X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ukija dziś i jutro będzie <3 a owu test powtórze tak czy inaczej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 16:56

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nawet w święta nie odpuszczacie i ciężko was nadrobić ;-) Cóż, święta, jak święta. Piękna pogoda, a ja mam poczucie straconego czasu przy stole. Byliśmy w prawdzie na spacerze, ale ja bym chciała jakichś atrakcji...

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria no takie to jest.. Ja osobiście nawet nie czuje ze są święta pociesza mnie tylko piękne słonko za oknem pogoda cudowna synuś brusil po tarasie dziś i oglądał ptaszki jak latają, kowaliki maja gniazda pod dachem u nas. Uwielbiam jak śpiewają

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina dzialajcie!! to ten czas! Korcicie mnie meeeega tymi testami ovu ;D ale nie! Nie kupuje ;D

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Rosax czemu nie?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana tak tak napewno będziemy działać test 2 z dziś ciemniejsza krecha robiony o 19 wiec owulacja tuż tuż a tak wogole rosax testów nie zaszkodzi kupić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 20:32

• Ukija Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ja też uważam że możesz kupić testy owu ale musisz zachować przy tym zdrowy rozsądek :)

Ja dziś pospacerowałam z rodziną po lesie, widziałam dwie sarny niedaleko nas, żaby. Uwialbiam oglądać jak przyroda budzi się do życia. Uspokaja mnie to :)

Aurellka lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija cudownie w lesie musi być teraz. My właśnie dojeżdżamy do moich Rodziców i może jutro też się do lasku wybierzemy :) uwielbiam zapach lasu :)

Ukija lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za teściki trzymam kciuki i za <3 też. Może adrenalinka doda determinacji żołnierzykom i będzie złoty strzał ;)

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie... skasowałam post o mojej teściowej. Juz nie umiem tego powtórzyc :( Ogólnie chodzi o to, że nie umiem jej zapomnieć słów wypowiedziach niby dla żartu, że mnie nienawidzi.

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie w lesie było. Szlismy na skraju lasu i stawu. Cisza spokój, ptaki śpiewały. Wokół mało ludzi :) wyciszyłam się i zmęczyłam tak bardzo że jak wróciliśmy poszłam spać na dwie godziny :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum wiesz jak to teściowe. Oddaja swoich kochanych syneczków i najczęściej nie lubią kobiet które zabierają im ich miejsce w życiu synów. Głupie to jak nie wiem co :/

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ja to nie mogę złego słowa na teściową powiedzieć. Znam ją prawie 15 lat i ani razu nie zalazła mi za skórę, wiele za to pomogła. Finansowo, jak byliśmy na dorobku, np. dała pieniądze na lodówkę, podrzucała różne rzeczy, a to żelazko, a to mikser. No i pomagała przy wnusi, jak chorowała, a nie chciałam brać zwolnień i w ogóle przyjęła mnie do rodziny, nazywa swoją córcią i mogę się jej zwierzyć. Wiadomo, że jej zależy na dobru syna najwięcej, ale widzi, że żyjemy zgodnie, krzywdy ze mną nie ma, a ona sama pomocna jest zawsze, ale nigdy nachalna, ani się nie wtrąca.
    Z teściem żyję poprawnie, ale bez takich zażyłości.
    Moi rodzice są chyba w sumie bardziej uciążliwi, jako teściowie. Zwłaszcza, że mieszkamy obok siebie. Ale tak mąż zdecydował, choć byłam gotowa zamieszkać zupełnie gdzie indziej także dla jego komfortu. Po asertywnym ustaleniu granic mamy jakąś tam równowagę i mieszka się dobrze. Choć czasem jakieś nerwy są.

• beatum Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja też tak miałam. Az tu nagle niby w formie żartu tak mi strzeliła. Tylko takie słowa trzeba ważyć. Kiedyś mi taki pan powiedział, żebym zapamiętała sobie jedną prawdę. Dobrze jest jak jest między nami dobrze, ale jakby było coś nie tak, to ja będę ta obcą. Zarzekalam się, że u nas jest inaczej. On tylko dodał, że wspomnę jego słowa.
    Kiedyś do swojej dentystki powiedziała, że ja nie chce/nie mogę mieć dzieci. Żartując sobie stwierdziły, że trzeba mi jakiegoś ogiera znaleźć. Obraziła męża i mnie. Powiedziałam jej, że mąż żadnych badań nie robił, to skąd wie jak jest. Obrazila sie wtedy i moze to w niej siedzi. No ale żeby w rodzinie było dobrze wybaczyłam jej,trudniej zapomnieć. Raz wypowiedziane TAKIE słowa pozostają w pamięci. Co innego, gdy dziecko w kłótni tak chlapnie. Zrzuca się to na wiek itp. Ale dorosła osoba?Jakoś mojemu mężowi nigdy tak nie powiedziała.
    No, ale powiedziałam jej w końcu co mi leży na sercu. Nie chodzi o wyrzuty, nie. Chodzi o to, żeby na przyszłość uważała.

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do rodziców, tez mam blisko i bywa różnie. Tylko staram się doceniać fakt, że są. Kiedyś ich zabraknie...

szczęśliwa łac. beatum
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh skomplikowane są te stosunki w dwóch rodzinach. Najważniejsze to się wzajemnie szanować w miarę możliwości. A jak się nie da, to się nie odzywać i nie psuć sobie humoru...choć lepiej dla nas i dla naszych przyszłych dziecię, żeby wszyscy żyli w zgodzie...nie wyjaśnione sytuacje strasznie nas obciążają...wiem, bo mój brat się na mnie obraził i od kilku lat się nie odzywa...tęsknię za nim, na co dzień staram się nie myśleć, ale gdżeś w środku boli...a z tesciowymi to taki problem, że to nie rodzina i człowiek nie czuje takiej więzi...

beatum lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8a8c3a.jpg
    Znowu cień cienia... Jutro pójdę na bete...

Ukija, nadzieja_86, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa widać gołym okiem. Ja dziś przywitałam @... chyba kończę ze staraniami.. :( widocznie bycie matką nie jest mi pisane..

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa gratulacje kochana :-*

• Ukija Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja też jestem z nimi w dobrych kontaktach. Staram się nie dawać ani jednym Rodzicom ani drugim nie wtrącać w nasze małżeństwo. Swoje brudy pierze się w swoim domu ;)

Makowa widać krechę! Gratulacje! Jeszcze tylko beta dla potwierdzenia :)

Madzia co Ty zwariowałaś tak pisząc? Czy ja mam Cię zabić? Czemu chcesz się poddać? Nie pozwalam! Trzeba się starać i w końci zaskoczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 09:23

beatum lubi tę wiadomość

‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ