Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ukija luzne ciuchy! Pamietaj. Bo trojaczki szybko sie pokaza! Hihi
Ale to cos w stylu mojego ostatnio kupowalam stanik a on "to moze kup wiekszy? Wiesz ze ci szybko rosna" i tak samo ze spodniami bylo.. Nie za ciasne beda?
Ale fakt.. Cycki przed 2kreskami juz sa rozmiar wieksze... A teraz nadal czekam az sie unormuja bo serio za male staniki mam nosze te z ciazy z synem.. ;/
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja wiem ale wkurza mnie to strszanie. Taka niepewność. Chyba już dziś spisuje ten cykl na straty pierwszy raz mam takie niziny temperaturowe"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cześć Dziewczyny życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt obfitujacych w miłość i dobre informacje
My z mężem juz od czwartku u mojej mamy. Dziś marudziła o wnuka :d a co ja mam jej powiedzieć ze majstrujemy? Trochę głupio z mamą rozmawiać o staraniach zresztą wolę nikomu nie mówić co by co chwile potem nie męczyli a czemu nie ma jeszcze. Eh szkoda ze to nie takie proste -
A ja z moja mama rozmawiam ze sie staramy. Mowie jej o wszystkim, pokazuje wykres testy i w ogole wszystko co zwiazane z ciaza. Nawet czesto idzie ze mna na wizyty do gina
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny. Wesołych i spokojnych świąt oby spełniły się Wasze wszystkie marzenia a zwłaszcza to o fasolce :* ja dziś w nocy się obudziłam o 4.15 i przez 15 min nie mogłam spać i temp 37.09 zignorowałam ją"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja z moją o dzieciach też nie rozmawiam. Ona twierdzi że jeszcze mam czas. No i nie wie nic o staraniach będzie niespodzianka"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jak bedzie jaśniejsza to działajcie i to bardzo ja mam @ na 5 kwietnia ale chyba nie będę testowała bo same wiecie jakie mam obawy co do temp"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ooooo moje urodziny. A wiec rob mi prezent i niech @ nie przychodzi ukija!
Aurelko serduszkuj bo albo bylo albo jest! dzis cie krolik odwiedzi i zasieje zezuszki w brzuszku!Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax chciała bym aby był orezent dla Ciebie ale jakoś nie nastawiam się na testowanie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Czesc jak spedzacie święta ? Ja za chwilę wybieram się na spacerek ;)w tym roku mam spokój od głupich pytań uff... A wiecie co dziś mam taką samą temp. jak w poprzednim cyklu tylko że teraz to 11 dc a wtedy 15 dc i uczucie pelnosci. Już kilka dni temu pisałam że coś czuję że owu będzie predzej kurde muszę teraz nadrobić ;)hehe z przyjemnoscia a co mogłoby przysporzyć owu te moje witaminki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 13:28
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyKochane moje Witajcie!! świąteczne zawirowanie mnie ogarnęło nawet wam życzeń tu nie złożyłam przepraszam. Ja muszę wykupić abonament ale narazie nie mam jak ale testy owulacyjne zakupiłam Wczoraj robiłam o 17 i kreska prawie taka jak kontrolna dziś powtórze ale chyba będzie za niedługo owu choć się w tym gubić zaczynam
Ukija lubi tę wiadomość