Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Dziewczyny. Miałam syrasznie ciężką noc pełną koszmarów
Aurellka tam miało być że masz talentAurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosax a Ty jak tam? Jak w pracy? Jak samopoczucie?
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax nie ma innej opcji na pewno Ci się uda
U mnie coś mały ten wzrost temp"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ad47efd7f3e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce32fa42a353.jpg
Tak wygląda dzisiejsza krecha, chyba beta podrosła dość sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 20:47
Ukija, Aurellka, madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Pieknie szarlotko!!! To na pewno zdrowa ciaza!!!!!
A powiec mi ile krwawilas po biochemicznych? Ja zaczynam sie martwic bo dzis juz 6 dzien.. A lekarz kazal przyjsc jak by bylo 10 na skrobankeMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Straszna noc była. Może to przesilenie wiosenne? Dziś znowu mnie jajniki bolą bardziej lewy
Szarlotka piękne krechy! a teraz powiedz mi do kiedy zamierzasz pracować jako iż zaczynasz nową pracęSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka testy robisz? Mi się coś wydaje że akurat w święta u Ciebie będzie
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Trzeba się wpatrywać i przejazywać obraz fasoliknom aby same umiały namalować te krechy
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b6db0f794de.jpg
Dziewczyny weźcie popatrzcie na testy. Dziś mam ciemniejszy niż wczoraj..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"