Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Dziewczyny. Miałam syrasznie ciężką noc pełną koszmarów
Aurellka tam miało być że masz talentAurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosax a Ty jak tam? Jak w pracy? Jak samopoczucie?
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax nie ma innej opcji
na pewno Ci się uda
U mnie coś mały ten wzrost temp"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ad47efd7f3e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce32fa42a353.jpg
Tak wygląda dzisiejsza krecha, chyba beta podrosła dość sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 20:47
Ukija, Aurellka, madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Pieknie szarlotko!!! To na pewno zdrowa ciaza!!!!!
A powiec mi ile krwawilas po biochemicznych? Ja zaczynam sie martwic bo dzis juz 6 dzien.. A lekarz kazal przyjsc jak by bylo 10 na skrobankeMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Straszna noc była. Może to przesilenie wiosenne? Dziś znowu mnie jajniki bolą
bardziej lewy
Szarlotka piękne krechy!a teraz powiedz mi do kiedy zamierzasz pracować jako iż zaczynasz nową pracę
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka testy robisz? Mi się coś wydaje że akurat w święta u Ciebie będzie
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Trzeba się wpatrywać i przejazywać obraz fasoliknom aby same umiały namalować te krechy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b6db0f794de.jpg
Dziewczyny weźcie popatrzcie na testy. Dziś mam ciemniejszy niż wczoraj..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"