Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja cykle moga sie zmienic nawet bez przyczyny. Moze to witaminki moze nie. Ja specjalista nie jestem. Ale kobiece cialo to jedna wielka zagadka
Moje swieta zaczely sie chujowo! Maz mnie wkurwil. Az klnac zaczynam... Ahhh moi rodzice zaprosili nas na sniadanie. Spakowalam jedzenie ktore wspolnie przygotowalismy do 2 w nocy a raczej 3 ale ten czas zmieniony.. Przyjechalismy. Ja pomagam mamie dokonczyc wszystko a on ze zaraz wroci jedzie do mamy. No ok jedz ale zaraz wroc chce zjesc z toba sniadanie. Ale mamuska wygrala suka jedna wredna! Po sniadaniu dlugo w koncu zadzwonilam. A on zdziwiony mojej reakcji.. Nosz kurwa! Mial przywiesc tylko prezent syna bym mu schowala w ogrodzie. Przywiuzl. Mama mowi zjedz cis a on? Nie nie jestem glodny zjadlem z mama ;/ nie odzywam sie do niego. To bedzie dlugi milczacy czas. Zjebal mi swieta. Tylko tyle. A raczej ta szmata! Kurde jak ja tego babsztyla nienawidze!!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Makowa nie mogę sie doczekać Twojego testowania Będę trzymała kciukasy
Rosax rozumiem Twoje wkurzenie ale są święta i nie ma co się złościć. Wyluzuj pogadaj z nim o daj znać co Cię wkurza. Pogoda piękna i szkoda jej psuć
Magduullina koniecznie ! Serio nie marnujcie czasu jak taks sama ciemna to macue 12-36h na owulke
Aurellka wykombinujecie coś razem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane... czy mogę się was poradzić... szukałam odpowiedzi w necie ale mam dość czytania co niektórych bzdur. wizyte u ginekologa mam dopiero za tydzień a może znajdzie się tu ktoś co ma lub miał podobną sytuację...
otóż, może ktoś kojarzy moje "objawy", i moją sytuację. Po krótce przypomnę, że biła iskierka nadziei na ciążę. Po samoobserwacji swojego ciała i organizmu wydawało mi się że to są jakieś sygnały. Natomiast stało się inaczej. w piątek dostałam okresu a dziś rano zobaczyłam że z nocy mam czystą wkładkę. a jest przecież dopiero niedziela. przeważnie jest od 5 aż do 7 dni i plamienia... nie było to raczej plamienie ponieważ miałąm silny okres ale krótki.. jeden dzień i noc (?) o co chodzi..
zaczynam się martwić czy ze mną aby wszystko ok... temperaturę mam niską także nie podejrzewam już ciąży wogóle, robiłam też test dzień przed okresem i negatyw,... myślę że istotne jest to że w dniu kiedy dostałam okres strasznie kręciło mi się w głowie, dawno tak nie miałam, chciało mi się wymiotować. a dziś biegunka, w żołądku mam rewolucję.. niby już przeszło...
jajniki bolą mnie cały czas, piersi już nie bolą i miałam jak zwykle bół menstruacyjny. Boję się że coś ze mną nie tak..
Miała tak któraś z was?
Pozdrawiam
-
Magduullina działajcie i to koniecznie i bez wymówek
Niepewna nie wiem jak dobradzić ale wiem jak bym zareagowała. Poszła bym do gina mówiąc żeby mni3 przyjął szybciej bo to sytuacja alarmowaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 16:55
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
No nie miałam tak ale na jakość i długość @ moźe wpłynąć wszystko stres, hormony i myślę że najlepiej odpowie Ci gin i da luteine na wywołanie @"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"