Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd32ead7e153.jpg złośliwiec zaciemni się w poniedziałek pewnie ehh...a dzis skok temperatury...ciekawe jak się to rozegra.
Księżniczka dziękuję i Tobie też życzę tego samego!Księżniczk@ lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny !!!
Życzę wam w te nadchodzące święta spełniły się nasze największe marzenia. Nie zabrakło wiary oraz cierpliwości a nasze starania stały się owocne!
Te świeta bedą wyjątkowe dla każdej z nas.
Dziękuje za otrzymane życzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 16:20
Aurellka, Szarlotka123, Księżniczk@ lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellka, Księżniczk@ lubią tę wiadomość
-
Aurelka witaj miło że pytasz. Dziś z 2h potrzebowałam żeby was nadrobić.
Chyba miejsca zbrakłoby żeby każdej odpisać z osobna ale życze wszystkim II kreseczek czy to na owu czy ciążowym dużo powodów do radości i jak najmniej zmartwień.
Teraz okres świąteczny to troche zabiegana byłam w domu i Kościół. A poza tym chciałam jak najwięcej czasu mężowi poświęcić. Nie wiem czy wspominałam, ale ja sobie popalałam może nie nałogowo ale jak ktoś poczęstował to owszem <głupota> od tego tyg. nie miałam nic w ustach i świetnie sie z tym czuje (skora inwestuje w witaminki to nie będę się truła fajką) aczkolwiek pierwsze dwa dni jakoś cieżko było odmówić ale dałam radę. Mało tego mój mąż jest nałogowcem pali z 8 lat ale żeby mi nie chodzić koło nosa z dymkiem bo nie chciałabym być biernym palaczem to postanowił, że rzuci !!! Jak ja się ciesze dopiero poczatek bo 3 dzień bez papierosa u niego ale wcześniej nie było mowy o rzuceniu. Jestem z niego dumna i powiedział że robi to dla mnie
Przedwczoraj miałam jakiś kryzys wszyscy się zjechali z dziećmi gdzie się nie obruce to dzieci....jakoś mnie to zdołowało, ze ja nie mam aż sie popłakałam hehe to chyba hormony wariują, ale mój mąż mnie tak nie zostawił bardzo mnie wspiera i tylko cały czas podgaduje o i że na następne świeta to ja bede z wózeczkiem spacerować i w ogóle w czasie świąt dużo pomógł był etatowym zmywakiem i sałatke zrobił. A dziś razem idziemy do Kościoła lubię bardzo z nim Czuję się jakbym na nowo się zakochałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 16:59
Księżniczk@, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Cudowny ten Twój mąż A co do tego ze dookoła dzieci to ja mam to samo w pracy m każdym kroku "masz dzieci? Nie? Dlaczego? Powinnaś już mieć!" Staram się to olewam ale czasem mam podobne reakcje - płacz A ja w poniedziałek będę u teściów i teściowa pewnie litanie ułoży na temat braku u nas potomstwa. Ale nie ma co się zmartwiac trzeba dac sobie optymistycznego kopniaka i do przodu. Ja zamówiłam już testy owulacyjne teraz muszę tylko jeszcze pilnować się żeby temperaturę mierzyć.
-
nick nieaktualnyTulipanowa, bardzo mi przykro. Rak to ciężka choroba ale dużo osób z niej wychodzi także głowa do góry :*
beatum, dziękuję. Świetny pomysł Próbuję doczekać do USG ale już mnie korci, zwłaszcza, że wie, że nie mam @. Chyba mu powiem po Środowej wizycie u gina jak będzie wszystko dobrze. Jeśli będzie coś widać to obwiążę zdjęcia usg wstążeczką i zakomunikuje, że mam w brzuszku malutką fasolkę
Ukija, nie martw się tempką. Myślę, że jakbyś dała kremowy 18 dc to by zmieniło owulkę, przynajmniej u mnie tak było
Makowa, wadliwy test, wstrzymaj się do Poniedziałku, to już chwilka
Aurelka, piękny ten portfel, ja myślałam o portfelu dla teściowej ale w końcu kupiłam jej zestaw filiżanek
Rosax, masz pięknego synka, napatrzeć się nie mogę
Ja po becie, teraz czekam do Wtorku, nie wytrzymam chyba..
A poza tym Kochane Moje:
Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju świętego i czasu wolnego,
życia zabawnego w jaja bogatego
i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja, Kochanego masz męża
Mój też posprzątał ładnie, dzisiaj dokańczaliśmy, zaraz do kościoła, pierwszy dzień u teściów a drugi u moich rodziców
Pewnie, ze będziesz Ty z wózkiem chodzić Ja cały czas czekam na was na Grudniówkach!
Aurelka, też mi się wydaje, że może już po?
Rosax jak będziesz jeszcze krwawić, łącznie powyżej 10 dni to do lekarza, może musisz mieć zabieg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 18:15
-
I tego sie wlasnie boje.. On mowil ze jak bedzie 10 to mam sie zglosic po skierowanie na lyzeczkowanie.. A tego nie chce bo oznaczaloby to ze min 3 miesiace bez staran...
Mialam byc bez ovu testow na ten cykl ale cos mi sie wydaje ze je kupie... Teraz juz w ogole nie wiem kiedy moglaby byc ovulka w tym cyklu.. Aaa i chyba w poniedzialek zrobie ciazowy by zobaczyc czy moze jednak juz niczego nie ma. Mam nadzieje ze beta spaaadla. Bo zaczynam sie juz martwic..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja nadal się martwie temp strasznie mnie wkurza to wszystko. Ale byliśmy dziś z moim na shopingu i kupiłam sobie sukienke taka bardziej letnia. A Mój ogląda i mówi "zmieści Ci się tutaj brzuszek ciążowy"? No i poprawił mi nieco humor"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"