Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ale zero bólu, zero czegokolwiek? Jakoś dziwnie. Może bez owulacyjny był? Sama nie wiem. Jakoś nie nakręcam się nawet patrząc się na temp rosnącą...
Makowa nie myśl inaczej. Beta będzie wysoka! Jesteś zafasolkowana!
Beatum ja tylko progesteron ale jak będzie za niski to od razu lekarka na wizyte mnie umówi"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Masz rację Ukija czas pokarze a można sobie gdybac i doszukiwać tylko to lepiej być mile zaskoczona niż rozczarowana
To jutro dzień dobrych wiadomości ciąg dalszy ! CudnieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja no właśnie! Nie nakręcam się i nie interpretuje. Nawet nie mam co zaznaczać na wykresie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
U mnie chyba na następny dzień bo idę na 16. Progesteron nie trzeba na czczo?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina ja bym to tak interpretowała że owu jest bardzo blisko ale jeszcze jej nie było być może jest już za rogiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 16:44
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magdulina owu co raz blizej
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Dziewczyny dawajcie dawajcie z ta owu. Ile mam na Was czekać?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka ja tak owu mam ok 17 dc bo sam cykl 31 dni także w tym tygodniu testy bede robić od środy bo ostatnio + miałam 15 i 16 dc a w czwartek monitoring u gin także zobaczymy co powie jak pokaże jej wykresJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja to super że masz monitoring. Szczerze zazdroszczę. Mniej stresów
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
Tak też się cieszę tym bardziej, że mam kilka pytań do niej i mówila, ze po HSG (tz w XII) jak miną 3 miesiace i nic to bedziemy działac co innego. Właśnie o co jej chodziło czy wprowadzić jakieś leki albo badania tylko ze już troche badań miałam, także zobacze co miała na mysli i jak oceni sytuacje czyli mój wykres hehehe a ciekawe jak zareaguje na moje witaminki powiem jej o mojej sumplementacji
Ogólnie dobrze mieć ten monitoring ale ja chodze prywatnie i 2 wizyty w miesiącu i tabletki jakieś to już spora sumka się robi, ale na szczęście pracuje to nie jest najgorzej a poza tym dla dzidzi wszystko się zrobiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Aurellka ja do niej chodzę 2 razy w miesiącu przed pęknięciem i po pęknięciu także jedna wizyta kosztuje 150 zł ale jak już jestem stałą klientką to troszkę mniej zaplace za dwie ok 260 zł ale gin wyrozumiała, wysłucha, odpowie na wszystkie pytania, badania tez takie szczegółowe i pokazuje na ekranie wszystko wytłumaczy także jestem z niej zadowolona tak ogólnie tylko bardzo ciekawi mnie ta wizyta co działamy.
także z pewnością zdam szczegółową relacjeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok