Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa Mój mi powiedział że mam biały śluz czyli dziś będzie owu a jutro skok. Tak by było idealnie o 11 teścik zrobie i o 17 standardowo i zobaczyny
MMM2016 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Księżniczka pamiętaj że progesteron 7dpo. Bo mo moja gin powiedziała że 21dc a ja mam owu 19-20dc. To po jaką cholerę ja mam robić w 1-2dpo?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa taka normalna praktyka w biurze często dziewczyny też robią kawusie ja jeszcze 3 dni do pracy i woooolne nie mogę się doczekać
Ty masz piękny wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:52
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Makowa masz piękny wykres chyba coś z tego będzie
Ja tam się zamartwiam o moją owu
Cześć
Spojrzałam na Twój wykres, wszystko na razie ok.
Niech Cię temperatura nie zmyli. Patrz tez na testy i własne odczucia.
W momencie skoku temperatury już wiesz, że najlepszy czas na zapłodnienie masz ZA sobą (mimo, ze owu teoretycznie może wystąpić jeszcze po skoku temperatury).
Trzymam kciuki. Serduszka są więc wszystko idzie w dobrym kierunkuUkija lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:Makowa Mój mi powiedział że mam biały śluz czyli dziś będzie owu a jutro skok. Tak by było idealnie o 11 teścik zrobie i o 17 standardowo i zobaczyny
I jeszcze nie dopisałam mojej ukochanej myśli: jak jest śluz to trzeba działać
Życzę dzisiaj dwóch serduszekUkija lubi tę wiadomość
-
MMM kochana, Mój po dzisiejszym stwierdził że już mam taki biały śluz więc pewnie będzie owu dziś. Niedługo zatestuje. Pobolewa mnie też lewy jajnik zobaczymy. No w ostatnim cyklu miałam skok w 19dc a jutro 19 dzien tego cyklu. Więc mam nadzieję że będzie ok
Magduullina lubi tę wiadomość
Aurellka u mnie owu jest jak śluz płodny się kończy. Sama nie mogę sprawdzić bo po zawsze jest wodnisty, ciągnący. Sama tego nie widziałam więc nie mogę być pewna"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Będę musiała później go poobserwować pewnie był mleczny ciągnący czyli już gorszej jakości wczoraj był książkowy przeźroczysty rozciągliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:01
Aurellka lubi tę wiadomość
Aurellka co się dzieje? O ile możemy wiedzieć. Czasami dobrze jak ktoś z boku spojrzy na sytuacje a Ty też jeszcze niedługo owu i szkoda było by zmarnować"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Może święta będą owocne?
Magduullina lubi tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04180bee67ab.jpg
No i teścik daje mi odpowiedźMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny