Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadzieja niewiem dlaczego zdjecia tak kijowo wychodza normalnie to widze jasno różową kresunie a zdjecia takie ciulate! no ale coż jutro rano powinna być ciemniejsza chyba zrobie jeszcze jeden. ale wiem co widzę od ciąży z synem nigdy nie wychodzily takie testy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:23
Ukija, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki!
Postawiłyście mnie na nogi. Dzięki za Wasze wsparcie. Macie racje! Skoro jestem jego Żoną i ze mną chce spędzić resztę życia to ja muszę być jednak najlepsza ale i tak uważam że szmacisko przegieło i kto noemalny trzyma zdjęcia swoich byłych? Wtf?
Magduullina namawiam na bete jakże cieszę się z Tobą! Aż mam ochotę Cię wyściskać krecha mocniejsza czyli hcg wzrasta :*Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnykochana ty się nie martw nic mówie ci pogon jej kota! hehe a to swiadczy o niej jaka jest pusta to jej sprawa ze trzyma jego zdjęcia ty trzymasz go w ramionach a jak se nie moze znalesc teraz faceta i bierze ja na wspominanie powinnas sie smiac Ukija no Z ta beta to zobacze dzisiaj dzwonie sie zapisac na wizyte bo strach jest nademna .. zobacze co mi powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:36
-
Cześć Ukija i prawidłowe podejście. Była jest była a Ty jesteś najważniejsza!
Jadę wlasnie do pracy a jutro na całodniowe szkolenie wiec w sumie dziś kończę tydzień pracy. Gorzej ze miałam nadzieje na spokojny piątek bez szefa a on cos marudzi ze tez moze pójdzie na to szkolenie ale juz za chwile weekend i pewnie u mnie nowy cyklMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Hi hi grunt, że synuś to kupił. W życiu trzeba sobie radzić. Juz niedługo to on Cię będzie kręcił, z taką śliczna miną aniołka
Juz kreci jak cos chce z dodatkiem "tato powiedzial tak" albo babcia dziadek hihi strach pomyslec jak bedzie krecil pozniej.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Księżniczka dziękuję za te słowa. Miło mi
Smerfetka, och, Szef na szkoleniu? Przekichane... ale jeszcze tylko dziś i jutro i wooooolne i już nie mogę się doczekać
W ogóle Mój nadal chory... a moja szyjka coś świruje. Nie wiem o co kamanMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Dzień dobry Dziewczynki!
Postawiłyście mnie na nogi. Dzięki za Wasze wsparcie. Macie racje! Skoro jestem jego Żoną i ze mną chce spędzić resztę życia to ja muszę być jednak najlepsza ale i tak uważam że szmacisko przegieło i kto noemalny trzyma zdjęcia swoich byłych? Wtf?
Ja trzymam. W albumie a raczej nie jego zdjecia tylko takie z jakis imprez gdzie akurat bylismy razem moj nie ma nic przeciwko niby ale kazal album na strych schowac no i lezy tam gdzies na strychu.. My tez mielismy przeboje z mojego byla.. Ale w koncu wstalam pierdolnelam reka w stol i mial poblokowac te sucz. Ciagle wiadomosci na forach spolecznosciowych, a do tego telefony.. A sie sucz ani razu nie odezwala dopuki nie zauwazyla ze slub wzielismy a ja brzuxha mam.. Kazalam mu poblokowac albo od razu sie spakowac i jechac tam. No i pierw sie zasmial ze "to kolezanka" przeciez nie odbieram i nie pisze nic. a wiec wzielam worek i spakowalam mu ciuchy. Wyszlam na zazdrosna idiotke a on sie caly czas smial i blokowal..Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magdulina ja od dwoch dni dzis trzeci kawy nie toleruje ale moge ciut wypic na pobudzenie do pol szklanki zjade (ledwo) i dalej juz nie mieszcze..
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
A u mnie deszczowo hehe kolejny dzień spać się chce!
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
No i czesc tak w ogole!
Moj sen w skrocie
Wchodzilam do pbcego domu do lazienki oknem (mialo strasznie cieke wejscie)
Uciekalam przed macocha mojej kolezanki bo ona ja zamknela w jakiejs szopie a ja chvialam jej pomoc (swojej kolezankce)
Szlam do jakis mieszkan pod ziemia? Jakies takie baraki ale mieszkanie na dole full wypas.. Ale pierw trzeba bylo otworzyc drzwi. Bylo dwoje drzwi w pierwszych takie caly splesnialy w pajakach wymiotach smierdzacy kibel a drugie do przyjaciela mojego meza z ktorym... (mialam zajebisty sex) haha a na to wszystko weszla jego mama i mnie syn obudzil... Chyba nie opowiem dzis snu mezowi...
Przez tego kumpla powstalo rosa on mnie tak nazywa zawsze i tak wszyscy zaczeli z jego znajomych. hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:01
07.11.2012 Julian
Rosax Ty jesteś ostra no ale ja nie akceptuje byłych w teraźniejszym życiu bo minęło i już nie wróci sama nie mam zdjec byłych ani nic co było z nimi związane. Ta laska wie że my po ślubie jesteśmy a bezczelnie napisała do niego. Dziwne moim zdaniem no ale coż niktórzy są po prostu głupi... jaki sen no szok lepiej mu nie opowiadaj tego snu
Nadzieja u mnie też deszczowo. Ale jak to mówią kwiecień plecień poprzeplata troche zimy trochę lataMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dzis zwalniam tempo az do poniedzialku. Leze w lozku caly dzien z przerwami by wstac zrobic kanapki dla synka ugotowac obiad. No i dzis na chwile jeszcze do sklepu pujde. Trza testa kupic na jutro. A tak to zamierzam lezec i odpoczywac. I wiedziec ze bedzie dobrze!
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija no co za szmacicho! Jak ja nie trawie takich kobiet. Oj ja bym się baaardzo wku**iła! Ja mam jedna bardzo prostą zasadę jak facet ma kobietę to dla mnie nie istnieje! I bardzo bym chciała aby każda kobieta takie podejście miała. Ale niestety jest pełno zdzir, i pewnie każda z nas takie zna! wrrr...
U mnie w tym miesiącu nie liczę na fasolkę. Coś się z moim dogadać nie mogę w sprawach , no a przecież się prosić nie będę Ale jest mi trochę smutno, bo tak bardzo juz bym chciała mieć dzieciątko.Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny