Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aurellka oj jak ja bardzo Ci zazdroszczę! Też bym tak chciała a tu tylko 3 dni
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry!
U mnie weekend zaczął się już wczoraj
Ukija widzę, że owulka wyznaczona. Teraz pozostaje czekać na zielona kropę. Trzyma kciuki.
Madziara wszystkiego najlepszego :* I co skusiłaś się na test?Aurellka lubi tę wiadomość
-
Makowa zazdroszczę i Tobie u mnie wyznaczone ale znowu ni wstrzeliliśmy się z
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tak Makowa, zrobiłam test ale niestety piękny negatyw jestem załamana. Co jest ze mną nie tak Tyle badań, HSG wszystko niby dobrze a zajść nie mogę Jestem załamana.
Wy też tak macie,że przed zrobieniem testu jesteście nerwowe? Ja dziś od rana się cała trzęsęMagduullina lubi tę wiadomość
-
Aurelka 28 tj. w Poniedziałek Wielkanocny
Ukija żołnierzyki na pewno poczekają Albo te z po owu dopadną jajo w końcu komórka jajowa zdolna jest do zapłodnienia przez 12 h.Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Madzia już Ci mówiłam żebyś się nie przejmowała. Jest jeszcze za wcześniej. Powtórz za kilka dni
Makowa mam taką nadzieję teraz nic tylko czekać i nie nakręcać się nie mogę się doczekać Twojego testumadziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
Madziara spokojnie na test mogło być za wcześnie. Powtórzy test w dzień spodziewanej @. Nie mów tak i nawet tak nie myśl! Zabraniam! Takie złe emocje też mają wpływ na zafasolkowaniem. Wiem, że to czekanie jest flustrujace. Trzeba się jednak z tym oswoić i cierpliwie czekać. Pamietaj, że każdy dzień i cykl przybliża nas do wyczekanego szczęścia!
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj bylam ostatni dzien w pracy i zapomialam kilku rzeczy kupic a to dzis u nas wszystko pozamykane
Madziara no pewnie ze jestem nerwowa. latam jak galaretka!
Nie wyspalam sie.. wieczorna kompiel, nocne . A nad ranem sen.. A juz od 7 buszuje moj urwisMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa z ta komorka to chyba inaczej. Ona zyje 12 ale zdolna jest 6 godzin czy jakos tak.
Oblej ten test w poniedzialek jak to na lany przystalo bardzo porzadnie!
Madziara powtorz test i nie mysl negatywnie. Trteba wierzyc!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie moje drogie,
przepraszam za nieobecność, ale moja mama podupadła na zdrowiu i musiałam ją wozić po lekarzach, ale najgorsze, że to jeszcze nie koniec. Tak czy inaczej czytałam Was na bieżąco.
Masz rację Ukija piątunio, chociaż u mnie to rozpoczął się rollercoaster...ŚWIĘTA
Wiesz, mnie się wydaje, że właśnie wstrzeliliście się idealnie. Mój gin mówi, że jak jest skok, to owulka już była. Takrze trzymam kciuki
Szarlotka jeszcze raz gratuluję. Ogromnie się cieszę Pisałaś jakby tu powiedzieć swojemu. Ja jak ostatnio siedziałam u gina, to przez drzwi gabinetu usłyszałam bicie serduszka dziecka u badanej ciężarnej. Cudowny dźwięk. Zamknęłam oczy i delektowałam się nim. I właśnie tak bym powiedziała mężowi. Włączyłabym bicie serduszka (z neta rzecz jasna) i powiedziałabym, że w naszej rodzinie pojawiło się kolejne serduszko do kochania
Także Tulipanowa gratuluję, przed Tobą cudowny czas. Mam nadzieję, że stres opadł (o ile to możliwe, żeby mama się nie zamartwiała
Rosax wiesz, nie wiem jak pisać. Tyle Ci się przytrafiło, a Ty nadal taka odważna, zdeterminowana i pełna nadziei. Podziwiam. Życzę jak najszybszego zielonego światełka
Makowa wykres masz piękny, a jak długą masz fl? Może na zajączka zrób sobie teścik
Aurellka podobno śluz to podstawa Zazdroszczę, bo u mnie pierwszy raz był z nim kłopot. Owocnego urlopowania
Madziara zaciskam kciuki.
Magdulinka może przeczyść sobie jelita? Są naturalne sposoby. Po lekarzach jak człowiek łazi, to dodatkowe rzeczy łapie. Albo antybiotykiem Cię pofaszerują. Ja to się gastroskopii boję. Ale jednak wątroba, jelita to podstawa. Tam się zaczyna wchłanianie, więc warto się za to zabrać.
borsuk jak ja Cię rozumiem. Też tak mam, że wiem kiedy przychodzi i nikt mi nie powie, że jest inaczej. Teraz np. czuję, że cykl mi się rozregulował i d... Zobaczymy co gin powie. Pewnie bezowulacyjny. A u Ciebie za nowy cykl kciukasy
Nadzieja, a jak tam u Ciebie?
Tulipanowa, Magduullina, Ukija, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum