X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta za miesiac ;-) na razie badania dzisiaj a później za 20 dni mam zrobić kolejne.
    Makowa - wykres ślicznie rośnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:16

• Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa Mój mi powiedział że mam biały śluz czyli dziś będzie owu a jutro skok. Tak by było idealnie :D o 11 teścik zrobie i o 17 standardowo i zobaczyny :P

MMM2016 lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczka pamiętaj że progesteron 7dpo. Bo mo moja gin powiedziała że 21dc a ja mam owu 19-20dc. To po jaką cholerę ja mam robić w 1-2dpo? :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak napisałam ;) Trzymam kciuki za owocną owulkę.
    Zaraz lece na praktykę. Na szczęście tylko jeszcze dziś i jutro. Wpinanie, wypinanie i kserowanie papierków już mnie nudzi :/

Ukija lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa taka normalna praktyka w biurze :D często dziewczyny też robią kawusie :D ja jeszcze 3 dni do pracy i woooolne :D nie mogę się doczekać :P
    Ty masz piękny wykres <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:52

Aurellka lubi tę wiadomość

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Makowa masz piękny wykres :D chyba coś z tego będzie :P
    Ja tam się zamartwiam o moją owu :(

Cześć:)
    Spojrzałam na Twój wykres, wszystko na razie ok.
    Niech Cię temperatura nie zmyli. Patrz tez na testy i własne odczucia.
    W momencie skoku temperatury już wiesz, że najlepszy czas na zapłodnienie masz ZA sobą (mimo, ze owu teoretycznie może wystąpić jeszcze po skoku temperatury).
    Trzymam kciuki. Serduszka są :) więc wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Ukija lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Makowa Mój mi powiedział że mam biały śluz czyli dziś będzie owu a jutro skok. Tak by było idealnie :D o 11 teścik zrobie i o 17 standardowo i zobaczyny :P

I jeszcze nie dopisałam mojej ukochanej myśli: jak jest śluz to trzeba działać :)
    Życzę dzisiaj dwóch serduszek ;)

Ukija lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Księżniczka pamiętaj że progesteron 7dpo. Bo mo moja gin powiedziała że 21dc a ja mam owu 19-20dc. To po jaką cholerę ja mam robić w 1-2dpo? :P

Tak, badanie 7 dni po owu.

Ukija lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM kochana, Mój po dzisiejszym <3 stwierdził że już mam taki biały śluz więc pewnie będzie owu dziś. Niedługo zatestuje. Pobolewa mnie też lewy jajnik :P zobaczymy. No w ostatnim cyklu miałam skok w 19dc a jutro 19 dzien tego cyklu. Więc mam nadzieję że będzie ok :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija biały sluz masz a nie przezroczysty?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka u mnie owu jest jak śluz płodny się kończy. Sama nie mogę sprawdzić bo po <3 zawsze jest wodnisty, ciągnący. Sama tego nie widziałam więc nie mogę być pewna :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę musiała później go poobserwować :P pewnie był mleczny ciągnący czyli już gorszej jakości :P wczoraj był książkowy przeźroczysty rozciągliwy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:01

Aurellka lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to owu dziś hihi :) trzeba działać. My mamy kryzys i chyba ten cykl przeczekamy...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka co się dzieje? O ile możemy wiedzieć. Czasami dobrze jak ktoś z boku spojrzy na sytuacje :) a Ty też jeszcze niedługo owu i szkoda było by zmarnować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane
    Aurellka tez czasem mamy kryzysy ale nie odpuszczaj kochana bo trzeba czasem zagrysc zęby i walczyć a uwierz ze fochy tylko wszystko psują wiem po sobie jak to działa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:13

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma czasu na nic...spotykamy się o 23 i sił juz brak...dobrze ze zaraz Swieta i trochę odpoczynku :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może święta będą owocne? :)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka - nie smuć się, tak to czasami niestety jest. Pamiętaj, że gdyby ciągle było dobrze to byłoby nudno. A po kłótni zawsze seks jest najlepszy :) Owocnych Świąt Ci życzę :*

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04180bee67ab.jpg
    No i teścik daje mi odpowiedź :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Ukija owu była wczoraj???

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ