Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba mnie opracowany plan i strategie i mozna lezec.
Moj trzylatek pozwala mi czasem polezakowac. Dzis powiedzialam ze boli mnie brzuszek i aby bylo wszystko dobrze z mamusia zebysmy poszli na spacer musze polezec. Poszedl ogladac bajki i mowi "ale jak cis bede chcial to przzyjde do ciebie" wiec na razie juz jakas godzine mam spokoj. Kanapki zrobilam i kakao. Teraz wstaje ide pod prysznic pokroje warzywa do pbiadu i dalej sie klade.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Na takim etapie one sa mozliwe. A wiecie co? Ja nawet juz nie sprawdzam leci mi czy nie leci... Ja chce grudzien! Chce dzien w ktorym zobacze i przytule te ledwo widoczne cienie.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Beatum no dokładnie świat pełen rakich ździr kij im w oko! nie martw się. Ja z moim też się w tej sprawie nie mogę dogadać ja już 14 dni bez szlag mnie trafia już...
Rosax ja też chcę leżeć i odpoczywać. Zazdroszczę. Póki co cisnę nadgodziny i jsk wracam to padam na twarz
Magduullina spokojnie. Może się pojawić taki śluz bo nie ma @ i to normalneMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina Rosax odpoczywajcie ile możecie i myślcie pozytywnie! Rosax nawet się nie obejrzysz a już będzie grudzień
Ja tez leniuchuje, ale już za trochę musze wstać i ogarniać moja ciucholandie, a potem ugotować kapustę, no mój Mąż sobie zażyczył
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Tez bede dzis gotowac z kapusta ale i stwierdzilam ze puki co mi sie nie chce jej kroic wiec wykapalam sie i dalej w lozeczko pozniej zrobie
Magdulina nie martw sie. Bedzie dobrze! Ja tez bym juz chciala do gina.. Ale musze czekac..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Ja na was kichac nie bede puki test nie wyjdzie piekny. I lekarz nie potwierdzi. Ostatnio za szybko wam wirusy oddalam :p
07.11.2012 Julian
Magduullina spokojnie. Nie stresuj się. Myśl o fasoli. Twój stres to też jej stres. Połóż się i myśl o czymś innym
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyCześć wszystkim jestem załamana kolejny test negatywny robiony wczoraj a małpiszona dalej nie ma.. już nie wiem co mam myśleć dziś jest 5 dni po terminie. zazwyczaj @ przychodziła punktualnie. Boli mnie podbrzusze co jakiś czas dziś doszły mdłości poranne no i moje cycki są pełniejsze i większe .. już nie wiem czy moja psychika płata mi figle czy jest coś na rzeczy.. kurde już sama nie wiem czy czasami nie przesunęła mi się ovu czy może coś tam się dzieje:( dziś już się nie dostanę do gin muszę czekać do poniedziałku. najbliższe testowanie w poniedziałek. dodam że w tamtej ciąży test pozytywny po 13 dniach po @. cholera z tym wszystkim
-
nick nieaktualny