X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba czas dziś pofikać z moim... jestem zła :/

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija zrób jescze jutro dla pewności. Ja zbęde robić jak sluz mi się przezroczysty rosciagliwy pojawi. Na razie jest woda...

Ukija lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Aurellka testy robisz? Mi się coś wydaje że akurat w święta u Ciebie będzie :)

Wolalabym żeby się w sobotę lub niedziele uwolnilo, bo w poniedziałek i wtorek będzie ciężko z ❤ ;)

Ukija lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - bierz swojego i do dzieła :) Będzie dobrze, zobaczysz :)

Ja tak właśnie patrze na Szarlotki wykres, owulację miała 13 d.c. a testowała w 24 d.c i już jej wyszedł pozytywny test, a ja mam jutro 24 d.c. i przy tym 30 urodziny :) :) Może zatestuje :)

Ukija, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu testuj ale jak by tam był cień cienia cienia to nie przejmuj się. Zrobisz kolejny za kilka dni :) co do mojego to myślałam że mamy już to z głowy :/ jutro test zrobie ale nieco później bo praca, a w piątki najwięcej do zrobienia :/ wściekam się :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam ani śluzu płodnego, bolą mnie sutki, nadal mnie ćmi w brzuchu :/ uf uf. Jeżeli jutro będę miała wyższą of wyznaczy mi owu na wczoraj albo przed wczoraj. Słuchajcie miałam taki problem wczoraj z temp. że od razu po przebudzeniu 36.69, sprawdzam za minutkę 36.7 i sprawdzam za 3 minutki 36.63 bez wstawania tylko nie mogłam uwierzyć w pierwszą i zaznaczyłam trzecią :)

• borsuk Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nadszedł @. Zaczynam od nowa.
    Ukija a moim zdaniem nie ma się co sugerować testami owu na których wyszła słabsza kreska. Z tego co wyczytałam to to nie jest żaden wyznacznik. Kreska musi być taka sama jak druga, wtedy test jest ważny :) Widzę że działacie <3, tylko tak dalej a będzie u Ciebie zielono :) :*

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde już nie <3 teraz już tylko przyjemność i według zachcianek :P no wiem wiem ale dla pewności zrobie jutro ale wieczorem dopiero ;)

Przykro mi że @ przylazł. Tule mocno :* ale nowy cykl nowe nadzieje! :)

• borsuk Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czułam, że @ przyjdzie. Te odczucia mogą oznaczać tylko jedno ;)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk a to wredna @ jedna! Mam nadzieję, że kolejnej już nie będzie ;)
    Ja dziś czuję się jakbym przerzuciła tonę węgla. Masakra...
    Madziara trzymam kciuki jutro :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 15:58

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makiwa a Ty kiedy testujesz? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jestem po wizycie Pani doktor dała nam 2 cykle i wtedy badania oraz ewentualne leczenie ... I ma racje! Mam nadzieje ze bedzie ok ... stwierdziła ze jestem mloda mam juz syna wiec nie widzi problemu choć jakby sie nie udawalo dalej wtedy mam przyjsc i da mi wszelakie badania i rozpoczniemy leczenie.

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam 31, ale chyba się pokusze i siknę 28. Na wtedy of wyznaczyło mi termin @. Jeśli nie wyjdzie to powtórze właśnie 31. Chyba, że w międzyczasie przyjdzie @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 16:45

Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak jakoś dziwnie już któryś dzień pod rząd pobolewa w podbrzuszu, w okolicach prawego jajnika, ni to takie ciągnięcie,ni to taki delikatny ból miesiączkowy.... nie umiem dokładnie tego opisać... Miała któraś z was tak?? Co to jest?

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochane <3
    Ja się dzisiaj dla równowagi pokłóciłam z moim, poryczałam jak głupia i nawet nie mam ochoty wracać do domu..
    Ukija, nie mam pojęcia, nie myślałam jeszcze nad tym..;)
    Madziara, ja tak miałam :D Testuj :*

• Ukija Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa jestem za 28 :D będę czekała z niecierpliwością na to.

Magduullina ja też mam jeszcze 2 cykle i bardziej się przyłoży gin :P

Madzia ja też mam bóle takie podczas fl :/

Szarlotka to się zastanów. Wiesz jak to w banku presja zrobienia planu, dużo stresu :/

Wiecie co? Mi się zdaje że miałam biochemiczną w 1 cyklu po odstawieniu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, właśnie wiem. Ale trochę mi głupio wrócić ze szkolenia i iść na l4 :(
    Czemu Ci się Kochana tak wydaje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postanowiłam, że jak zajdę to się nie będę przejmować i idę na L4, jak zobaczę serducho. Może poroniłam przez epidemię grypy w pracy w lutym, może nie... ale nie zamierzam ryzykować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, dopiero teraz przeczytałam.
    Miałam krwawienie około 5 dni, tak jak @.
    Ale na spokojnie, Ty miałaś większą betę, musi Ci się wszystko wyczyścić, żeby w tym cyklu się udało <3
    borsuk, przykro mi :( ale w tym cyklu się uda! :D
    Elaria, ja zaczynam dopiero pracę i chciałabym do czegoś wrócić po macierzyńskim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka, no to zrozumiałe, że w takim razie lepiej popracować. Niech zdrówko dopisuje jak najdłużej!

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ