Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja jej to musi być przeżycie chciała bym to zobaczyć i poznać siebie dokładniej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tak Ukija fajne uczucie mile, tym bardziej ze bezbolesne oj a dzidzie ujrzec to dopiero byloby pięknie
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja uda Ci się! Mówie Ci! Musisz w to mocno wierzyć i się nie poddawać
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Może uda mi się jutro zapisać na piątek na wizytę z usg. Kosztuje 210zl, ale może jak Ukija pogonila moja owu, to zobaczę ciałko żółte hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 22:54
Ukija, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Nadrobilam! Ufff...
Ja to nie wiem jak z tym monitoringiem ale fakt fajnie widac wszystko od srodka. kiedys sama na to patrzalam jak glupia ale teraz juz mniej wiecej czaje o co kaman meza z rana zlalam woda jak ktos ma instagram moze zerknac na moj. kamila_heisner jest tam filmik z reakci mojego
Trzymam mocno kciuki za wasze bety jutro kobietki!
U mnie caly dzien bez krwi. Ale! Jak zawsze cos... Brzuch mnie boli jak na @ cycki mi odpadaja masakra... Tak juz sie dlugo nie czulam. A gdyby bylo malo plecy mnie bola i glowa ;/ wrrr...
Ukija zakochalam sie w twoim wykresie! On bedzie juz jutro zielony!Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax przeglądałam Twoje zdjęcia w pamiętniku i pociekła mi ślinka na widok słodkowci dekorowaliście drzewko? Powiedz mi czemu w Niemczech się to robi? weź zawstydziłaś mnie i mój wykres nie wiem czy będzie zielono. Zobaczymy. Jeszcze tyyyyyle czasu. Póki co idę badać progesteron i zobaczymy co tam się w moich hormonkach kryje
Btw. Ja też dziś oblałam dużo osób"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tule Ci mocno Rosax i odganiam wszystkie bóle i negatywne reczy! :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka goniłam z całych sił i obiecała mi że się pospieszy
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny jak minęła noc?
Ja mam twarde zderzenie z rzeczywistością. Dziś czas do pracy poza t już spać nie mogę
Aurellka mówie Ci że ona juź jest bliziutko"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina musisz podleczyć się bez leków domowymi sposobami. Oby owu się nie przesunęła :(powrotu do zdrowia kochana :*
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina i tak trzymajcie musi być kropek w tym cyklu. Ja czekam aż wszystkie mi tutaj owu dostaniecie z niecierpliwością"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Szarlorka no coś Ty 6dpo? Ja dziś progesteron ide badać
Nika gratulacjeMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny