Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa, beatum zdrówka życzę dla rodziców. Moja babcia ma onkologiczne problemy, ale na szczęście zmobilizowała się i wypuścili ją dziś ze szpitala do domu na Święta. W domu zawsze lepiej.
U mnie chyba powtórka z zeszłego cyklu. Czyli 28dc krwawienie z odstawienie. Bo dziś już wkładka higieniczna wystarczy, a przecież dopiero wczoraj się zaczęło Więc za ponad tydzień nadejdzie ,,prawidłowy" @ i dopiero wtedy zacznę nowy cykl!! Pfff... złośliwość mojego organizmu jest straszna.
Miłego dnia :* -
Tulipanowa, Beatum js też życzę Waszym rodzicom zdrówka i wytrwałości
Makowa czekam aż zastestujesz z niecierpliwością będzie kolejna z zielonymi kropkami
Aurellka liczę że pozytywny test będzie już dziś i akurat będzicie mogli pobaraszkować w weekend świąteczne poczęcie
Beatum ja właśnie mam taką nadzieję że się wstrzeliliśmy. Narazie nic nie mówie i nie jaram się bo wole mieć wolną głowę a we wtorek ide na progrsteronik
Tulipanowa masz jeść i koniec kropka. Kto da siły fasolce na rośnięcie jak nie Ty?
Ja mam dosyć pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 14:00
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja widzę ale może być tak że jutro będzie ciemny"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka no już czas na owu pocieszcie się sobą w weekend i będzie dobrze
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jak tam Rosax leci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 18:14
Jaki on jest kochany i słodki zakochałam się w nim! Dla Was też wesołych świąt! no przynajmniej możecie nacieszyć się sobą"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"