Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mam pytanie czy badanie krwi w dniu terminu @ może być niewiarygodne? W 8dpo miałam plamienia ale zaliczyłam je do lekkiego krwawienia by zacząć nowy cykl teraz mam ewentualnie 16dc. Mam pytanie Dziewczyny nie wiem co się dzieje ;( Zaczyna mnie boleć lewy cycek tak kłóje strasznie. Nigdy podczas owulacji albo tuż po niej tak nie miałam ;( Co to może być to dopiero 16dc. ;(
-
nick nieaktualny
-
Skorpionek a moze idz na bete? Moze w cale ten cykl ci sie nie skonczyl a ty nowy zaczelas.? I ten nowy widze ze tez na samych wysokich temperaturach
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Skorpionek a moze idz na bete? Moze w cale ten cykl ci sie nie skonczyl a ty nowy zaczelas.? I ten nowy widze ze tez na samych wysokich temperaturach
-
Dziewczyny moje kochane Wy jesteście wariatki z tym co jecie mieszanki takie że żołądki mogą Wam powybuchać
Ja mam dziś nadzieję na bo znowu podkreśliłam mojemu że to już 14 dni od ostatniego zazdroszczę Wam po cichutku tych zafasolkowań
Magduullina trzymam kciuki. Pisz od razu jak wrócisz. Na ip przynajmniej zrobią Ci betę :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny ja po owu w ciągu dnia mam 37.5 przynajmniej w ostatnim cyklu miałam nawet wyższe bo rano miałam wysokie loty
Rosax czekam aż polecisz do gina z taką niecierpliwością jak dziecko której Mama obiecała słodycze od Mikołaja udało się na 100% tylko teraz potwierzenie oficjalne"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"