Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak testy pomogą wyznaczyć owu wiesz nie jestem lekarzem wiec ciezko coś powiedziec ale troszkę niskie są wartości ale są do tego specjały które to poprawią.
A jak u Ciebie tak ogólnie z owu i libido ?
Super zrób sobie jeszcze te dwa
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Owu to mniej więcej wiem kiedy mialam bo od połowy cyklu czyl i po owulacji mam bardzo bolesne i obrzmiale piersi, tak wrażliwe że nawet stanik mnie boli, no robią się dwa przy większe. Śluz tez zauwazam taki rozciagliwy wiec cos się dzieje. Libido to różnie właśnie u mnie jest.
-
Ja też nie widzę tam nic niskiego wyniki świetne ja też mam stosunek fsh do lh 1 coś mnie zaniepokoiło. Miałam śluz ciągnący przed chwilą. Tylko ten jeden jedyny raz. Dziwne..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Księzniczka pewnie nie ma co się matwić rób testy temp.i spokojnie do wizyty Wiesz początek @ to wyniki hormonów żeńskich nie beda jakieś wysokie w fazie owu są większe Napisz koniecznie co lekarz powiedział
Ukija a co to za stosunek LH do FSH ? niebawem bedzie u ciebie piękna owu wyznaczona
Szarlotka włąśnie jak się czujesz ? Masz apetyt ?
Dziewczyny a czy witaminy D, B6 magnez wpływają na owu. A pytam bo jakoś szybka zaczął mi się śluz dziś rozciągliwy dość wiecej - wcześniej tak nie miałam szybko.
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Byliśmy dzisiaj na tym wyczekanym usg genetycznym
Wszystko jest dobrze
Maleństwo ma 7 cm (dobrze, że przyspieszyłam wizytę o tydzień...bo lekarz stwierdził, ze za tydzień małe przekroczyłoby górną granicę wielkości niezbędną do pomiarów na tym etapie)
Termin porodu wg miesiączki wyznaczył: 5.10.2016
Termin porodu wg usg wyznaczył: 27.09.2016
Pierwszy raz słyszeliśmy bicie serca , FHR 163 (to chyba właśnie tętno) W każdym razie lekarz powiedział, ze serducho bije miarowo i wszystko jest ok.
Niestety, okazało się, ze od ostatniego usg pojawił się krwiak 23 mm
Lekarz stwierdził, ze jest w takim miejscu, że nie zagraża ciąży i nazwał go, ze jest teraz na etapie wchłaniania - tak przynajmniej zrozumiałam). Mam brać luteinę 3 x 100 i więcej odpoczywać.
Za dwa tygodnie kontrola.
Pozdrawiamnadzieja_86, Aurellka lubią tę wiadomość
-
MMM rozmarzyłam się... To musi być muzyka dla uszu. Cieszę się bardzo, że z maleństwem wszystko dobrze. A krwiak na pewno szybko się wchłonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 21:21
Księżniczk@ lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, stosunek lh do fsh czy odwrotnie nie pamiętam powinien wynosić jak najbliżej 1. To znaczy jede przez drugi dzielimym na jego podstawie moźna wnioskować czy ma się pco czy niedomoge lutealną co do śluzu to bez obaw, ja cały cykl na wkładce. Najpierw mam non stop ciągnścy a później dużo lepkiego
Szarlotka ja mam szczerą nadzieję że już po owu abym nie musiała już się zamartwiać a Ty jak się czujesz? Cieszę się że jesteś też tutaj z nami i nie uciekłaś na fioletową
MMM to racja mały piłkarz w brzuszku Ci nakopał krwiaczka ale teraz będzie głaskał swoim ciałkiem i uleczy Mamusie a i bardzo się cieszę że z Maleństwem wszystko w porządku. Cudownie się czyta takie informacje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax a Ty jak tam? Jak w pracy? Jak samopoczucie?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No i co tu taka cisza? Wszystkie pognały spać?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Sushi panda! Jakie cudowne sama robiłaś?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Masz rakent kochana
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"