Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:A wlasnie. Nadzieja kiedy masz zamiar zatestowac?? Ladnie tam u Ciebie!
Dziękuje
Właśnie nie wiem hehe żadnych objawów nie mam tylko dziś coś troszke brzuszek pobolewa a może nie chcem niektórych mylnie interpretować że coś jest .......... i ta moja oprycha i łamanie w kościach Wykres niby troszkę inny niż w poprzednim miesiącu ale tak skacze temp. Ja chyba w dniu @ tj niedziela.
Rosax tak pewnie jak najszybciej a to Twój ma w aucie hehe chyba chce z Toba pojść
A dowcipnie luteinę nie słyszałam co to lepsze czy jak?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dziewczyny gratulacje! czyli dołączacie do grudniówek! yupi yupi!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cieszę się razem z Wami to już jest Was 3. Dziewczyny dołączajcie do nich!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Teraz będą zarażać wszystkie no oprócz mnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wybaczcie że zmienie temat ale muszę się wygadać. Pamiętacie jak ostatnio śniło mi się że zabiłam byłą Mojego? To był chyba znak. Dziś mi pokazał wiadomość od niej. Bo on ma fejsbuka i ona wysłała mu jego zdjęcie pisząc że przeglądała stare zdjęcia. Nic jej nie odpisał. Niby nic wielkiego ale strasznie mnie to zabolało i wkurwiło. Nie dałam nic po sobie poznać bo o zgrozo jeszcze by jej odpisał. Po jakiego ch*ja pisze do niego? Żal jej dupe ścisnął? AAAAAAAAAAAAAA!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No ale ją też kochał i to ponoć mocno... sama nie wiem. Jestem zła jak nie wiem co. Mówi że nie odpisał i nie odpisze. Wie że to grozi moim wybuchem 3 wojny światowej... czy olewczo nie wiem. Był w szoku. Ja bardziej ale całkowicie zlałam temat
Beatum ja nie dam rady w tym cyklu. Po tym anrybiotyku wszystko na opakWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:48
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNadrobiłam was od rana. Magdulina i rosax - micha mi się cieszy na widok waszych bladzioszków!! Niech ten cud trwa i rośnie
Ukija, z własnego doświadczenia powiem, że zainteresowanie byłego, choć to ja go rzuciłam i to milion lat świetlnych temu, nadal mile mnie łechce. Też mamy na siebie namiar na FB, ale kontaktujemy się rzadko. Taka głupia kobieca próżność. Miło jest wiedzieć, że on myśli, tęskni i pamięta. Choć za nic w świecie nie weszłabym znów do tej rzeki i ani jedną sekundę nie żałowałam rozstania. Pytanie tylko, czy twój chłop też jest próżnyborsuk, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
beatum, Ukija, Aurellka, Szarlotka123, Anka309 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane!
Magdulina jest tam coś!!!!!!
Ukija dobrze Cię rozumiem ja jak mijam na ulicy bylaohego to już jestem zła ale najważniejsze że Twój tak zareagował i nie pisze do niej chociaż sam fakt jest denerwujące! A z drugiej strony fajnego musisz mieć mena skoro tamta jeszcze coś się odzywa on Ciebie kocha i z Tobą dzidzusia chce mieć !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:12
Magduullina, Ukija, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”