X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja niewiem dlaczego zdjecia tak kijowo wychodza normalnie to widze jasno różową kresunie ;) a zdjecia takie ciulate! no ale coż jutro rano powinna być ciemniejsza chyba zrobie jeszcze jeden. :D ale wiem co widzę od ciąży z synem nigdy nie wychodzily takie testy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:23

Ukija, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki! :)
    Postawiłyście mnie na nogi. Dzięki za Wasze wsparcie. Macie racje! Skoro jestem jego Żoną i ze mną chce spędzić resztę życia to ja muszę być jednak najlepsza :D ale i tak uważam że szmacisko przegieło i kto noemalny trzyma zdjęcia swoich byłych? Wtf?

Magduullina namawiam na bete :D jakże cieszę się z Tobą! Aż mam ochotę Cię wyściskać :D krecha mocniejsza czyli hcg wzrasta :* <3

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mala kropeczko witaj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ty się nie martw nic mówie ci pogon jej kota! hehe a to swiadczy o niej jaka jest pusta to jej sprawa ze trzyma jego zdjęcia ty trzymasz go w ramionach a jak se nie moze znalesc teraz faceta i bierze ja na wspominanie powinnas sie smiac :) Ukija no Z ta beta to zobacze dzisiaj dzwonie sie zapisac na wizyte bo strach jest nademna .. ;) zobacze co mi powie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:36

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija Ty już jesteś dla niego najlepsza Ciebie wybrał i Ty tylko się liczysz dla niego:-)

Ukija lubi tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Ukija i prawidłowe podejście. Była jest była a Ty jesteś najważniejsza!
    Jadę wlasnie do pracy a jutro na całodniowe szkolenie wiec w sumie dziś kończę tydzień pracy. Gorzej ze miałam nadzieje na spokojny piątek bez szefa a on cos marudzi ze tez moze pójdzie na to szkolenie :( ale juz za chwile weekend :) i pewnie u mnie nowy cykl

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka myśl kochana pozytywnie!!! ;)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Hi hi grunt, że synuś to kupił. W życiu trzeba sobie radzić. Juz niedługo to on Cię będzie kręcił, z taką śliczna miną aniołka :P

Juz kreci jak cos chce ;) z dodatkiem "tato powiedzial tak" albo babcia dziadek hihi strach pomyslec jak bedzie krecil pozniej.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczka dziękuję za te słowa. Miło mi :)

Smerfetka, och, Szef na szkoleniu? Przekichane... ale jeszcze tylko dziś i jutro i wooooolne i już nie mogę się doczekać :D

W ogóle Mój nadal chory... a moja szyjka coś świruje. Nie wiem o co kaman :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chyba przestane pic kawe .. tylko miete... bo jest masakra mdli mnie slina naplywa do buzi fuu.. :( sory ze tak ale normalnie az mi zoladek sciska..

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Dzień dobry Dziewczynki! :)
    Postawiłyście mnie na nogi. Dzięki za Wasze wsparcie. Macie racje! Skoro jestem jego Żoną i ze mną chce spędzić resztę życia to ja muszę być jednak najlepsza :D ale i tak uważam że szmacisko przegieło i kto noemalny trzyma zdjęcia swoich byłych? Wtf?

Ja trzymam. W albumie ;D a raczej nie jego zdjecia tylko takie z jakis imprez gdzie akurat bylismy razem ;) moj nie ma nic przeciwko niby ale kazal album na strych schowac ;D no i lezy tam gdzies na strychu.. My tez mielismy przeboje z mojego byla.. Ale w koncu wstalam pierdolnelam reka w stol i mial poblokowac te sucz. Ciagle wiadomosci na forach spolecznosciowych, a do tego telefony.. A sie sucz ani razu nie odezwala dopuki nie zauwazyla ze slub wzielismy a ja brzuxha mam.. Kazalam mu poblokowac albo od razu sie spakowac i jechac tam. No i pierw sie zasmial ze "to kolezanka" przeciez nie odbieram i nie pisze nic. a wiec wzielam worek i spakowalam mu ciuchy. Wyszlam na zazdrosna idiotke :D a on sie caly czas smial i blokowal..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina ja od dwoch dni dzis trzeci kawy nie toleruje ale moge ciut wypic na pobudzenie ;) do pol szklanki zjade (ledwo) i dalej juz nie mieszcze..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax mnie tez wczoraj meczyly mdlosci no i juz wyszla przyczyna :) no to kochana wiesz nic sie nie denerwuj bedzie dobrze ;)TERAZ MUSIMY BYC SILNE I WIERZYC ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:00

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie deszczowo hehe kolejny dzień spać się chce!

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i czesc tak w ogole!
    Moj sen w skrocie
    Wchodzilam do pbcego domu do lazienki oknem (mialo strasznie cieke wejscie)
    Uciekalam przed macocha mojej kolezanki bo ona ja zamknela w jakiejs szopie a ja chvialam jej pomoc (swojej kolezankce)
    Szlam do jakis mieszkan pod ziemia? Jakies takie baraki ale mieszkanie na dole full wypas.. Ale pierw trzeba bylo otworzyc drzwi. Bylo dwoje drzwi w pierwszych takie caly splesnialy w pajakach wymiotach smierdzacy kibel a drugie do przyjaciela mojego meza z ktorym... (mialam zajebisty sex) haha a na to wszystko weszla jego mama i mnie syn obudzil... Chyba nie opowiem dzis snu mezowi...

Przez tego kumpla powstalo rosa ;) on mnie tak nazywa zawsze i tak wszyscy zaczeli z jego znajomych. ;) hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:01

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax Ty jesteś ostra :D no ale ja nie akceptuje byłych w teraźniejszym życiu bo minęło i już nie wróci :P sama nie mam zdjec byłych ani nic co było z nimi związane. Ta laska wie że my po ślubie jesteśmy a bezczelnie napisała do niego. Dziwne moim zdaniem no ale coż niktórzy są po prostu głupi... jaki sen no szok :P lepiej mu nie opowiadaj tego snu :D

Nadzieja u mnie też deszczowo. Ale jak to mówią kwiecień plecień poprzeplata troche zimy trochę lata :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne masz sny Rosax :D no lepiej nie opowiadaj mezowi :P

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis zwalniam tempo az do poniedzialku. Leze w lozku caly dzien z przerwami by wstac zrobic kanapki dla synka ugotowac obiad. No i dzis na chwile jeszcze do sklepu pujde. Trza testa kupic na jutro. A tak to zamierzam lezec i odpoczywac. I wiedziec ze bedzie dobrze!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no co za szmacicho! Jak ja nie trawie takich kobiet. Oj ja bym się baaardzo wku**iła! Ja mam jedna bardzo prostą zasadę jak facet ma kobietę to dla mnie nie istnieje! I bardzo bym chciała aby każda kobieta takie podejście miała. Ale niestety jest pełno zdzir, i pewnie każda z nas takie zna! wrrr...

U mnie w tym miesiącu nie liczę na fasolkę. Coś się z moim dogadać nie mogę w sprawach <3, no a przecież się prosić nie będę ;) Ale jest mi trochę smutno, bo tak bardzo juz bym chciała mieć dzieciątko.

Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tak kochana ja również będę polegiwac siedziec ale noo... wiecie jakie to jest ty Rosax napweno tez wiesz ze tak polezec dlugo to sie nie da przy dziecku .. :)

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ