idealnie :D o 11 teścik zrobie i o 17 standardowo i zobaczyny :P

MMM2016 lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczka pamiętaj że progesteron 7dpo. Bo mo moja gin powiedziała że 21dc a ja mam owu 19-20dc. To po jaką cholerę ja mam robić w 1-2dpo? :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak napisałam ;) Trzymam kciuki za owocną owulkę.
    Zaraz lece na praktykę. Na szczęście tylko jeszcze dziś i jutro. Wpinanie, wypinanie i kserowanie papierków już mnie nudzi :/

Ukija lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa taka normalna praktyka w biurze :D często dziewczyny też robią kawusie :D ja jeszcze 3 dni do pracy i woooolne :D nie mogę się doczekać :P
    Ty masz piękny wykres <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:52

Aurellka lubi tę wiadomość

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Makowa masz piękny wykres :D chyba coś z tego będzie :P
    Ja tam się zamartwiam o moją owu :(

Cześć:)
    Spojrzałam na Twój wykres, wszystko na razie ok.
    Niech Cię temperatura nie zmyli. Patrz tez na testy i własne odczucia.
    W momencie skoku temperatury już wiesz, że najlepszy czas na zapłodnienie masz ZA sobą (mimo, ze owu teoretycznie może wystąpić jeszcze po skoku temperatury).
    Trzymam kciuki. Serduszka są :) więc wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Ukija lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Makowa Mój mi powiedział że mam biały śluz czyli dziś będzie owu a jutro skok. Tak by było idealnie :D o 11 teścik zrobie i o 17 standardowo i zobaczyny :P

I jeszcze nie dopisałam mojej ukochanej myśli: jak jest śluz to trzeba działać :)
    Życzę dzisiaj dwóch serduszek ;)

Ukija lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Księżniczka pamiętaj że progesteron 7dpo. Bo mo moja gin powiedziała że 21dc a ja mam owu 19-20dc. To po jaką cholerę ja mam robić w 1-2dpo? :P

Tak, badanie 7 dni po owu.

Ukija lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM kochana, Mój po dzisiejszym <3 stwierdził że już mam taki biały śluz więc pewnie będzie owu dziś. Niedługo zatestuje. Pobolewa mnie też lewy jajnik :P zobaczymy. No w ostatnim cyklu miałam skok w 19dc a jutro 19 dzien tego cyklu. Więc mam nadzieję że będzie ok :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija biały sluz masz a nie przezroczysty?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka u mnie owu jest jak śluz płodny się kończy. Sama nie mogę sprawdzić bo po <3 zawsze jest wodnisty, ciągnący. Sama tego nie widziałam więc nie mogę być pewna :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę musiała później go poobserwować :P pewnie był mleczny ciągnący czyli już gorszej jakości :P wczoraj był książkowy przeźroczysty rozciągliwy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:01

Aurellka lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to owu dziś hihi :) trzeba działać. My mamy kryzys i chyba ten cykl przeczekamy...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka co się dzieje? O ile możemy wiedzieć. Czasami dobrze jak ktoś z boku spojrzy na sytuacje :) a Ty też jeszcze niedługo owu i szkoda było by zmarnować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane
    Aurellka tez czasem mamy kryzysy ale nie odpuszczaj kochana bo trzeba czasem zagrysc zęby i walczyć a uwierz ze fochy tylko wszystko psują wiem po sobie jak to działa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:13

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma czasu na nic...spotykamy się o 23 i sił juz brak...dobrze ze zaraz Swieta i trochę odpoczynku :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może święta będą owocne? :)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka - nie smuć się, tak to czasami niestety jest. Pamiętaj, że gdyby ciągle było dobrze to byłoby nudno. A po kłótni zawsze seks jest najlepszy :) Owocnych Świąt Ci życzę :*

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04180bee67ab.jpg
    No i teścik daje mi odpowiedź :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Ukija owu była wczoraj???

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ