Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was kochane. Jestem po wizycie.Ale sie stresowalam....Cala noc nie moglam spac , krecilam sie. Serduszko bije Termin porodu na 5 listopad.
Wszystko jest super. Zrobilam tez badania krwi,moczu,cukru.Wszystko gites ogolnie, hematokryt mowil ze moglby byc troszeczke wyzszy ale jest ok. Nie ma co sie martwic mowi. Mowil ze jak skoncze opakowanie reszty foliku to inne witaminki polecil:-)beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Ukija, właśnie wiem. Ale trochę mi głupio wrócić ze szkolenia i iść na l4
Czemu Ci się Kochana tak wydaje?
Pieprz ich. Różnicy im nie zrobisz wydaje mi się tak bo przypomniałam sobie że w pierwszym cyklu w noc na trzy dni przed terminem @ obudziły mnie dziwne skurcze w podbrzuszu. Było ich chyba z 10 i przeszły. Jak myślicie?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tulipanowa właśnie super świetnie że wszystko jest ok. Gratuluje :*
Tulipanowa lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tulipanowa gratuluje i ciesze sie razem z toba!
Aurelka stawialabym na trzeci.
Szarlotka nie martw sie. Szybko nie przytyjesz. Jak na razie tqm nic prucz piersi sie nie powieksza jeszcze. tylko uwazaj z jedzeniem jedz dla dwojga a nie za dwoje.
Tulipanowa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Pieprz ich. Różnicy im nie zrobisz wydaje mi się tak bo przypomniałam sobie że w pierwszym cyklu w noc na trzy dni przed terminem @ obudziły mnie dziwne skurcze w podbrzuszu. Było ich chyba z 10 i przeszły. Jak myślicie?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax bądź dobrej myśli kochana samo się oczyści i w następnym cyklu działacie na nowo. Nie myśl że możw być inaczej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny
Czujecie? Piątunio dziś ostatno dziem do roboty jupi jupi! Jak Wam się spało? Jak widać ja już nie mogę. Drugi dzień stres temperaturąAurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"