Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba czas dziś pofikać z moim... jestem zła
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Aurellka testy robisz? Mi się coś wydaje że akurat w święta u Ciebie będzie
Wolalabym żeby się w sobotę lub niedziele uwolnilo, bo w poniedziałek i wtorek będzie ciężko z ❤Ukija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Ukija - bierz swojego i do dzieła Będzie dobrze, zobaczysz
Ja tak właśnie patrze na Szarlotki wykres, owulację miała 13 d.c. a testowała w 24 d.c i już jej wyszedł pozytywny test, a ja mam jutro 24 d.c. i przy tym 30 urodziny Może zatestujeUkija, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Madziu testuj ale jak by tam był cień cienia cienia to nie przejmuj się. Zrobisz kolejny za kilka dni co do mojego to myślałam że mamy już to z głowy jutro test zrobie ale nieco później bo praca, a w piątki najwięcej do zrobienia wściekam się
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nie mam ani śluzu płodnego, bolą mnie sutki, nadal mnie ćmi w brzuchu uf uf. Jeżeli jutro będę miała wyższą of wyznaczy mi owu na wczoraj albo przed wczoraj. Słuchajcie miałam taki problem wczoraj z temp. że od razu po przebudzeniu 36.69, sprawdzam za minutkę 36.7 i sprawdzam za 3 minutki 36.63 bez wstawania tylko nie mogłam uwierzyć w pierwszą i zaznaczyłam trzecią"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No i nadszedł @. Zaczynam od nowa.
Ukija a moim zdaniem nie ma się co sugerować testami owu na których wyszła słabsza kreska. Z tego co wyczytałam to to nie jest żaden wyznacznik. Kreska musi być taka sama jak druga, wtedy test jest ważny Widzę że działacie , tylko tak dalej a będzie u Ciebie zielono :* -
Kurde już nie teraz już tylko przyjemność i według zachcianek no wiem wiem ale dla pewności zrobie jutro ale wieczorem dopiero
Przykro mi że @ przylazł. Tule mocno :* ale nowy cykl nowe nadzieje!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Borsuk a to wredna @ jedna! Mam nadzieję, że kolejnej już nie będzie
Ja dziś czuję się jakbym przerzuciła tonę węgla. Masakra...
Madziara trzymam kciuki jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 15:58
-
nick nieaktualnyhej jestem po wizycie Pani doktor dała nam 2 cykle i wtedy badania oraz ewentualne leczenie ... I ma racje! Mam nadzieje ze bedzie ok ... stwierdziła ze jestem mloda mam juz syna wiec nie widzi problemu choć jakby sie nie udawalo dalej wtedy mam przyjsc i da mi wszelakie badania i rozpoczniemy leczenie.
-
Miałam 31, ale chyba się pokusze i siknę 28. Na wtedy of wyznaczyło mi termin @. Jeśli nie wyjdzie to powtórze właśnie 31. Chyba, że w międzyczasie przyjdzie @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 16:45
Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa jestem za 28 będę czekała z niecierpliwością na to.
Magduullina ja też mam jeszcze 2 cykle i bardziej się przyłoży gin
Madzia ja też mam bóle takie podczas fl
Szarlotka to się zastanów. Wiesz jak to w banku presja zrobienia planu, dużo stresu
Wiecie co? Mi się zdaje że miałam biochemiczną w 1 cyklu po odstawieniu..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosax, dopiero teraz przeczytałam.
Miałam krwawienie około 5 dni, tak jak @.
Ale na spokojnie, Ty miałaś większą betę, musi Ci się wszystko wyczyścić, żeby w tym cyklu się udało
borsuk, przykro mi ale w tym cyklu się uda!
Elaria, ja zaczynam dopiero pracę i chciałabym do czegoś wrócić po macierzyńskim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:30
-
nick nieaktualny