Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane :*
Witam was w lepszy już na szczęście dla mnie dzień.
Wspaniałe wiadomości dziewczyny! Tak się ucieszyłam jak zobaczyłam zdjęcia, nawet mój się patrzył na mnie jak na debila
Teraz Magdulina leć na betę!
I różowymi plamieniami się nie przejmuj, możliwe, ze maleństwo zahaczyło o jakieś naczynko, takie plamienia mogą się zdarzyć, spokojnie
Teraz czekam na was na Grudniówkach :*
Na kiedy terminy?
Ukija, jak zaczęłam czytać o tym Twoim śnie to już myślałam, że faktycznie kogoś zabiłaś Nie przejmuj się, takich zdzir jest niestety multum, ważne, że Twój facet zareagował na to tak a nie inaczej i przede wszystkim, że Ci powiedział. To znaczy, że nie ma absolutnie nic do ukrycia
Nadzieja, obijasz się z tymi testami coś i trzymasz nas w niepewności
Aurelka, długi cykl ale warto będzie tyle czekać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 12:10
Magduullina, Aurellka, #Dorotka#, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Szarlotko i naprawde chyba tak zrobie jutro z rana pojade tylko kurcze niewiem jak to bedzie bo sasiadka ma mi dzieciaczki zostawic bo sama ma wizyte u lakarza jak cos to jutro powtorze z rana test i w poniedzialek sobie skocze na bete.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi co aplikacja to inaczej pokazuje.. Mam 23 grudnia 24 i 26 ciekawe jak wyznaczy belly.. 23 tata moj ma urodziny a 26 tesciowa. Hihi
Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczynki gratuluję Wam tych pozytywnych bladzioszków
Cieszę się razem z Wami i zaciskam kciuki za nudną ciążę
Ukija - rozumiem, że się wkurzyłaś, ja jestem z natury zazdrośnicą i znając siebie kudły bym wyrwała jakby jakaś się do mojego zbliżyła... taka już jestem, swoim facetem się nie dzielę
A ja cały czas się zastanawiam, czy seksik 2 dni przed owulacją to nie za mało... tak bardzo bym chciała, żeby się w końcu udało.. Przejrzałam wczoraj różne fora i niektóre dziewczyny piszą, że dwa dni przed owulacją to idealny moment na zapłodnienie.. inne zaś piszą, że nie ma szans, żeby się udało... i bądź tu mądry....
A Wy jak uważacie? Tylko szczerzeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziara :* Dawno Cię nie czytałam
Jak Cię to pocieszy to ja miałam dwa dni przed owu i niby teoretycznie w dzień owu ale prawda jest taka, że było to późno a owu podejrzewam była rano więc powinno być za późno na zapłodnienie- wychodzi na to, że zaszłam w ciążę z plemniczków, które czekały dwa dni dlatego mam wielką nadzieję na córeczkęmadziara0080 lubi tę wiadomość
-
2 dni przed to bardzo dobry moment. Ale nie zawsze idealny. Jak to mowia plemniki zenskie zyja dlugo. Wiec zawsze przed ovu prawdopodobienstwo ze bedzie dziewczynka jest duze. Nie ktorzy celowo kochaja sie na 3-4 dni przed ovu by byla dziewczynka. Wiec sex przed ovu ma duze szanse na zielona krope
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 13:06
Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Szatlotka nie mam dupka. Bedzie luteina. Ale pierw do gina musze jechac a nie mam karty od ubezpieczenia.. Zostawilam w meza aucie musze czekac do soboty i na ip po recepte albo do ponoedzialku do gina
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyz tym apetytem moim za niedlugo sie nie uniose co chwile coś jem haha i mieszam okropnie rosax ty tez tak masz? ale zauwazylam ze jak zjem przez chwile mnie nie mdli a pozniej znowu zaczyna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 14:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny