Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa jakby Rosax powiedziała, to takie ciążowe sny
Ukija rozumiem Cię, mam podobnie, dlatego biorę się do roboty, żeby o tym nie myśleć To tak jak w przyslowiu: Na kaca najlepsza praca. Może na to też podziałarosax3 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum wrote:Borsuczku, moja siostra ma problemy z tarczyca i to juz takie poważne, że sugerują jej wycięcie. Odradzilam jej, bo dzieci jeszcze nie ma, kości zaczną jej szybciej wapniec,
Wapnieć? Chyba odwapniać, bo z tego co wiem, brak tarczycy grozi właśnie przedwczesną osteoporozą, czyli zmniejszeniem gęstości kości na skutek odwapnienia.
-
Ja tam codziennie pije szklankę mleka czasami zamieniam na soje ale jednak krowie też pije. Chociaż mleko juź nie jest aż tak wartościowe jak kiedyś"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Pokusiło mnie i zrobiłam test, ale chyba był wadliwy. Druga kreska jest bardzo szeroka jakby rozmyta. No nic czekam na poniedziałek i zrobię drugi. Moja nieciepliwość została ukarana hehe
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Makowa śliczne pazurki faktycznie smuga jest i jest on wadliwy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Na spokojnie. Będà dwie krechy na 100%!
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Beatum Pani doktor tak myślała, bo jej mówiłam, że u mnie obie babcie, ciocie od strony mamy no i mama- wszystkie miały coś nie tak z tarczycą.
Ukija dzięki. Upomnę się o te badania przy kolejnej wizycie.
Makowa w lany poniedziałek będzie szczęśliwie zalany patyk Dwie krechy będą!!!!!! -
Haha no dokladnie. Ciazowe te sny
A ja wczoraj bez krwi a dzis wstalam chodze i nagle takie uczucie jakby cos lecialo pobieglam do wc a na majtach taaki gesty czerwony slus i plamienie nadal jest
Ide robic dalej salatki
Pozniej poczytam. A jak na razie przyszlam sie przywitac czesc dziewczynki!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej dziewczyny Wesołych Świąt Kochane staraczki niech Wam te Święta Wielkanocne przyniosła wiele szczęścia, spokoju, wytchnienia i nowych nadzieji w każdej dziedzinie życia A najbardziej życzę Wam za rok nowych malutkich dzieciaków w rodzinie
rosax3, Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość